SORT TERRASSE

Hvordan bliver træet sort?

Der er mange der mange der henvender sig til os omkring en terrasse løsning med sorte brædder.

Der er desværre ikke noget træ, som er sort fra start, så i disse tilfælde hvor der ønskes sort terrasse, monterer vi en løsning i hårdt træ som f.eks Ipe, jatoba eller camaru og giver terrassen sort olie efter montering. 

 

De sorte terrasser passer virkelig godt til hvide huse og til dem der søger en unik terrasse.

Der er 2 ting man skal vide, før man går den vej. Det ene er, at træet tiltrækker mere varme, på en varm sommerdag og kan derfor blive ret varm. 

Vi rådgiver, planlægger og monterer din terrasse

Hos Kun Terrasser får du professionel hjælp til alt fra planlægning til design, projektering og montering. Vi anbefaler flere forskellige træsorter til din kommende træterrasse. Det mest populære valg falder på Ipe terrassebrædder. Her får du en meget slidstærk og hårdfør terrasse, som ikke skal vedligeholdelses mere end højst nødvendigt.

 

Vi bruger altid kvalitetsmaterialer fra A-Z. Alt fra rustfri skruer til den underliggende konstruktion, solidt fundament, terrassebrædder, stolper og alt andet på terrassen. Med en ny terrasse fra Kun Terrasser er du sikret en terrasse i højeste kvalitet. Du får en løsning der er modstandsdygtigt overfor råd, eventuelle alger, fugtigt vejr og en gennemført terrasse der passer til det danske klima. Kontakt os, hvis du har brug for hjælp.

Du kan stole på os som din samarbejdspartner

Med vores ekspertise og dine ønsker får vi et effektivt og trygt samarbejde fra start til slut. Vi bruger meget tid på at forstå hver enkelt kundes behov og ønsker, når vi starter et projekt op. Forventningsafstemning er prioriteret højt, da vi vil sikre at din kommende træterrasse rammer plet og udført efter dine tanker og idéer.

 

Der vil stort set altid være udfordringer, når man skal bygge en træterrasse. Det er vigtigt at være meget grundig når man overvejer et gør det selv projekt. Vi ser ofte at der bruges billige terrassebrædder, trykimprægnerede brædder og eksotiske træsorter der ikke er velegnet til din træterrasse.

 

Billeder af sort terrasse

Hvad er dine ønsker og krav til nye sorte terrasse?

Hvad har du af forventninger til udseende og hvordan tænker du, at bruge din sorte terrasse? Lav en skitsering af din have ud fra cirka mål. Brainstorm omkring dine ønsker til din nye træterrasse.

 

Måske skal du have fliser i midten af terrassen eller rundt om. Måske vil du kunne gå direkte fra huset ud på din træterrasse i bare fødder, når du skal drikke morgenkaffe. Måske vil du have fred fra naboer og vil sidde lidt væk fra huset.

 

Få professionel rådgivning

Hvis du vil bygge en træterrasse kræver det meget træ og det kræver tid at bygge sin drømme terrasse. Når du skal lave din egen træterrasse og vil sikre en god fornøjelse med det, så få professionel rådgivning.

 

Især i forhold til de rigtige terrassebrædder og den underliggende konstruktion. Det er vigtigt, at rådføre sig med en specialist, når du skal planlægge og udføre sådan et stort projekt. Der er mange træsorter, stolper, skruer, mål, idéer og timer i at få et perfekt resultat.

Hvad er dine ønsker og krav til nye sorte terrasse?

Når terrassebrædderne er skruet fast, behandlet og lagt, så er det vigtigt at behandle dem med en god olie for, at sikre en god holdbarhed og undgå alger, råd og fugt. Husk altid at bruge rustfrie skruer, så du ikke får misfarvninger på terrassen.

 

De fleste ønsker at træterrassen er i kontakt med huset og at designet passer til stilen på resten af ejendommen. Vi laver altid løsninger der er i kontakt med jorden, træsorter fra øverste hylde, skruer i god kvalitet og terrassebrædder i de rigtige mål, som afsluttes pænt.

 

Vi laver de flotteste sorte terrasser 

Vores største ønske er at give dig træterrassen, som du har drømt om. Du får alt i en løsning hos os. Vi sørger for brædder, skruer, tegning, projektering, rådgivning og montering.

 

Vi tjekker også jorden omkring og under terrassen for eventuelle udfordinger, som vi skal være opmærksomme på. Alt bliver gennemgået, så vi sikrer at der ingen overraskelser kommer.

