Samarbejde

Vi opfylder jeres vildeste havedrømme

Træterrasse i Liseleje

Tre af landets førende havespecialister samarbejder om at skabe de ypperste haveanlæg

Drømmer I om en helt unik og smuk have, skabt til jer og med respekt for huset og den omgivende natur. En have, der giver jer et inspirerende udeliv gennem vekslende årstider, som kan sætte gode tanker i gang og være et sted at samles om og samles i. Måske en have designet til aktiviteter eller måske med vægt på afslapning og opladning, en have der giver indre ro og fornyet balance.

Uanset hvordan jeres havedrøm ser ud, så sørger vi for at gøre den til virkelighed. Vi er et nyt samarbejde mellem havearkitekterne fra DesignHaver, anlægsgartnerne fra Junckerhaven og terrasseeksperten Kun Terrasser. Gennem en årrække har vi hver især leveret projekter til kvalitetsbevidste kunder, der ønsker en have ud over det sædvanlige.

Både DesignHaver, Junckerhaven og Kun Terrasser har leveret store som små, prisvindende og beundrede haveløsninger - der opfylder og ofte overgår vores kunders høje forventninger og kvalitetskrav. I samarbejdet tilbyder vi derfor alle haveelskere en erfaren kombination af høje kreative og håndværksmæssige kompetencer; en slags one-stop-shop for alle, der ønsker det ultimative haveliv. 

Tilsammen skaber vi bedre overblik over de kreative muligheder, en mere enkel anlægsproces og sikkerhed for at nå i mål med jeres visioner.

 

Det nye samarbejde betyder også, at der aldrig er langt fra tanke til handling, når et haveprojekt realiseres. Tit dukker nye ideer op undervejs, når haven forvandles fra computermodeller og streger på papiret til levende planter, nye uderum og anderledes havekig. Idéer som selvfølgelig meget nemmere kan prøves af og føre til et vellykket og harmonisk resultat, når både arkitekt og udførende håndværkere er vant til at arbejde sammen som et fasttømret team. Som forstår hinanden, og hvor alle stræber efter at levere den samme høje faglige standard i det færdige resultat.

Hør mere om, hvordan vi kan forvandle jeres have til jeres grønne frirum i hverdagen,
fyldt med oplevelser for krop og sjæl mange år frem - vi glæder os til at give jer en ny have.

Læs mere om, hvordan I får jeres drømmehave – fra design til færdig have
Drømmer I om vand i haven – læs mere om svømmesø og naturpools

Leveret af