Cases og Inspiration 

Se eksempler på nogle af de mange træterrasser, som vi har anlagt. Her kan du blandt andet se den der fik prisen "Danmarks flotteste træterrasse 2017". Om det er en normal træterrasse eller en overdækket terrasse, kan du få inspiration til dit næste projekt.
Hver terrasse har et unikt præg, og det kan til tider være svært at forestille sig det endelige resultat. Derfor bliver alle terrasseprojekt målt op og tegnet i 3D
Vi har med tiden leveret mange flotte terrasser og med disse cases, håber vi at kunne give ideer og inspiration til din drømmeterrasse. 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Kun Terrasser

 

  28 56 28 86
  kontakt@kun-terrasser.dk

170 m2 IPÈ Terrasse med propper Odsherred

Kun Terrasser har bygget en rigtig flot træterrasse i Odsherred for Jakob Christensen. Et samarbejde mellem Kun Terrasser, Designhaver og Junckerhaven.

160 m2 IPE Terrasse med propper Espergærde

Kun Terrasser har bygget en 160 kvadratmeter stor træterrasse for Allan Rasmussen i Espergærde. God service førte til, at én terrasse udviklede sig til to samt et træskur. Desuden er han ikke bleg for at anbefale Kun Terrasser i sit netværk.

170 m2 IPE terrasse med propper i Rungsted

Kun Terrasser har bygget en helt unik træterrasse for Jesper Christensen i Rungsted, som blev kåret til ”årets flotteste terrasse” i 2017. Han er yderst tilfreds med resultatet og bruger sin træterrasse hver eneste dag.

166 m2 IPÈ Terrasse med propper i Nykøbing Sjælland

Kun Terrasser har bygget en rigtig flot træterrasse i Nykøbing Sjælland med spa og i flere planer.

Have og terrasse i flere vinkler og materialer

Kun Terrasser har bygget en helt unik Ipétræterrasse på 70m2 i Skodsborg på baggrund af et samarbejde med Junckerhaven og DesignHaver. 

Terrasse og naturpool i Jyderup

Kun Terrasser har bygget en Ipétræterrasse på 79m2 i samarbejde med Junckerhaven.

123 m2 snedkerproppet Ipéterrasse med cortenstål.

Kun Terrasser har bygget en 123m2 lækker terrasse for Anne-Marie og Jakob i Charlottenlund.

En cirkulær ladestation til CPH Garden 2022

Kun Terrasser har bygget en terrasse i dansk douglasgran. Et bredt samarbejde mellem Designhaver,  Junckerhaven, Martlev og Kun Terrasser.

112 m2 terrasse med spanske trapper i Vedbæk

Kun Terrasser har bygget en terrasse med indbyggede plantekasser i cortenstål, intergrerede lysspots og spanske trapper rundt om terrassen.

Terrasse i Kastrup

Kun Terrasser har bygget en 120 m2 unik Ipéterrasse for Jakob i Kastrup.

Et bredt samarbejde mellem havedesigner Tor Haddeland fra Designhaver, anlægsgartner Junckerhaven, Lysdesigner Afterdark og Kun Terrasser. 

Træterrasse ved Øresund

173 m2 terrasse i dansk egetræ ved Øresund.

Et samarbejde mellem havearkitekt Louise Røhr fra Lobe Landskab og Kun Terrasser har skabt en 173 m2 unik træterrasse bygget i dansk fsc. godkendt egetræ med loungeområde, plantekasse i cortenstål beklædt med egetræ samt smedet stålgelænder. 

Træterrasse i Vejby

112 m2 terrasse og meditationshave i Vejby.

Kun Terrasser har bygget en 112 m2 træterrasse bygget i ipé og dansk skovet douglastømmer for Lasse i Vejby. Terrassen er bygget i samarbejde med anlægsgartner Junckerhaven og havedesigner Designhaver.

156 m2 Ipéterrasse omkring pool og sauna i samarbejde med Designhaver.

Kun Terrasser har bygget en Ipétræterrasse på 156 m2 for Annemette i Vedbæk.

225 m2 Ipéterrasse med mange funktionsområder i samarbejde med Designhaver

Kun Terrasser har bygget en IPÉ træterrasse på 225 m2 for Mikkel i Humlebæk. En terrasse med indbygget spa, sauna, plantekasser i cortenstål og indbygget lys.

