Træterrasse Hørsholm

Hørsholm

Hørsholm

Træterrasse

Er det tid til at få lagt en træterrasse i Hørsholm? Eller trænger din nuværende terrasse til at blive skiftet ud? 

Kun Terrasser byder på Danmarks absolut flotteste træterrasser i høj kvalitet. Vores mange års erfaring og store passion for de bedste materialer gør at vi kan tilbyde holdbare og solide træterrasser der opfylder alle behov og krav til æstetisk udformning.

Hos Kun Terrasser er den gode service og solidt håndværk det helt centrale. Det vil du mærke fra start til slut i hele processen. Vi leverer naturligvis træterrassen til aftalt tid og til den fastlagte pris. Det allervigtigste for os er, at du som kunde bliver glad og tilfreds med den træterrasse, vi leverer til dig. Det er vigtigt for os, fordi vi ved hvor meget en god træterrasse betyder.

 

Rådgivning, gode råd og sparring

Ved anlæggelse af en ny træterrasse er der mange aspekter du skal overveje. Du skal blandt andet overveje nedenstående spørgsmål, når du har besluttet dig for en træterrasse:

  • Hvor skal træterrassen placeres i haven?
  • Hvor stor skal træterrassen være?
  • Hvordan skal træterrassen designes?
  • Hvad skal træterrassen kunne? 
  • Hvilke materialer skal træterrassen laves med?
  • Hvilken farve skal træterrassen have?

 

Hos Kun Terrasser står vi klar med rådgivning til dig omkring alle aspekter ifm. designet og anlæggelsen af en ny træterrasse.

Vi tilbyder kompetent, professionel og venlig rådgivning funderet i vores mange års erfaring med at levere træterrasser i alle størrelser og udformninger. På den måde er du sikret at din ender med lige præcis den terrasse der matcher dine behovbedst muligt. Vi er behjælpelige med at skræddersy en træterasse der passer i perfekt harmoni med din bolig og have. 

 

Kontakt os

Gennem tiden har vi leveret hundredevis af træterrasser fordelt udover flere tusind kvadratmeter. Vi er klar til at hjælpe dig med at designe og anlægge din nye træterrasse i Hørsholm. 

Få tilbud på din nye træterrasse

Felter markeret med stjerne (*) er obligatoriske.

Kontakt os for et godt tilbud

Hos Kun Terrasser prøver vi ikke at være de billigste, men til gengæld sigter vi efter at være de bedste. Kontakt os for rådgivning og et godt tilbud på din nye træterrasse i Hørsholm.

Ring til os på 28 56 28 86 
eller send os en mail på kontakt@kun-terrasser.dk