Spansk trappe med indbygget opbevaringsløsning i Hellerup

Kun Terrasser har bygget en IPÉ træterrasse på 64m2 for Mikkel i Hellerup. Sammen med Mikkel fandt Kun Terrasser på smarte løsninger til opbevaring i den spanske trappe. 

Mikkel skulle have bygget en ny terrasse i Hellerup, hvor der før var nogle bede og googlede derfor efter terrasser, hvor Kun Terrasser fangede hans øje: 
“Jeg havde på fornemmelsen at min terrasse var et særligt projekt så derfor ville jeg gerne have nogen der var specialiseret i kun at lave terrasser.”  fortæller Mikkel.

 

Kun Terrasser er som firma netop dét Mikkel søgte efter: Specialiseret i at bygge terrasser, med stor know-how og ekspertise i de mange forskellige løsninger og overvejelser en terrasse kan præsentere. 

"Vi skulle ikke have lavet en almindelig flad terrasse, så jeg ledte efter nogen jeg kunne være sikker på vidste hvad de lavede."

 

Efter Mikkel tog kontakt til Kun Terrasser blev et onlinemøde sat op hvor Mikkels terrasse blev tegnet op og alle detajler blev aftalt. Sammen med en 3D tegner, der også er bygningskonstruktør, blev terrassen konstrueret digitalt i løbet af mødet, så alle eventualiteter blev klarlagt og den bedste løsning fundet: 


"Der hvor værdien af 3D-tegningen fra Kun Terrasser virkelig kom frem, var da vi fik alle detaljerne præcis på plads; blandt andet hvordan terrassebrædderne skulle afsluttes. Andreas går virkelig ned i detaljerne og det var fedt at få forberedt byggeprojektet i starten. Så skal man ikke stå undervejs i byggeprocessen og snakke om 'hvordan skal den slutte her og rundes af der'. Det hele var aftalt på forhånd."  fortæller Mikkel.

En terrasse med mange detajler i flere planer

Mikkels terrasse endte med at have mange fine detajler, heriblandt de 4 indbyggede opbevaringsbokse. Som kistebænke på et skib går boksene i ét med terrassen når de ikke bliver brugt. Samtidigt er de meget tilgængelige og har rigtig god opbevaringsplads. 

En særlig lækker detajle er den gasdæmpede åbne- og lukkemekanisme så lugen blidt lukker i. Det gør det samtidigt nemt at åbne boksen når toppen fint åbner op. 

 

Terrassen er omkranset med plantekasser i cortenstål i flere planer. Cortenstål har den egenskab at det hurtigt får en smuk rustrød patineret overflade, som så ovenikøbet beskytter mod gennemtæring. Sammen med Kun Terrasser valgte Mikkel en integreret løsning til beplantningen på terrassen som indhegner det øverste plateau og skaber en naturlig afskærmning. 

Sommerterrasse til liv og glade dage i mange år

Den færdige terrasse har Mikkel og hans familie nydt henover sommeren. 

"Det har været virkeligt lækkert at tage terrassen i brug. Det er rigtigt rart at vide at det er en terrasse af en kvalitet der kan bruges i mange år uden der skal laves alt muligt ved den."

Mikkel er så tilfreds med samarbejdet om udviklingen af hans terrasse at han har anbefalet Kun Terrasser til flere af sine venner der skal i gang med lignende projekter.

“Jeg vil til enhver tid anbefale Andreas la Cour og Kun Terrasser til projekter der er lidt udover det sædvanlige og hvis der er noget særligt ved terrassen der skal bygges. Jeg vil også fremhæve, at Andreas står inde for det han laver. Han går virkelig op i at projektet bliver lavet på en fed måde.”

 

Få tilbud på din nye træterrasse

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Kun Terrasser

 

   28 56 28 86
  kontakt@kun-terrasser.dk