 

Vi bruger skruer i høj kvalitet fra jorden og op til øverste punkt på din terrasse. Stolperne vi bruger tilpasses efter din grund, så vi sikrer at de sidder ordentligt fast i jorden.

 

Terrassen og terrassebrædderne får en lang og holdbar stand, hvis du gør dit forarbejde ordentligt og vælger hårdttræ og gode materialer hele vejen igennem, når du skal lave dit projekt.

Cases Inspiration

Skal vi kigge på en sort terrasse til dig?

Mit navn er Andreas la Cour Krups og jeg er indehaver af Kun Terrasser. Jeg kan hjælpe dig med at få den helt rigtige sorte terrasse. Uanset størrelse, så kan vi hjælpe dig med en løsning. Du kan kontakte mig på kontakt@kun-terrasser.dk eller 28 56 28 86.

Kontakt os

Find inspiration til din sorte terrasse
Når din terrasse skrues fast første gang, så er vi sikre på at de sidder korrekt. Vi har lavet hundredevis af løsninger og derfor kan du forvente et top resultat hver eneste gang.

 

Du kan se hvordan Jesper Christensen bruger sin terrasse. Vi har designet, rådgivet og monteret træterrassen for Jesper i Rungsted og han er lykkelig for resultat. Valget stod mellem en løsning med fliser eller terrassebrædder, men valget faldt på terrassen med i træ.

 

Jespers terrasse er nu kåret til Danmarks flotteste træterrasse, så mangler du inspiration er det et godt sted at kigge forbi. Vi kan skrue terrassebrædder og stolper i med lukkede øjne efter vores mange færdiggjorte løsninger.

 

Trykimprægneret træ til sort terrasse

Der kan med fordel bruges trykimprægneret træ på terrassen, hvis terrassebrædderne er tæt på jorden. Trykimprægneret træ er trykt/presset og har fået en behandling med kemiske stoffer, hvilket giver en lang holdbarhed og forhindrer svamp og råd fra, at trænge ind i terrassebrædderne og dermed forhindre terrassen i, at få skader. Denne behandling giver brædderne beskyttelse og styrker træet væsentligt.

 

Du kan vælge trykimprægneret træ til den del af terrassens konstruktion, der har jordkontakt eller træ, der naturligt har en meget lang holdbarhed. Vælg trykimprægneret træ fra en forhandler du kan spørge til råds.

 

Du kan vælge at få skåret dine terrassebrædder i special mål hos de fleste forhandlere. Det kan spare dig en masse tid under montering.

Hvad koster en sort terrasse?
En sort terrasse koster det samme, som et nyt hus eller en ny bil. Men hvad koster en bil og et hus? Det spørgsmål er umuligt at svare på uden, at vi har fået mere information omkring hvordan terrassen skal bruges.

 

Hvordan den skal se ud, hvor den skal placeres og hvad den skal udføres i. Udgifterne til materialer kan variere utrolig meget. Det kan sammenlignes med købet af en ny bil og udstyr.

 

Du kan sagtens købe en bil til få tusinde kroner, som vil holde i mange år og være en fantastisk investering i forhold til værditab, udgifter til vedligeholdelse og reparationer m.m.

 

Du kan også købe en ny bil til hundrede gange så meget og som vil kunne de samme grundlæggende ting, som har betydning for den enkle.

 

Billig eller dyr terrasse?
Der er dem der kører mest alene og ikke har brug for en masse plads, motorkraft og prestige. Men ønsker en bil der bare fungerer, tænder og kører hver eneste dag. Så er der dem der oftest er flere i bilen, som har brug for plads, smarte funktioner der gør det nemmere i hverdagen og et bilmærke med prestige.

 

Her er prisen en helt anden og det samme er tilfældet med terrasser. Hvis man vil have Formel-1 løsningen indenfor træsorter, så kan vi hjælpe med det, lige så vel som vi kan hjælpe dig med en budgetvenlig og praktisk terrasse der passer perfekt til dine behov.

cases

160 m2 IPE terrasse med propper Espergærde

160 m2 IPÉ Terrasse med propper Espergærde

Kun Terrasser har bygget en 160 kvadratmeter stor træterrasse for Allan Rasmussen i Espergærde. God service førte til, at én terrasse udviklede sig til to samt et træskur. Desuden er han ikke bleg for at anbefale Kun Terrasser i sit netværk.

80 m2 sort olieret terrasse med propper Humlebæk

120 m2 IPÈ Terrasse med propper Odsherred

Kun Terrasser har bygget en rigtig flot træterrasse i Odsherred for Jakob Christensen. Et samarbejde mellem Kun Terrasser, Designhaver og Junckerhaven.

