Cases

Se eksempler på nogle af de mange træterrasser, som vi har anlagt. Bl.a. den der fik prisen "Danmarks flotteste træterrase 2017".

170 m2 IPE terrasse med propper i Hørsholm

Kun Terrasser har bygget en helt unik træterrasse for Jesper Christensen i Rungsted, som blev kåret til ”årets flotteste terrasse” i 2017. Han er yderst tilfreds med resultatet og bruger sin træterrasse hver eneste dag.

160 m2 IPE Terrasse med propper Espergærde

Kun Terrasser har bygget en 160 kvadratmeter stor træterrasse for Allan Rasmussen i Espergærde. God service førte til, at én terrasse udviklede sig til to samt et træskur. Desuden er han ikke bleg for at anbefale Kun Terrasser i sit netværk.

160 m2 træterrasse i Liseleje

Kun Terrasser har anlagt en 160 m2 IPE træterrasse for Henrik i Liseleje. På terrassen blev der anlagt syv blomsterkasser og endvidere et bad (bruseniche) og et hegn af træsorten IPE.

80 m2 sort olieret terrasse med propper Humlebæk

Kun Terrasser har bygget en rigtig flot træterrasse på Gammel Strandvej i Humlebæk. Faktisk endte terrassen med at blive endnu flottere, end ejeren forventede.

160 m2 teak terrasse med propper Fredensborg

70 m2 terrasse med kebony clear Grøntholtsvangen

Kun Terrasser har på kort tid bygget en ny, flot træterrasse på 70 kvadratmeter i Fredensborg. Terrassens ejer, Flemming G. Jensen, er meget tilfreds med sin nye træterrasse. Både med hensyn til udseendet, kvaliteten og holdbarheden, som der ikke kan sættes en finger på.

Hyggelig 10 M2 Kebony Clear træterrasse på Kildegårdsvænget

Flot og robust 180 M2 Kebony Clear Træterrasse

Charmerende 80 M2 Kebony Clear Træterrasse 

40 m2 terrasse kebony Character

300 m2 Kebony Character i Carlsbergbyen


Flot og velproportioneret 70 M2 IPE træterrasse i Mosede

Leveret af