Træterrasse i Nordsjælland

Hos Kun Terrasser tilbyder vi Danmarks flotteste træterrasse til kunder over hele Nordsjælland. Når du går i overvejelser om at få anlagt en træterrasse eller få den gamle terrasse udskiftet, så står vi klar med rådgivning og godt håndværk. Med passion for gode materialer, bæredygtighed og holdbarhed er vi det rette valg, når du vil være garanteret en træterrasse af høj kvalitet.

 

Som følge af vores store erfaring, høje kvalitet og fokus på tillid leverer vi altid træterrasser til aftalt tid og pris. Sådan sikrer vi os nemlig branchens mest tilfredse kunder, samtidig med at vi som fagfolk kan være stolte af det arbejde, vi leverer.

 

Overvejer du en træterrasse?

Hvor skal terrassen være henne i haven? Hvilken form skal den have? Og hvilket materiale og hvilken farve foretrækker du? Det er nogle af mange af de spørgsmål, du skal overveje, når du ønsker en træterrasse. Vi tilbyder naturligvis rådgivning på baggrund af vores store erfaring: gennem tiden har vi anlagt mere end 200 terrasser fordelt på over 20000 kvadratmeter.

 

Overvejelser, du bør gøre dig om din nye træterrasse:

  • Træterrassens placering: I forlængelse af huset eller et andet sted i haven? Hvor træterrassen placeres afhænger af formålet med den. Du skal ligeledes tænke over terrassens placering i forhold til, om du ønsker morgen-, eftermiddags- eller aftensol på terrassen.
  • Træterrassens størrelse: Størrelsen på terrassen vil være afhængig af, hvor mange der skal kunne bruge terrassen ad gangen. Derudover skal størrelsen også harmonere med huset og haven.
  • Træterrassens form og design: Skal terrassen være rund, rektangulær, i niveauer eller organisk formet? Mulighederne er mange - kun fantasien sætter grænser.
  • Træterrassens farve og materiale: Det er vigtigt, at du vælger en træsort og farve, der er i balance med huset og haven, og som samtidig passer til det, du vil anvende terrassen til.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skal du have en ny træterrasse, eller overvejer du at skifte din slidte terrasse ud, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi anlægger flotte træterrasser af høj kvalitet for kunder over hele Nordsjælland. Kontakt os for gode råd eller et uforpligtende tilbud på 28 56 28 86 eller send os en mail på kontakt@kun-terrasser.dk.

Få tilbud på din nye træterrasse

Ingen fil valgt

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Kun Terrasser

 

  28 56 28 86
  kontakt@kun-terrasser.dk

Haveanlæg med svømmesø og 164 m2 IPÉ terrasse

Kun Terrasser har bygget en helt unik træterrasse på 162 m2 i Farum på baggrund af et samarbejde med Junckerhaven og DesignHaver. Haveanlægget indeholder opvarmet svømmesø og en omkransende terrasse i flere planer.

Sofistikeret robust 70 M2 skråskruet IPE træterrasse i Hørsholm

Kun Terrasser har opført en 70 M2 skråskruet IPE træterrasse for Merete, som har bopæl i Hørsholm. Efter Meretes godt 20 år gamle trykimprægneret terrasse, efterhånden havde set dagens sidste lys, var det Meretes drøm at få anlagt en robust og holdbar terrasse, der ikke gik på kompromis med kvaliteten.

Efterårsidyl på 130 M2 teak terrasse med propper

Charlotte, der har sommerhus beliggende i Fredensborg blev opmærksom på, at der var opstået råd i deres godt 10 år gamle terrasse. Derfor så Charlotte sit snit til at få Andreas la Cour, indehaver af Kun Terrasser til at anlægge en ny og robust terrasse, der samtidig forhindrer råd i konstruktionen.