110 m2 olieret træterrasse i Humlebæk

Kun Terrasser har bygget en IPÉ træterrasse på 110m2 for Nikolaj i Humlebæk. 


En smuk terrasse i flere niveauer inspireret af molerne og det maritime miljø på havnen.

Sort terrasse med lang holdbarhed og minimal vedligeholdelse
Med en terrasse fra Kun Terrasser får du en holdbar og bæredygtig terrasse, som holder mange år ude i fremtiden. Du behøver ikke vedligeholde din terrasse mere end højst nødvendigt. Du kan nyde din terrasse og opleve hvor mange gode timer man kan få udendørs i forlængelse af boligen.

 

Det giver en helt anden stemning og aura omkring huset. Alt efter farve, træsort og design får du dit helt eget og unikke udtryk. Vi tegner altid terrasserne på forhånd, så vi er helt enige omkring det endelig resultat inden vi begynder produktionen.

 

Stabil, holdbar og gennemført sort terrasse
Vi laver terrasser med pæne sammenføjninger og du kan forvente en stabil terrasse med et ordentligt skruefundament. Vi sikrer at du altid har en god stabilitet på terrassen og grundet vores præcision med alt fra placering af stolper til hvor skruer skal sidde, er du sikret et fantastisk slutresultat og at din terrasse er beskyttet mod opstigende fugt, som forlænger terrassens holdbarhed.

 

Sort Ipe terrasse
Ipe er en meget stærk, hård og eksklusiv træsort der ofte benyttes til træterrasser. Det er en meget velegnet sort til udendørsmiljøet, som vi har i Danmark. Med en sort Ipe terrasse kan du forvente en slidstærk og formstabil træsort med lang levetid. Vi tilpasser terrassen efter dine ønsker. Med vores inputs og erfaring får vi et fantastisk resultat, som vi er sikre på at du nok skal blive glad for.

 

Vi har lavet mere end 20.000 kvadratmeter træterrasser og kan løse de svære udfordringer og tegne en løsning til din bolig, uanset størrelse. Hvis du er interesseret i at få en pris, tegninger eller have løst nogle problemstillinger du går med i forhold til din sorte ipe terrasse, så er du velkommen til at kontakte os og så skal vi hjælpe dig videre.

 

Sort Camaru terrasse
Med en sort Camaru terrasse får du en hård, stærk og eksklusiv træ terrasse. Træet er yderst velegnet til udendørs brug, da det er meget hårdt og holder sin form og har en lang levetid, hvis man sammenligner med andre træsorter til udendørs benyttelse.
 
Vi kan hos Kun Terrasser rådgive dig til at vælge den korrekte type olie og vælge det helt rigtige design til din bolig. Der er mange muligheder i forhold til indretning og hver eneste grund og bolig giver inspiration og kreativitet til at blive sin helt egen og unikke terrasse.

 

Hvis du ønsker en pris eller har spørgmål, så hold dig ikke tilbage. Vi sidder klar på e-mail og telefon til, at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
 

Sort Jatoba terrasse
Med en sort Jatoba træterrasse får du en terrase med en træsort der har en hård overflade og er af virkelig høj kvalitet. Træsorten er fra Sydamerika og varierer meget i farverne. Det er typisk rød og brun, men der kan bruges olier der påvirker farven til den stil du ønsker. Jatoba er kendt for at have en rigtig flot struktur i træet og det er en træsort, som vi anbefaler at bruge til terrasser i Danmark.
 

Farven, gløden og den hårde overflade sikrer dig et flot resultat, hvis du vælger Jatoba som træsort til din nye terrasse. Langtidsholdbar terrasse som holder i mange år ude i fremtiden og sikrer minimal vedligeholdelse.

Årets flotteste træterrasse ligger i Hørsholm Kommune

Landin & la Cour Byg & Entreprise fra Holte har netop vundet en fornem pris. En træterrasse hos en boligejer i Hørsholm Kommune er blevet kåret til årets flotteste i 2017 af brugerne på Håndværker.dk.

Sort terrasse i flere træsorter
Med en sort terrasse fra Kun Terrasser kan du forvente præcis den terrasse du drømmer om. Vi laver alle vores terrasser unikt og på special mål. Vi tilbyder mange forskellige træsorter, som for eksempel Ipe, Camaru og Jatoba. Vi har lavet terrasser i forbindelse med små og store huse, tæt og langt fra vandet og i alle typer miljøer.

