Træterrasse i Dronningmølle

Skal du have en ny træterrasse i Dronningmølle eller trænger den nuværende terrasse til at blive skiftet ud?

Så er Kun Terrasser klar til at hjælpe dig med at udføre opgaven for dig. Med høj kvalitet og lang holdbarhed tilbyder vi de bedste træterrasser. 

 

Vi er dybt passionerede omkring gode materialer og professionelt håndværk. Det betyder at du garanteres en af Danmarks flotteste træterrasser, når det er os der står for at levere den. Vi brænder for at sikre at kundetilfredsheden er helt i top, så du kan naturlivis forvente at levering altid sker til den aftalte tid og pris.

 

Praktisk om en træterrasse

Der kan være mange overvejelser ifm. beslutningen om at få anlagt en træterrase. Det kan fx være placeringen af terrassen ift. hus og have, designet, meterialevalg samt størrelse. Det kan muligvis opleves uoverskueligt og derfor står vi naturligvis klar med professionel rådgivning på baggrund af vores mange års erfaring inden for branchen

 

Placering: Skal terrassen placeres i forlængelse af huset, eller skal den placeres andetsteds i haven? Her er det vigtigt at overveje terrassens placering i forhold til dine ønsker til soltimer på terrassen.

 

Træterrassens størrelse: Terrassen skal passe til dine forventninger til anvendelse samt være i balance med huset og haven.

 

Træterrassens form og design: Hvordan ønsker du, terrassen skal udformes? Du kan vælge alt fra rektangulær og kvadratisk til cirkelformet og organisk.

 

Træterrassens farve og materiale: Der findes mange forskellige træsorter og kvaliteter, og farvemulighederne er næsten uendelige. Vigtigt er det, at farve og træsort passer til hus og have, samtidig med at de møder dine æstetiske præferencer.

 

Kontakt os for et godt tilbud
Hvis du overvejer at få en ny træterrasse i Dronningmølle så kan Kun Terrasser klare opgaven. Kontakt os for gode råd eller et uforpligtende tilbud på 28 56 28 86 eller send os en mail på kontakt@kun-terrasser.dk.

Få tilbud på din nye træterrasse

Ingen fil valgt

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Kun Terrasser

 

  28 56 28 86
  kontakt@kun-terrasser.dk