180 m2 unik Ipéterrasse med forskudte planer i  samarbejde med Designhaver

Kun Terrasser har bygget en 180 m2 lækker Ipéterrasse for Rikke og Nicholas i Vedbæk. Haveanlægget er designet af Tor Haddeland fra Designhaver.dk.

60 m2 ipeterrasse i samarbejde med Designhaver

Kun Terrasser har bygget en terrasse i ipé, også kendt som brasiliansk valnød. Med granitforkanter og stentrin, omkranset af plantekasser i cortenstål.

102 M2 snedkerproppet ipéterrasse i flere planer

Kun Terrasser har bygget en 102m2 lækker terrasse for Kenneth i Charlottenlund.

Terrassen med flader i flere planer binder husets inderum sammen med havens uderum.

79 m2 terrasse med bred spansk trappe

Kun Terrasser har bygget en 79m2 lækker terrasse for Dina i Søborg.

Terrassens brede spanske trappe er specialtilpasset til de smukke rødbøg og magnoliatræ som bliver omkranset af cortenstål. 

210 m2 IPÉ træterrasse med mange funktionsområder i samarbejde med Designhaver

Kun Terrasser har bygget en IPÉ træterrasse på 210 m2 for Julia i Humlebæk. Julia ville gerne have en ramme om familiens have der kunne strække sommeren og få brugt de mange kroge.

Humlebæk Terrasse

40 m2 IPÈ terrasse med spansk trappe i Vanløse

Kun Terrasser har bygget en snedkerproppet IPÉ træterrasse på 40 m2 for Uffe i Vanløse. En terrasse i flere planer med en dejlig plads i solen.

Haveanlæg med svømmesø og 164 m2 IPÉ terrasse

Kun Terrasser har bygget en helt unik træterrasse på 162 m2 i Farum på baggrund af et samarbejde med Junckerhaven og DesignHaver. Haveanlægget indeholder opvarmet svømmesø og en omkransende terrasse i flere planer.

Terrasse i Værløse

94 m2 terrasse med spansk trappe og indbygget sandkasse i Værløse

Kun Terrasser har bygget en eksklusiv træterrasse for Rikke i Værløse. 94 kvadratmeter bygget i ipé med spansk trappe, indbygget sandkasse og matchende granittrin.
Haven og terrassen er designet i samarbejde med havearkitekt Tor Haddeland fra DesignHaver.dk.

Dyssegård Terrasse

90 m2 terrasse med spansk trappe og listehegn i Dyssegård

Kun Terrasser har bygget en 90 m2 ipétræterrasse for Bertil i Dyssegård. Terrassen forbinder haven sammen med en stor bred spansk trappe og det høje listehegn gør den hævede terrasse børnesikker.

Træterrasse i Vedbæk

152 m2 terrasse i ipé med plantekasse i cortenstål samt spansk trappe med indbygget lys

Kun Terrasser har bygget en 152 m2 skøn Ipéterrasse for Niels i Vedbæk. En terrasse med en bred spansk trappe med indbygget lys i trinene.

Terrasse i Søborg

59 m2 snedkerproppet ipéterrasse i flere plateauer med plantekasser i cortenstål

Kun Terrasser har bygget en 59m2 lækker terrasse for Sanna i Søborg. En terrasse i flere plateauer og med bred spansk trappe og plantekasser i cortenstål.

Terrasse i Vanløse

88 m2 terrasse i thermoask med listehegn i profilskårne lameller

Kun Terrasser har bygget en 88m2 lækker terrasse for Trine i Vanløse. En terrasse vinklet på huset og med omkransende listehegn i profilskårne lameller.

65 m2 IPÉ træterrasse med spansk trappe og mange detaljer

Kun Terrasser har bygget en ipé træterrasse på 65 m2 for Morten i Køge.

Skønt udendørs opholdsrum med spansk trappe

Kun Terrasser har bygget en 96m2 lækker terrasse for Jacob i Charlottenlund. En terrasse der er integreret med haven og har skabt et unikt udendørs opholdsrum med sol.

Træterrasse i Hellerup

94 m2 terrasse i ipé med skørt og trin i lysegrå granit. 

Kun Terrasser har bygget en 94 m2 skøn Ipéterrasse for Niclas i Hellerup. Terrassen er bygget i samarbejde med DesignHaver.

Humlebæk Terrasse

Kun Terrasser har bygget en IPÉ træterrasse på 110m2 for Nikolaj i Humlebæk. 

