Flot og velproportioneret robust 70 M2 IPE træterrasse

Med et ønske om at få sig en træterrasse foretog Brian en søgning på google efter kompetent og kyndig håndværksudførelse af træterrasser. Denne søgning resulterede i tømrerfirmaet Kun Terrasser. Dette blev dermed startskuddet på Brians kommende træterrasse i Morsede ved Køge Bugt tilbage i juni. Efter ugers intenst arbejdsforløb står i dag en flot og velproportioneret færdigopført 70 m2 IPE træterrasse i forlængelse af Brians bolig.


Nemt og hurtigt

Terrassen er opført på klimavenlige skruefundamenter, som erstatter de mere traditionelle funderingsløsninger, bl.a. beton, hvilket sparer klimaet for en stor CO2 tung post. Det er desuden væsentligt hurtigere og nemmere at installere. 


Endvidere sparer det også de mange arbejdstimer, der ellers er forbundet med for eksempel nedgravning og støbning af stolpesko. Den hurtige og nemme installation var da også særligt dette Brian slog på, da Kun Terrasser blev tildelt opgaven til udførelsen af hans terrasse.


Før terrassen anlægges

Som en fast del af Kun Terrassers procedure for terrasseanlæggelse, indebærer tegningsmateriale af terrassen, som Andreas La Cour, stifter af Kun Terrasser udarbejder, en vigtig brik i forståelsen for den fælles opgave mellem udførelsen og kundens egne forventninger til forløbet.

Ved at lave en tegning for hvordan terrassen skal designes og konstrueres i et 3 D dimensionalt perspektiv, får kunden dermed bedre forståelse for hele processen samt et direkte billede af, hvordan terrassen kommer til at se ud i virkeligheden. 


I dette tilfælde havde Brian været på forkant og selv udarbejdet tegningen for terrassen i samme program med klare forventninger ned til mindste detalje af, hvordan terrassen skulle designes. Opførelsen tog ca. 3 uger.


- Det gik efter forventet tidsplan, og vi er meget tilfredse med det endelige resultat, udtaler Brian.


IPE, en langtidsholdbar og eksklusiv træsort 

IPE træterrassen er skråskruet. Oftest monteres terrasser, så skruernes toppe er synlige på overfladen. I stedet er der skråmontage, hvilket skjuler skruerne og dermed giver terrassen den sidste finish. 


Det fine resultat, og et forløb uden forsinkelser, betyder da også at Brian sagtens kunne anbefale andre, der drømmer om en træterrasse at benytte Kun Terrasser. 

Kun Terrasser tilbyder en lang række af forskellige træsorter. Karakteristisk for dem alle er, at de er valgt med omtanke på naturens ressourcer.


IPE er derfor FSC mærket, hvilket betyder, at der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. IPE er en eksklusiv mørkebrun træsort som stammer fra Sydamerika. Pga. dets hårde, formstabile og lange levetid på 50 år, rangeres IPE som klasse 1og bevæger sig 6 %, hvilket gør den til et attraktivt valg af træsorter over hele verden.

Få tilbud på din nye træterrasse

Ingen fil valgt

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Kun Terrasser

 

   28 56 28 86
  kontakt@kun-terrasser.dk