Træterrasse i Humlebæk blev bedre end forventet

Kun Terrasser har bygget en rigtig flot træterrasse på Gammel Strandvej i Humlebæk. Faktisk endte terrassen med at blive endnu flottere, end ejeren forventede.

Pernille Foss er rigtig glad for sin nye 80 kvadratmeter træterrasse i Humlebæk, som er sort olieret og udført i IPE. Terrassen er placeret på hele sydsiden af huset, og derfor bruger den glade ejer sin nye træterrasse jævnligt:

”Jeg bruger min ny terrasse rigtig meget. Den forlænger ligesom huset ud i haven og forlænger mit udendørsliv. Selv i vintertiden bruger jeg terrassen, og jeg har altid møbler stående udenfor, så det er nemt at komme ud at få lidt frisk luft, når solen kommer frem,”  fortæller hun. 

 

Udseendet sidder lige i skabet 

Pernille Foss gjorde sig på forhånd flere overvejelser om sine ønsker, behov og krav til den nye træterrasse i Humlebæk. Det var for eksempel vigtigt for hende at få en både holdbar og bæredygtig terrasse, og terrassens udseende skulle sidde lige i skabet:

”Det var vigtigt for mig, at den blev udført ordentligt rent håndværksmæssigt. Jeg ønskede mig en velproportioneret og flot træterrasse. Og det har jeg bestemt fået,” siger hun og fortsætter:

”Min nye træterrasse har rigtig pæne sammenføjninger. Den er bygget i snorlige  brædder, og alle skruehuller er proppet til med træpropper. Desuden er den stabil og gedigen. Terrassens skruefundament har også givet et overraskende resultat. Det ser rigtigt flot ud, at terrassen nærmest svæver over jorden.”

Pernille Foss’ nye træterrasse blev bygget på skruefundamenter, som ud over at se flot ud også er miljøvenlige, hurtige at etablere, giver en god stabilitet og beskytter træet mod opstigende fugt og dermed forlænger terrassens holdbarhed.

”Andreas la Cour fra Kun Terrasser havde mange gode forslag til træterrassen og mange samtaler med arkitekten. Det var eksempelvis ham, som foreslog at bygge terrassen på et skruefundament, hvilket var den helt rigtige løsning,” fortæller hun.

 

Godt samarbejde giver godt resultat 

Samarbejdet med Kun Terrasser har ifølge Pernille Foss været rigtigt godt, hvilket har været med til at skabe det gode, færdige resultat: 

”Jeg synes virkelig, at Kun Terrasser har gjort sig umage for at komme frem til den allerbedste terrasseløsning for mig. Min træterrasse er blevet endnu bedre, end jeg havde forventet.”

Pernille Foss kan sagtens forestille sig et nyt samarbejde med Kun Terrasser og anbefaler gerne virksomheden til andre i sit netværk.

”Kun Terrasser har udført deres arbejde til punkt og prikke. Hele vejen har de gjort sig umage for at overholde alle aftaler om tid, pris og kvalitet,” siger hun.

Få tilbud på din nye træterrasse

Ingen fil valgt

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Kun Terrasser

 

   28 56 28 86
  kontakt@kun-terrasser.dk