En smuk terrasse i flere niveauer inspireret af molerne og det maritime miljø på havnen.

70 m2 terrasse med kebony clear Grøntholtsvangen

Kun Terrasser har på kort tid bygget en ny, flot træterrasse på 70 kvadratmeter i Fredensborg. Terrassens ejer, Flemming G. Jensen, er meget tilfreds med sin nye træterrasse. Både med hensyn til udseendet, kvaliteten og holdbarheden, som der ikke kan sættes en finger på.

Høj 80 M2 IPÉ træterrasse med hyggekrog under egen i Holte

En terrasse der bibeholdte det gamle rækværk og byggede en smuk høj terrasse op omkring. Med en trappe der binder have og hus sammen i det kuperede terræn. 

64 m2 IPÉ træterrasse med spansk trappe og indbygget opbevaringsløsning i Hellerup

Kun Terrasser har bygget en IPÉ træterrasse på 64m2 for Mikkel i Hellerup. Sammen med Mikkel fandt Kun Terrasser på smarte løsninger til opbevaring i den spanske trappe.

Spansk trappe i Taastrup indbyder til brug

Kun Terrasser har bygget en 52m2 skøn terrasse for Rikke og Keld i Taastrup. Der blev bygget en spansk trappe ifm. terrassen og netop den del, har inspireret Rikke og Keld til at bruge deres terrasse meget. 

Unikt uderum og god funktionalitet i Valby

Kun Terrasser har bygget en 49m2 skøn terrasse for Kennet i Valby. Den gode dialog og kommunikation, samt kvalificeret input til Kennets projekt, ledte til at der blev tilføjet unikke detaljer, som Kennet er meget glad for. 

Efterårsidyl på 130 M2 teak terrasse med propper

Charlotte, der har sommerhus beliggende i Fredensborg blev opmærksom på, at der var opstået råd i deres godt 10 år gamle terrasse. Derfor så Charlotte sit snit til at få Andreas la Cour, indehaver af Kun Terrasser til at anlægge en ny og robust terrasse, der samtidig forhindrer råd i konstruktionen.

Sofistikeret robust 70 M2 skråskruet IPE træterrasse i Hørsholm

Kun Terrasser har opført en 70 M2 skråskruet IPE træterrasse for Merete, som har bopæl i Hørsholm. Efter Meretes godt 20 år gamle trykimprægneret terrasse, efterhånden havde set dagens sidste lys, var det Meretes drøm at få anlagt en robust og holdbar terrasse, der ikke gik på kompromis med kvaliteten.

Samarbejde med Designhaver med vinkler og længder i Slangerup

Kun Terrasser har bygget en vinklet Ipéterrasse for Jens i Slangerup. En terrasse der bryder med husets vinkler og giver et unikt udtryk.. En terrasse hvor æstetik og funktion forenes.

Charmerende 80 M2 Kebony Clear Træterrasse

Hans ville gerne anlægge en ny terrasse, og han var derfor på udkig efter faglig ekspertise og kyndig vejledning. Det fandt han hos ”Kun Terrasser”, hvor indehaveren, Andreas La Cour, efter blot tre ugers arbejde kunne tilføje endnu en vellykket opførsel af en træterrasse på sit CV.

Flot og robust 180 M2 Kebony Clear Træterrasse

Jacob, der er bosiddende i Charlottenlund, skulle have en tilbygning af huset. I den forbindelse blev den eksisterende terrasse af ældre dato revet ned så der i stedet kunne anlægges en ny.

160 m2 træterrasse i Liseleje

Kun Terrasser har anlagt en 160 m2 IPE træterrasse for Henrik i Liseleje. På terrassen blev der anlagt syv blomsterkasser og endvidere et bad (bruseniche) og et hegn af træsorten IPE.

80 m2 sort olieret terrasse med propper Humlebæk

Kun Terrasser har bygget en rigtig flot træterrasse på Gammel Strandvej i Humlebæk. Faktisk endte terrassen med at blive endnu flottere, end ejeren forventede.

300 m2 Kebony Character i Carlsbergbyen


Flot og velproportioneret 70 M2 IPE træterrasse i Mosede

IPE træterrassen er skråskruet. Oftest monteres terrasser, så skruernes toppe er synlige på overfladen. I stedet er der skråmontage, hvilket skjuler skruerne og dermed giver terrassen den sidste finish.