Kun Terrasser
NY METODE TIL FUNDERING AF TRÆTERRASSER
Der spares både tid og penge samt en mindre belastning af miljøet ved brug af skruefundamenter, når der anlægges en ny træterrasse
Skruefundamenter - en effektiv og miljøvenlig løsning til terrassebyggeri.
Kun Terrasser bruger en løsning der er velkendt i Tyskland til at fundere med. Når denne metode anvendes, spares der både tid og penge til glæde for både kunden og Kun Terrasser. Vi bruger nemlig skruefundamenter til at fundere terrassebyggeriet, hvor store skruer skrues ned i jorden istedet for at grave ud, støbe stolper og vente flere dage på at betonen hærder. Dette har også en stor betydning for miljøet for når vi bygger på skruefundamenter sænker vi CO2 udledningen med op mod 90-95% ifht. traditionel fundering på beton. Hos Kun Terrasser er vi opmærksomme på miljøbelastningen og bestræber os på at bygge så klimavenligt som muligt.
Ved at bruge skruefundamenter, når der skal anlægges ny træterrasse, slipper man for at vente flere dage på at betonen hærder, ligesom man slipper for at grave ud og køre en masse jord væk.
Kun Terrasser har bygget træterrasser siden 2006 og siden 2015 brugt skruefundamenter, og fundet ud af at det er den bedste løsning ifht. holdbarhed, effektivitet, økonomi og klimabelastning.
En innovativ og bæredygtig løsning til terrassebyggeri i Danmark.
Denne metode til fundering har været benyttet i Tyskland siden 1994, hvor Klaus Krinner opfandt skruefundamentet, men skruerne er først slået igennem på det danske marked inden for de senere år.
I 2015 byggede Kun Terrasser en træterrasse for en kunde på en grund, der ligger op til en å. Derfor skulle der findes en måde at bygge konstruktionen på, så den ikke ville sætte sig med tiden på den fugtige grund. Bygherren foreslog Andreas la Cour Krups at bruge skruefundamenter fra Fremtidens Fundament.
Skruefundamentet bliver nu brugt i alle vores terrassebyggerier. Det er den bedste løsning, fordi der ikke er noget træ, som kommer i kontakt med jorden og dermed intet træ, der rådner. For både os og vores kunder og klimaet spiller det også en stor rolle, at skruefundamenterne kan genbruges og skrues i jorden andre steder, hvis byggeriet senere skal flyttes og vi undgår at støbe og hælde beton i jorden.
Skruefundamenterne kan genbruges, fordi de har gevind. Desuden er de langtidsholdbare, fordi de består af varmforzinket stål, hvoraf 75 procent er genbrugsstål.