Træ til terrasse: Derfor er ipé et af de bedste valg

Når du skal bygge din nye træterrasse, så handler det om at træffe langtidsholdbare valg, så terrassen holder mere end blot to sæsoner og står flot år efter år, og her skal du naturligvis overveje udformningen af din terrasse, men du skal frem for alt overveje brugen af træ til
din terrasse.

 

 

Træ til terrasse

Hvis du kigger dig omkring i dit nabolag eller på diverse indretningsider med inspirerende terrasser, så vil du finde træterrasse lavet i mange forskellige slags træ både hvad angår trætype, tykkelse på træet og efterbehandling. Der er mange muligheder, du kan gå med, og der er fordele og ulemper ved det hele.

 

Her hos Kun Terrasser har vi siden 2006 bygget terrasser i træ til danske hjem, og vi har altid fortalt vores kunder, at det vi bygger i dag også er smukt og indbydende mange årtier ud i fremtiden. Vores terrasser er bygget efter holdbare løsninger, og ét af punkterne hvor det skinner igennem er, når det kommer til at skulle vælge træ til terrassen.

 

I dialogen omkring træterrassen fortæller vi altid vores kunder, at noget af det bedste træ, de kan vælge til deres terrasse, er ipé-træ.

Ipé et godt valg til din træterrasse

Vi anbefaler gerne vores kunder, at de vælger ipé-træ til deres terrasse, fordi det rette valg af træ til terrasse gør den mere holdbar og er med til at sikre, at du ikke skal skifte din nye træterrasse ud igen om fem år.

Ipé er en træsort, der er særdeles slidstærkt og derfor bruges til netop terrassebrædder. Det er holdbart og populært træ, som bliver kønnere og kønnere over årene, og det mister ikke sin styrke efter blot få sæsoner i det danske vejr, da den er naturlig afvisende overfor råd og svampeangreb.

 

Mindre vedligeholdelse mere nydelse

Det er nemt at forstå, hvorfor rigtig mange boligejere vælger at bygge deres træterrasse i ipé-træ. Vi bygger i alle slags træsorter, men vi er altid fortaler for, at vores kunder får det bedste og mest stærke produkt på markedet, og det er ipé med til at opfylde.

 

En af de behagelige sidegevinster ved at bygge en træterrasse med ipé-træ er, at den udover at holde sig flot i mange år, kræver et minimum af vedligeholdelse. Træsorten er fra naturens side afvisende overfor svamp, råd og insekter, og den indeholder meget olie, så du behøver ikke at overfladebehandle den nær så ofte som mange andre træsorter.

 

Det er klart, at jo bedre du er ved din træterrasse, jo bedre er den ved dig, så hvis du sørger for at holde den ren og give den pleje efter behov, så holder den sig endnu flottere. Men med en træterrasse i ipé, vil du altså med god samvittighed kunne springe et trin eller to over indimellem.

0
Feed