• 28/04/2023 - Mette Nielsen
  Træ til terrasse: Derfor er ipé et af de bedste valg

  Når du skal bygge din nye træterrasse, handler det om at træffe langtidsholdbare valg, så terrassen holder mere end blot to sæsoner og står flot år efter år. Her skal du naturligvis overveje udformningen af din terrasse, men du skal frem for alt overveje brugen af træ til din terrasse.

  Læs mere
 • 28/03/2023
  Terrasse – belysning: Hvad skal du overveje, når du indretter din terrasse med lys?

  Når du skal have bygget din drømmeterrasse, er der én ting, du er nødt til at tænke ind i projektet. Det er terrasse belysning. Du er nødt til at overveje, hvilken belysning du gerne vil have på din terrasse, og hvordan den skal sættes op. Bare rolig - vi skal nok tage dig i hånden og komme med råd og vejledning i opstartsprocessen.

  Læs mere
 • 28/03/2023
  Terrasse i flere niveauer – se tre eksempler på flotte løsninger

  En terrasse i flere niveauer kan skabe et unikt rum for udelivet, og med den rette løsning
  integreres inde og ude på bedste vis.

   

   

  Læs mere
 • 28/03/2023
  Træ til terrasse: Derfor er ipé et af de bedste valg

  Når du skal bygge din nye træterrasse, så handler det om at træffe langtidsholdbare valg, så terrassen holder mere end blot to sæsoner og står flot år efter år, og her skal du naturligvis overveje udformningen af din terrasse, men du skal frem for alt overveje brugen af træ til
  din terrasse.

   

   

  Læs mere
 • 14/03/2023 - Andreas La Cour
  Hårdttræ – terrasse: Hvilke muligheder har du at vælge mellem?

  Hvis du gerne vil have en terrasse, der kan holde i årtier, bør du få lavet en hårdttræsterrasse. Hårdttræ er modstandsdygtigt over for de ydre omgivelser som vejr, vind, svamp, dyr og slid.

  Hos Kun Terrasser bygger vi udelukkende terrasser i hårdttræ for at sikre kvaliteten. Neden forklarer vi hvorfor, så læs med og forstå fordelene ved hårdttræ.

  Læs mere
 • 14/03/2023 - Andreas La Cour
  Terrasse – inspiration: 3 flotte terrasser med flere niveauer

  En terrasse kan godt være en oplevelse i sig selv, og du får mange flere udfoldelsesmuligheder, hvis du tør lege med udtrykket. Her får du inspiration til, hvordan du kan lave en spændende terrasse i flere niveauer.

  De fleste træterrasser er lavet i et fladt niveau, men det bliver mere og mere populært at udfordre den tanke og opbygge en terrasse i flere niveauer. Det giver unikke muligheder for at have flere rum på terrassen, lave siddeområder og anderledes måder, hvor du kan opholde dig på terrassen.

  Hos Kun Terrasser har vi i samarbejde med vores kunder udarbejdet en lang række træterrasser i flere niveauer, der alle komplimenterer den bolig, de laves i forlængelse af og samtidig gør udelivet mere attraktivt.

   

  Læs mere
 • 14/03/2023 - Andreas La Cour
  Træterrasse med pool: Bliv inspireret af naturpool, svømmesø og spa

  Drømmer du om den ultimative sanseoplevelse, når du træder ud på din træterrasse en varm sommerdag eller en lun aften i det tidlige efterår, så kan det meget vel være en træterrasse med pool, spa eller svømmesø, du skal have.

  Hvis du gerne vil have indbygget bademuligheder i din træterrasse, kan vi hos Kun Terrasser sagtens hjælpe dig med det – og du kan blive inspireret lige her, hvor vi har samlet et par af vores tidligere projekter. 

   

  Læs mere
 • 05/06/2021 - Michael Roepstorff
  Træ - et naturligt holdbart materiale

  Træ er et fantastisk materiale som holde i utroligt lang tid hvis man passer på det. Det kan pudses op og fornyes selv efter længere tids vedligeholdelse. 
  Det er dog også et organisk materiale som arbejder og ændrer sig over tid. Hvis træet ikke bliver behandlet får det typisk et flot sølvgråt skær som er træets naturlige beskyttelse mod solen. Hvor mennesker bliver brune af solen, bliver træ typisk sølvgråt. 


  Efter træet er fældet og opskåret begynder en langsom process med udligne fugten i brædderne med den ambiente luftfugtighed. Bræddernes struktur ændrer sig som det naturlige vandindhold bliver fortrængt fra træet. Det kan give det der i fagsprog hedder en vindridse.

  Vindridser kan udvikle sig med tiden til større sprækker. 

  Læs mere
 • Træterrasser
  05/12/2018 - Andreas La Cour
  Hvilken træsort skal jeg vælge til min træterrasse?

  Det er vigtigt, at du gør dig nogle forskellige tanker, omkring hvilken type

  træ du bør vælge til din træterrasse. Da terrassen står ude i al slags vejr,

  er det ikke kun vigtigt, at sorten passer til huset, men også at du har fat i

  en ordentlig kvalitet. Det er typisk en god idé, at du sikrer dig, at træet er

  modstandsdygtigt, da terrassen oplever meget slid ved møbler og brug af terrassen.

  Læs mere