Træterrasse Kongens Lyngby

Kongens Lyngby

Kongens Lyngby

Træterrasse

Drømmer du om at få anlagt en træterrasse i Kongens Lyngby, eller trænger den gamle terrasse til en udskiftning? Så står vi hos Kun Terrasser klar til at udføre opgaven for dig. Vi tilbyder træterrasse i høj kvalitet og med lang holdbarhed.

 

Vi har en stor passion for gode materialer og professionelt håndværk, og det betyder, at du er garanteret én af Danmarks flotteste træterrasser, når det er os, der står for leveringen af den. Og leveringen sker naturligvis altid til aftalt tid og pris - sådan sikrer vi os nemlig en kundetilfredshed helt i top.

 

Praktisk om en træterrasse

Når du har taget beslutningen om at få anlagt en træterrasse, følger der mange overvejelser med. Du skal blandt andet vælge den helt rigtige placering til terrassen, og design, materiale og størrelse er også aspekter, du skal tage stilling til. Det kan virke som en jungle af valgmuligheder og kombinationer, men fortvivl ej. Vi står naturligvis klar med professionel rådgivning på baggrund af vores mange års erfaring inden for branchen.

 

Træterrassens placering: Skal terrassen placeres i forlængelse af huset, eller skal den placeres andetsteds i haven? Her er det vigtigt at overveje terrassens placering i forhold til dine ønsker til soltimer på terrassen.

 

Træterrassens størrelse: Terrassen skal passe til dine forventninger til anvendelse samt være i balance med huset og haven.

 

Træterrassens form og design: Hvordan ønsker du, terrassen skal udformes? Du kan vælge snart sagt alle former, alt fra rektangulær og kvadratisk til cirkelformet og organisk.

 

Træterrassens farve og materiale: Der findes mange forskellige træsorter og kvaliteter, og farvemulighederne er næsten uendelige. Vigtigt er det, at farve og træsort passer til hus og have, samtidig med at de møder dine æstetiske præferencer.

 

Kontakt os for et godt tilbud

Hvis du overvejer at få en ny træterrasse i Kongens Lyngby, så kan Kun Terrasser klare opgaven. Kontakt os for gode råd eller et uforpligtende tilbud på 28 56 28 86 eller send os en mail på kontakt@kun-terrasser.dk.

Få tilbud på din nye træterrasse

Felter markeret med stjerne (*) er obligatoriske.

Kontakt os for et godt tilbud

Hos Kun Terrasser prøver vi ikke at være de billigste, men til gengæld sigter vi efter at være de bedste. Kontakt os for rådgivning og et godt tilbud på din nye træterrasse i Kongens Lyngby.

Ring til os på 28 56 28 86 
eller send os en mail på kontakt@kun-terrasser.dk