Terrasse pris - Hvad koster en træ terrasse?

Terrasse pris kan du finde ved at kontakte os. Herunder kan du finde træ terrasser, som vi har tegnet og bygget. Få inspiration til din egen træ terrasse.

kontakt@kun-terrasser.dk

Vi rådgiver dig til den rette træterrasse

En træterrasse er den perfekte måde at udnytte din have på. Du kan bruge den til at slappe af i solen, grille mad eller bare hygge med vennerne. Vi har samlet en masse inspirationsbilleder og videoer, som forhåbentligt kan give dig den træterrasse inspiration der skal til for, at vælge den rigtige terrasse til dit behov.

Vi har blandt andet vundet Danmarks Flotteste Træterrase i 2017. Skulle du finde en træterrasse vi har lavet, så kan du altid kontakte os og så skal vi være behjælpelige med inputs og rådgivning, som sikrer dig det helt rigtige valg af træterrasse.

Hvordan vælger jeg den rigtige træterrasse?

Det første du skal overveje, er størrelsen på din have. Hvis du har en lille have, kan det være en god idé at investere i en træterrasse med specialister inde over, som kan rådgive dig til den det bedste valg, som sikrer dig optimal plads.

 

Har du en større have og flere kvadratmeter at gøre godt med, så kan vores tegnere lave den helt rigtige træ terrasse. Du finde træterrasse inspiration på vores hjemmeside og få idéer til din egen kommende træterrasse.

Hvad koster en træterrasse?

Prisen på en træterrasse afhænger af trætype, størrelse og behov

Når du skal have prisen på en træterrasse, så er det vigtigt at du har gjort dig nogle tanker omkring hvordan din træterrasse skal bruges til dagligt. Vedligeholdelse af træterrasse har også betydning og vi sikrer dig en holdbar træterrasse, som du kan komme med alle dine idéer til.

I samarbejde med Kun Terrasser finder vi en træ terrasse til dit behov. Hvis du ønsker en pris på din træterrasse, så kontakt os på kontakt@kun-terrasser.dk eller på telefon. Så skal vi nok hjælpe dig med det rigtige valg og kan oplyse dig en nærmere pris.

 

inspiration til træterrasse

træterrasse inspiration-træterrasse-ipe træterrasse

170 m2 træterrasse i Odsherred

Kun Terrasser har bygget en helt unik træterrasse på 170m2 for Jakob Christensen i Odsherred på baggrund af et samarbejde med Junckerhaven og DesignHaver. Designet af terrasse og have er inspireret af den lokale natur og omslutter hele huset.

træterrasse inspiration-inspiration til træterrasse-træterrasse

170 m2 IPE terrasse i Rungsted

Kun Terrasser har bygget en helt unik træterrasse for Jesper Christensen i Rungsted, som blev kåret til ”årets flotteste terrasse” i 2017. Han er yderst tilfreds med resultatet og bruger sin træterrasse hver eneste dag.

træterrasse-naturpool-træterrasse inspiration

210 m2 IPE træterrasse i Humlebæk

Kun Terrasser har bygget en IPÉ træterrasse på 210 m2 for Julia i Humlebæk. Julia ville gerne have en ramme om familiens have der kunne strække sommeren og få brugt de mange kroge. Julia er gift med Andreas la Cour Krups, indehaver af Kun Terrasser.