Træterrasse i Vedbæk

Kunne du tænke dig at få anlagt en træterrasse ved dit hus i Vedbæk, eller trænger den gamle terrasse til en udskiftning? Hos Kun Terrasser tilbyder vi Danmarks flotteste træterrasser, der bygges med passion for gode materialer, holdbarhed og bæredygtighed. Fælles for alle de træterrasser, vi lægger, er den høje kvalitet.

 

Vi kan blandt andet tilbyde:
Runde træterrasser

Ovale Træterrasser
Firkantede og rektangulære træterrasser
Organisk formede træterrasser
Overdækkede og åbne træterrasser
Træterrasser i forlængelse af huset
Fritstående træterrasser
Sorte træterrasser

Træterrasser med forskellige niveuaer og trapper
 

Træterrasse af høj kvalitet
Tømrermester Andreas la Cour Krups står bag Kun Terrasser og har mange års erfaring inden for branchen. Vi har anlagt hundrede vis af træterrasser gennem tiden - sammenlagt over flere tusinde kvadratmeter. Vi garanteer levering til den aftalte tid og pris og med et stærkt fokus på kvalitet og godt samarbejde mellem kunde og levenrandør, er du sikret god service og tillid. Med andre ord sørger vi for, at du får det du er belvet lovet. 

 

Rådgivning om træterrasse

Når du har besluttet dig for en ny træterrasse kan der være mange overvejelser forbundet med det. Det er vigtigt at terrassen passer til huset og haven og til den ønskede anvendelse. Vi byder gerne ind med gode råd og vejledning i den sammenhæng. Udover at finde den rette placering, størrelse samt den rette form og farve, skal du også overveje hvilken træsort og kvalitet du skal have. På den måde sikres den mest optimale terrasse der opfylder dine ønkser og behov. Vi tilbyder altid rådgivning funderet i vores store erfaring, så du ender med en terrasse af høj kvalitet, som du vil blive glad og tilfreds med. Alle muligheder har hver sine fordele og ulemper. Det fortæller vi om med stor åbenhed og transperans så du får de bedste forudsætninger for at træffe den rigtige beslutning.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud
Har du spørgsmål, eller ønsker du et godt tilbud på en træterrasse i Vedbæk, så står vi klar til at hjælpe dig. Hos Kun Terrasser sigter vi efter at være de bedste, og det smitter af på vores arbejde. Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller et godt råd, på 28 56 28 86 eller send os en mail på kontakt@kun-terrasser.dk.

Få tilbud på din nye træterrasse

Ingen fil valgt

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Kun Terrasser

 

  28 56 28 86
  kontakt@kun-terrasser.dk

Cases bygget i VEdbæk

156 m2 Ipéterrasse omkring pool og sauna i samarbejde med Designhaver.

Kun Terrasser har bygget en Ipétræterrasse på 156 m2 for Annemette i Vedbæk.

112 m2 terrasse med spanske trapper i Vedbæk

Kun Terrasser har bygget en terrasse med indbyggede plantekasser i cortenstål, intergrerede lysspots og spanske trapper rundt om terrassen.

180 m2 unik Ipéterrasse med forskudte planer i  samarbejde med Designhaver

Kun Terrasser har bygget en 180 m2 lækker Ipéterrasse for Rikke og Nicholas i Vedbæk. Haveanlægget er designet af Tor Haddeland fra Designhaver.dk.