Ekstraordinær service og to TRÆTERRASSER I ESPERGÆRDE

Kun Terrasser har bygget en 160 kvadratmeter stor træterrasse for Allan Rasmussen i Espergærde. God service førte til, at én terrasse udviklede sig til to samt et træskur. Desuden er han ikke bleg for at anbefale Kun Terrasser i sit netværk.

Allan Rasmussen fandt frem til Kun Terrasser ved at lave en Googlesøgning efter træterrasser.

 

”Jeg kom hurtigt i dialog med Kun Terrassers ejer, Andreas la Cour. Han kom med et fornuftigt tilbud på en træterrasse til mig, og jeg fik tillid til, at han og firmaet kunne levere et godt stykke arbejde,” fortæller Allan Rasmussen.

 

Allan Rasmussen havde nogle særlige krav til udformningen af træterrassen og materialevalget, men forholdte sig samtidigt åbent til Kun Terrassers rådgivning og forslag, inden byggeriet begyndte:

 

”Jeg vidste godt, hvad jeg ville have i forhold til størrelsen og designet af træterrassen. Andreas la Cour kom dog med nogle rigtig gode ideer til inddækningerne på terrassen og måden, terrassen skulle funderes på. De endte med at bygge træterrassen op på skruefundamenter, hvilket fungerer rigtig godt.”

 

En terrasse blev til to og et skur

Resultatet af den gode dialog med Kun Terrasser blev, at Allan Rasmussen fik to terrasser. En stor træterrasse, der vender ud mod havet på østsiden af huset og en mindre træterrasse på vestsiden af huset.

 

Terrasserne er udført i IPE med propper, som skjuler skruehullerne og giver terrasserne et flot finish. Foruden byggeriet af de to træterrasser har Kun Terrasser hjulpet Allan Rasmussen med at bygge et træskur, som også er placeret i haven.

Træterrasserne med havudsigt

”Jeg bruger begge terrasser rigtig meget. Huset ligger tæt ved vandet, og med de nye terrasser får vi virkeligt noget ud af den gode udsigt. Særligt om sommeren, når vejret er godt, kan vi sidde udenfor og nyde den smukke udsigt,” fortæller Allan Rasmussen.

Allan Rasmussen er meget tilfreds med sine nye træterrasser og sit nye skur, og samarbejdet med Kun Terrasser har i den grad levet op til hans forventninger:

”Håndværkerne har været grundige og gjort et godt stykke arbejde, og Kun Terrasser har overholdt alle vores aftaler. Derudover er kvaliteten af min træterrasse meget tilfredsstillende.”

Kun Terrasser leverer dét, du vil have 

Det gode samarbejde og træterrassens flotte resultat i Espergærde betyder, at Allan Rasmussen har anbefalet Kun Terrasser til en bekendt i sit netværk, som nu også skal have bygget en træterrasse. Desuden er han heller ikke afvisende over for et nyt fremtidigt samarbejde:

”Kun Terrasser er et godt firma, som leverer dét, du vil have. Det firma er de første, jeg ringer til, hvis jeg i fremtiden skal have bygget noget tilsvarende.”

Få tilbud på din nye træterrasse

Ingen fil valgt

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Kun Terrasser

   28 56 28 86
  kontakt@kun-terrasser.dk

Galleri fra da terrassen blev bygget

Galleri 3 år efter terrassen blev bygget

Galleri 5 år efter terrassen blev bygget