Flot og robust 180 m2 kebony clear træterrasse i charlottenlund

Jacob, der er bosiddende i Charlottenlund, skulle have en tilbygning af huset. I den forbindelse blev den eksisterende terrasse af ældre dato revet ned så der i stedet kunne anlægges en ny.

For Jacob var det yderst vigtigt, at opførelsen af terrassen blev bygget på et klima- og bæredygtigt fundament, der belastede miljøet mindst muligt. Gennem adskillige google søgninger stødte Jacob på ”Kun Terrasser”, hvor bæredygtighed, gode kvalitetsmaterialer og omtanke for valg af træ er nogle af kernebegreberne for Kun Terrassers virksomhedsprofil. Dermed steg interessen og begejstringen for Jacob om at få en bæredygtig terrasse fra ”Kun Terrasser”; og tilmed hurtigt og nemt.

 

Et miljø- og klimavenligt grundlag

- Det var vigtigt for mig at finde et firma som kunne opføre en terrasse, som samtidig var i overensstemmelse med mine egne principper om et miljø- og klimavenligt grundlag for terrassens opførsel. I samråd med Andreas La Cour, indehaver af Kun Terrasser, nåede vi frem til en løsning, der udmøntede sig i en 180 m2 kebony Clear træterrasse inklusiv to skure i Charlottenlund. Andreas kunne gennem en sjov og professionel tilgang formidle præsentationen visuelt, hvor han forklarede om et bæredygtigt forandringssystem omhandlende skruefundamenterne i brædderne. Det fungerede rigtig godt.

Kebony Clear er en hård trætype, som består af radiata, som kommer fra New Zealand. Der gives i øvrigt 30 års garanti på svamp og råd. Træsorten har en unik montagevejledning med skjult montage mellem brædderne. Den får en utrolig flot grå teak farve, når den har ligget i sol og regn et par år.

Endvidere er Kebony Clear FSC mærket, hvilket betyder, at der kun fældes det antal mængder af træ, der kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet og at det mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordentlig sikkerhedsudstyr og løn.

 

Træterrasse opført på klimavenlige skruefundamenter 

Kun Terrasser opfører terrasser på klimavenlige skruefundamenter, som består af 75 % genbrugsstål, hvilket sparer miljøet for store mængder beton, når funderingsprocessen påbegyndes. På den måde er al besværlig jordarbejde, hvor der skal støbes og graves, helt tænkt ud af funderingsprocessen.

I stedet ligger trækonstruktionen oven på skruefundamenterne, hvilket medvirker til, at trækonstruktionen ingen kontakt, har til jorden. Samtidig kan skruefundamenterne genbruges og tages op igen, hvis terrassen på et senere tidspunkt ønskes flyttet.

Se 3D model

Få tilbud på din nye træterrasse

Ingen fil valgt

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Kun Terrasser

   28 56 28 86
  kontakt@kun-terrasser.dk