 

Kontakt os og lad os tage en snak omkring dine ønsker og få regnet et tilbud og lavet nogle tegninger, som vi kan tage udgangspunkt i.

Du kan finde inspiration her på siden, hvor du kan se en masse forskellige cases vi har lavet med sorte terrasser og andre typer.

 

Sort olieret træterrasse
Hvis du er på udkig efter en sort olieret træterrasse, er Kun Terrasser den rigtige samarbejdspartner for dig. Med vores ekspertise og årelange erfaring kan vi guide dig til valget af den helt rigtige olie og træsort. Olie til din sorte træterrasse er en vigtig ting i forhold til at forlænge holdbarhed og minimere den løbende vedligeholdelse af din træterrasse.

 

Vi laver tegninger og gennemgår hvert eneste punkt med dig, så du er sikker igennem hele processen og har en god mavefornemmelse med projektet. Vi har stor erfaring med sort olieret træ og kan hjælpe dig med at skabe den perfekte terrasse til dit hjem. Kontakt os i dag for at høre mere.

 

Sort terrasse pris
Man kan sagtens lave en træterrasse til en fornuftig pris og som vil dække alle de behov der måtte være. Jo mere der spares på den rigtige olie, de rigtige skruer og brædderne. Jo mere arbejde vil der være med vedligeholdelse og det vil minimere holdbarheden og maksimere risikoen for fugtskader, råd, alger og andre udfordringer.
 
Vores mange års erfaring med terrasser og mere end 20.000 kvadratmeter efter vi startede, har resulteret i glidende processer hele vejen fra opstart til færdig terrasse. Den tid vi har brugt på fejl igennem årene kommer til din fordel.

 

Det vil spare dig en masse arbejdstimer og udfordringer, at vælge en samarbejdspartner der har været igennem alle problemstillingerne. Vi leverer til tiden, vi leverer det du ønsker og vi stopper ikke før, at vi er helt færdige og du er tilfreds med resultatet.
 

Vælg den rigtige træsort
Vi hører om nye eksotiske træsorter, lokale træsorter og mange forskellige ønsker fra mulige kunder hver eneste dag. Teak, lærk, Ipe, fyr, sibirisk lærk, europæisk lærk, eg, valnød, bøg og vi kunne blive ved. Det er en jungle at finde ud af, hvis man ikke arbejder med træ til dagligt og ved hvordan det reagerer og lever i forskellige miljøer. En eksotisk træsort kan sagtens være den rigtige løsning. Uanset hvad du ønsker til terrassen, så kan vi hjælpe dig med at vælge de helt rigtige terrassebrædder.

 

Sådan sikrer du at din sorte terrasse holder i mange år
Inden du køber trykimprægneret fyr, teak eller andet, bør du sikre, at kvaliteten er i orden. En del af det trykimprægnerede træ, der er på markedet, holder nemlig ikke mere end 5-8 år. Grunden til dette er fordi, at det kun er de yderste millimeter af terrassebrædder der imprægneres og vælger du ikke det rigtige træ kan du risikere, at imprægneringen er af dårlig kvalitet. Det er ærgerligt at bruge mange penge og tid på en terrasse, når du ikke får et langtidsholdbart resultat du kan få mange års fornøjelse ud af.

 

Kvalitet af terrassebrædder, skruerne og stolperne er rigtig vigtig. Så husk at få rådgivning og spørge til råds. Du kan kigge efter NTR-mærket (Nordisk Træbeskyttelses Råds garantimærke). Det sikrer dig en høj kvalitet og at imprægneringen af træet lever op til alle krav.

 

Nordisk Træbeskyttelses Råds garantimærke
Terrassebrædder af trykimprægneret træ, der er mærket NTR Klasse AB, kan normalt holde i over 25 år. Det er dog forskelligt hvor lang holdbarhed man kan regne med. Det afhænger af hvor du bor geografisk, placering af terrassen, klimaet, vejret, fugt og underlaget.

 

Har træet ikke jordkontakt kan NTR Klasse AB holde i op til 25 år. Hvis du ønsker lang holdbarhed på dit trykimprægnerede træ, så skal du tage mærket NTR Klasse-A. Her får du trykimprægneret træ der kan holde sig i 20-25 med jordkontakt.

Sort terrasse bygget af Kun Terrasser ApS

Kontakt os vedrørende sort terrasse

Adresse

Gl. Strandvej 270

Humlebæk, 3050

kontakt@kun-terrasser.dk

+4528562886