Træterrasse Hellerup

Hellerup

Træterrasse

Leder du efter en erfaren tømrermester til at anlægge din nye træterrasse i Hellerup? Så kan du indstille jagten her. Hos Kun Terrasser tilbyder vi træterrasse af høj kvalitet, bygget med øje for gode materialer, bæredygtighed og holdbarhed. Du er garanteret at service og kvalitet er i højsædet, når vi anlægger din træterrasse, og vi tilbyder naturligvis også professionel rådgivning. Med levering af træterrasse til aftalt tid og pris er tilfredsheden helt i top, når du handler med os.

 

Skræddersyet træterrasse

Der er mange overvejelser at gøre sig, når man har taget beslutningen om en ny træterrasse. Hvor skal terrassen placeres, hvor stor skal den være, i hvilken form og i hvilket materiale skal den være? Vi står klar til at rådgive om de mange forskellige beslutninger, du skal tage, så vi sammen kan skræddersy en træterrasse, der bliver helt efter dit hoved.

 

For at træterrassen bedst muligt møder dine behov og forventninger, skal du tage stilling til forskellige aspekter. De vigtigste er listet op nedenfor, og er du det mindste i tvivl, fortæller vi gerne om fordele og ulemper ved de forskellige løsningsmuligheder.

 

  • Placering af træterrassen: Her skal du overveje, om terrassen skal ligge helt op ad huset, eller om den skal placeres andetsteds i haven. Det er også vigtigt at overveje terrassens placering i forhold til, om du ønsker aften- eller morgensol.
  • Størrelsen på træterrassen: Her er det vigtigt at have øje for, at terrassens størrelse er i balance med huset, haven og forventninger til brugen af den.
    Design og form af træterrassen: Rektangulær, kvadratisk, cirkelformet eller organisk? Der er uendelige muligheder for design på terrassen, og her skal du overveje, hvordan designet bedst muligt afspejler den stemning, du ønsker at skabe.
  • Træterrassens farve og materiale: Det er vigtigt at vælge rigtigt, når det kommer til træsort, kvalitet og farve. Træet skal være holdbart, samtidig med at farve og sort skal passe til huset og haven.

 

Kontakt os for et godt tilbud

Skal Kun Terrasser rådgive dig om din nye træterrasse i Hellerup? Så er du velkommen til at kontakte os for et godt tilbud på 28 56 28 86 eller send os en mail på kontakt@kun-terrasser.dk. Vi prøver ikke på at være de billigste, men sigter efter at være de bedste.

Få tilbud på din nye træterrasse

Se denne skønne terrasse vi har bygget i Hellerup

Kun Terrasser har bygget en IPÉ træterrasse på 64m2 for Mikkel i Hellerup. Sammen med Mikkel fandt Kun Terrasser på smarte løsninger til opbevaring i den spanske trappe. 

Mikkel skulle have bygget en ny terrasse i Hellerup, hvor der før var nogle bede og googlede derfor efter terrasser, hvor Kun Terrasser fangede hans øje: 
“Jeg havde på fornemmelsen at min terrasse var et særligt projekt så derfor ville jeg gerne have nogen der var specialiseret i kun at lave terrasser.”  fortæller Mikkel.

 

Kun Terrasser er som firma netop dét Mikkel søgte efter: Specialiseret i at bygge terrasser, med stor know-how og ekspertise i de mange forskellige løsninger og overvejelser en terrasse kan præsentere. 

"Vi skulle ikke have lavet en almindelig flad terrasse, så jeg ledte efter nogen jeg kunne være sikker på vidste hvad de lavede."

 

Efter Mikkel tog kontakt til Kun Terrasser blev et onlinemøde sat op hvor Mikkels terrasse blev tegnet op og alle detajler blev aftalt. Sammen med en 3D tegner, der også er bygningskonstruktør, blev terrassen konstrueret digitalt i løbet af mødet, så alle eventualiteter blev klarlagt og den bedste løsning fundet: 


"Der hvor værdien af 3D-tegningen fra Kun Terrasser virkelig kom frem, var da vi fik alle detaljerne præcis på plads; blandt andet hvordan terrassebrædderne skulle afsluttes. Andreas går virkelig ned i detaljerne og det var fedt at få forberedt byggeprojektet i starten. Så skal man ikke stå undervejs i byggeprocessen og snakke om 'hvordan skal den slutte her og rundes af der'. Det hele var aftalt på forhånd."  fortæller Mikkel.

En terrasse med mange detajler i flere planer

Mikkels terrasse endte med at have mange fine detajler, heriblandt de 4 indbyggede opbevaringsbokse. Som kistebænke på et skib går boksene i ét med terrassen når de ikke bliver brugt. Samtidigt er de meget tilgængelige og har rigtig god opbevaringsplads. 

En særlig lækker detajle er den gasdæmpede åbne- og lukkemekanisme så lugen blidt lukker i. Det gør det samtidigt nemt at åbne boksen når toppen fint åbner op. 

 

Terrassen er omkranset med plantekasser i cortenstål i flere planer. Cortenstål har den egenskab at det hurtigt får en smuk rustrød patineret overflade, som så ovenikøbet beskytter mod gennemtæring. Sammen med Kun Terrasser valgte Mikkel en integreret løsning til beplantningen på terrassen som indhegner det øverste plateau og skaber en naturlig afskærmning. 

Sommerterrasse til liv og glade dage i mange år

Den færdige terrasse har Mikkel og hans familie nydt henover sommeren. 

"Det har været virkeligt lækkert at tage terrassen i brug. Det er rigtigt rart at vide at det er en terrasse af en kvalitet der kan bruges i mange år uden der skal laves alt muligt ved den."

Mikkel er så tilfreds med samarbejdet om udviklingen af hans terrasse at han har anbefalet Kun Terrasser til flere af sine venner der skal i gang med lignende projekter.

“Jeg vil til enhver tid anbefale Andreas la Cour og Kun Terrasser til projekter der er lidt udover det sædvanlige og hvis der er noget særligt ved terrassen der skal bygges. Jeg vil også fremhæve, at Andreas står inde for det han laver. Han går virkelig op i at projektet bliver lavet på en fed måde.”


Kontakt os for et godt tilbud

Hos Kun Terrasser prøver vi ikke at være de billigste, men til gengæld sigter vi efter at være de bedste. Kontakt os for rådgivning og et godt tilbud på din nye træterrasse i Hellerup.

Ring til os på 28 56 28 86 
eller send os en mail på kontakt@kun-terrasser.dk