Cases og Inspiration 

Se eksempler på nogle af de mange træterrasser, som vi har anlagt. Her kan du blandt andet se den der fik prisen "Danmarks flotteste træterrasse 2017". Om det er en normal træterrasse eller en overdækket terrasse, kan du få inspiration til dit næste projekt. Hver terrasse har et unikt præg, og det kan til tider være svært at forestille det endelige resultat. Vi har med tiden leveret mange flotte terrasser og med disse cases, håber vi at kunne give ideer og inspiration til din drømmeterrasse. 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Kun Terrasser:

 

  28 56 28 86
  kontakt@kun-terrasser.dk

120 m2 IPÈ Terrasse med propper Odsherred

Kun Terrasser har bygget en rigtig flot træterrasse i Odsherred for Jakob Christensen. Et samarbejde mellem Kun Terrasser, Designhaver og Junckerhaven.

160 m2 IPE Terrasse med propper Espergærde

Kun Terrasser har bygget en 160 kvadratmeter stor træterrasse for Allan Rasmussen i Espergærde. God service førte til, at én terrasse udviklede sig til to samt et træskur. Desuden er han ikke bleg for at anbefale Kun Terrasser i sit netværk.

170 m2 IPE terrasse med propper i Rungsted

Kun Terrasser har bygget en helt unik træterrasse for Jesper Christensen i Rungsted, som blev kåret til ”årets flotteste terrasse” i 2017. Han er yderst tilfreds med resultatet og bruger sin træterrasse hver eneste dag.

160 m2 træterrasse i Liseleje

Kun Terrasser har anlagt en 160 m2 IPE træterrasse for Henrik i Liseleje. På terrassen blev der anlagt syv blomsterkasser og endvidere et bad (bruseniche) og et hegn af træsorten IPE.

Humlebæk Terrasse

Kun Terrasser har bygget en IPÉ træterrasse på 80m2 for Nikolaj i Humlebæk. 

En smuk terrasse i flere niveauer inspireret af molerne og det maritime miljø på havnen.

64 m2 IPÉ træterrasse med spansk trappe og indbygget opbevaringsløsning i Hellerup

Kun Terrasser har bygget en IPÉ træterrasse på 64m2 for Mikkel i Hellerup. Sammen med Mikkel fandt Kun Terrasser på smarte løsninger til opbevaring i den spanske trappe.

70 m2 terrasse med kebony clear Grøntholtsvangen

Kun Terrasser har på kort tid bygget en ny, flot træterrasse på 70 kvadratmeter i Fredensborg. Terrassens ejer, Flemming G. Jensen, er meget tilfreds med sin nye træterrasse. Både med hensyn til udseendet, kvaliteten og holdbarheden, som der ikke kan sættes en finger på.

80 m2 sort olieret terrasse med propper Humlebæk

Kun Terrasser har bygget en rigtig flot træterrasse på Gammel Strandvej i Humlebæk. Faktisk endte terrassen med at blive endnu flottere, end ejeren forventede.

Flot og robust 180 M2 Kebony Clear Træterrasse

Jacob, der er bosiddende i Charlottenlund, skulle have en tilbygning af huset. I den forbindelse blev den eksisterende terrasse af ældre dato revet ned så der i stedet kunne anlægges en ny.

Se mere

Charmerende 80 M2 Kebony Clear Træterrasse

Hans ville gerne anlægge en ny terrasse, og han var derfor på udkig efter faglig ekspertise og kyndig vejledning. Det fandt han hos ”Kun Terrasser”, hvor indehaveren, Andreas La Cour, efter blot tre ugers arbejde kunne tilføje endnu en vellykket opførsel af en træterrasse på sit CV.

Effterårsidyl på 130 M2 Teak terrasse med propper

Charlotte, der har sommerhus beliggende i Fredensborg blev opmærksom på, at der var opstået råd i deres godt 10 år gamle terrasse. Derfor så Charlotte sit snit til at få Andreas la Cour, indehaver af Kun Terrasser til at anlægge en ny og robust terrasse, der samtidig forhindrer råd i konstruktionen.

Sofistikeret robust 70 M2 skråskruet IPE træterrasse i Hørsholm

Kun Terrasser har opført en 70 M2 skråskruet IPE træterrasse for Merete, som har bopæl i Hørsholm. Efter Meretes godt 20 år gamle trykimprægneret terrasse, efterhånden havde set dagens sidste lys, var det Meretes drøm at få anlagt en robust og holdbar terrasse, der ikke gik på kompromis med kvaliteten.

300 m2 Kebony Character i Carlsbergbyen


Hyggelig 10 M2 Kebony Clear træterrasse på Kildegårdsvænget

Til forskel fra andre firmaer, som tilbyder terrasser, opfører Kun Terrasser altid terrasser på skruefundamenter, hvilket gør hele byggeprocessen væsentlig kortere end andre funderingsløsninger.

Flot og velproportioneret 70 M2 IPE træterrasse i Mosede

IPE træterrassen er skråskruet. Oftest monteres terrasser, så skruernes toppe er synlige på overfladen. I stedet er der skråmontage, hvilket skjuler skruerne og dermed giver terrassen den sidste finish. 

Leveret af