Træterrasse i Greve Strand

Har du brug for en ny træterrassse i Greve Strand? Eller er det ved at være tid til at udskifte den nuværende terrasse og få opdateret anvendelsesmulighederne og designet?

Så er du kommet til det rigtige sted. Hos Kun Terrasser tilbyder vi skønne træterrasser i høj kvalitet. Det gør vi med en passion for de bedste materialer samt bæredygtigehed og holdbarhed og med et skaprt fokus på den allerbedste service. 

 

Hos Kun Terrasser er service og godt håndværk det helt centrale fokus og det vil du opleve gennem processen - fra start til slut. Vi leverer terrassen til aftalt tid og fastlagt pris - en tilgang der afspejler sig i vores store kundetilfredshed. Det vigtigste for os er, at du som kunde, bliver glad og tilfreds med træterrasse vi leverer til dig. 

 

Viden, sparing og rådgivning om træterrasser


Anlæggelse af en ny træterrasse medfører formentlig en række spørgsmål som kan give anledning til mange overvejelser.

Nogle af de centrale ting du skal overveje er bl.a.

 

  • Hvor på grunden skal træterrassen anlægges i forhold til hus og have?
  • Hvor stor træterrassen skal være?
  • I hvilke materialer træterrassen skal bygges?
  • Hvilken farve træterrassen skal have?
  • Hvilken form skal træterassen have?

Kun Terrasser har en proffesionel tilgang og vores mange års erfaring med at bygge træterrasser gør, at vi har mulighed for at stå til rådighed med viden, sparring og rådgivning om alle relevante sprørgsmål. Vi vil gerne sikre os at du ender ud med lige præcis den terrasse du har drømt om. Vi hjælper dig med at skræddersy en terrasse der passer lige præcis til dit hus og din have og de aspekter som du lægger mest vægt på ift. hvilke anvendelsesmuligheder du drømmer om. 

 

Kontakt os allerede i dag 
 

Sammenlagt, har vi gennem tiden leveret mange tusind kvadratmeter i træterrasser og vi står klar til at lægge din nye træterrasse i Greve Strand. Hvis du vil sikre dig en terrasse af højeste kvalitet så kontakt os for et godt tilbud samt rådgivning og sparring på 28 56 28 86 eller send os en mail på kontakt@kun-terrasser.dk. 

Vi glæder os til at tale med dig.

Få tilbud på din nye træterrasse

Ingen fil valgt

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Kun Terrasser

 

  28 56 28 86
  kontakt@kun-terrasser.dk