Samarbejde

Tømrerfirma: Kun Terrasser, anlægsgartner: Junckerhaven og havearkitekt: Designhaver: Vi opfylder jeres vildeste havedrømme

Tre af landets førende havespecialister samarbejder om at skabe de ypperste haveanlæg

Drømmer I om en helt unik og smuk have, skabt til jer og med respekt for huset og den omgivende natur. En have, der giver jer et inspirerende udeliv gennem vekslende årstider, som kan sætte gode tanker i gang og være et sted at samles om og samles i. Måske en have designet til aktiviteter eller måske med vægt på afslapning og opladning, en have der giver indre ro og fornyet balance.

Uanset hvordan jeres havedrøm ser ud, så sørger vi for at gøre den til virkelighed. Vi er et nyt samarbejde mellem havearkitekterne fra DesignHaver, anlægsgartnerne fra Junckerhaven og terrasseeksperten Kun Terrasser. Gennem en årrække har vi hver især leveret projekter til kvalitetsbevidste kunder, der ønsker en have ud over det sædvanlige.

Både DesignHaver, Junckerhaven og Kun Terrasser har leveret store som små, prisvindende og beundrede haveløsninger - der opfylder og ofte overgår vores kunders høje forventninger og kvalitetskrav. I samarbejdet tilbyder vi derfor alle haveelskere en erfaren kombination af høje kreative og håndværksmæssige kompetencer; en slags one-stop-shop for alle, der ønsker det ultimative haveliv. 

Tilsammen skaber vi bedre overblik over de kreative muligheder, en mere enkel anlægsproces og sikkerhed for at nå i mål med jeres visioner.

 

Det nye samarbejde betyder også, at der aldrig er langt fra tanke til handling, når et haveprojekt realiseres. Tit dukker nye ideer op undervejs, når haven forvandles fra computermodeller og streger på papiret til levende planter, nye uderum og anderledes havekig. Idéer som selvfølgelig meget nemmere kan prøves af og føre til et vellykket og harmonisk resultat, når både arkitekt og udførende håndværkere er vant til at arbejde sammen som et fasttømret team. Som forstår hinanden, og hvor alle stræber efter at levere den samme høje faglige standard i det færdige resultat.

Hør mere om, hvordan vi kan forvandle jeres have til jeres grønne frirum i hverdagen,
fyldt med oplevelser for krop og sjæl mange år frem - vi glæder os til at give jer en ny have.

 

Designhaver
Læs mere om, hvordan I får jeres drømmehave – fra design til færdig have

Junckerhaven

Drømmer I om vand i haven – læs mere om svømmesø og naturpools

Se to udsendelser fra TV2 Øst om svømmesøer:  
Svømmesø i Korsør
Naturpool uden kemi

Se cases med samarbejde i fokus

210 m2 IPÉ træterrasse med mange funktionsområder i samarbejde med Designhaver

Kun Terrasser har bygget en IPÉ træterrasse på 210 m2 for Julia i Humlebæk. Julia ville gerne have en ramme om familiens have der kunne strække sommeren og få brugt de mange kroge.

170 m2 IPÈ Terrasse med propper Odsherred

Kun Terrasser har bygget en rigtig flot træterrasse i Odsherred for Jakob Christensen. Et samarbejde mellem Kun Terrasser, Designhaver og Junckerhaven.

Humlebæk Terrasse

Kun Terrasser har bygget en IPÉ træterrasse på 110m2 for Nikolaj i Humlebæk. 

En smuk terrasse i flere niveauer inspireret af molerne og det maritime miljø på havnen.

Haveanlæg med svømmesø og 164 m2 IPÉ terrasse

Kun Terrasser har bygget en helt unik træterrasse på 162 m2 i Farum på baggrund af et samarbejde med Junckerhaven og DesignHaver. Haveanlægget indeholder opvarmet svømmesø og en omkransende terrasse i flere planer.

HAVE OG TERRASSE I FLERE VINKLER OG MATERIEALER

Kun Terrasser har bygget en helt unik Ipétræterrasse på 70m2 i Skodsborg på baggrund af et samarbejde med Junckerhaven og DesignHaver. 

Kun Terrasser har bygget en 120 m2 unik Ipéterrasse for Jakob i Kastrup.

Et bredt samarbejde mellem havedesigner Tor Haddeland fra Designhaver, anlægsgartner Junckerhaven, Lysdesigner Afterdark og Kun Terrasser.