Træterrasse Gentofte

Gentofte

Gentofte

Træterrasse

Drømmer du om en ny træterrasse af høj kvalitet i Gentofte? Så er Kun Terrasser de rette til opgaven. Med en stor passion for materialer af høj kvalitet, bæredygtighed og holdbarhed er du garanteret et stykke arbejde med flot håndværk og service i højsædet.

 

Vi går langt for at få tilfredse kunder. Det opnår vi blandt andet ved altid at sigte efter at være de bedste inden for branchen, og ved at levere træterrassen til aftalt pris og tid. Som følge af vores store erfaring og fokus på kvalitet kan du være sikker på, at arbejdet altid er i orden, når du vælger os til at anlægge din træterrasse.

 

Hvilken træsort passer til træterrassen?

Valget af træsort og kvaliteten af træet til træterrassen er alfa og omega for det endelige udtryk og holdbarheden på terrassen. Træet til terrassen vil typisk være en robust træsort, der også er trykimprægneret, så træet kan holde til vind, vejr og hverdagsbrug. Det er også vigtigt, at træsorten og farven på træet passer til huset og haven, så terrassen ikke kommer til at virke alt for dominerende. Vi tilbyder naturligvis rådgivning i de forskellige træsorters fordele og ulemper, så du ender med det rette valg til din træterrasse.

 

Rådgivning og vejledning om træterrasse

Hvis du overvejer en ny træterrasse, er der mange aspekter at tage stilling til. Vi står selvfølgelig klar til at rådgive om de forskellige aspekter, så vi sammen med dig får skabt den perfekte terrasse til dit hjem. Vi skræddersyer træterrassen, så den passer til dine og din families ønsker og behov. Nogle af de overvejelser, du skal tage stilling til, er de nedenstående:

  • Hvor skal terrassen placeres i haven?
  • Hvor stor skal terrassen være?
  • Hvordan skal terrassen designes?
  • I hvilket materiale skal terrassen være?
  • Hvilken farve skal terrassen have?

 

Kontakt os

Som følge af vores store passion for træterrasser i høj kvalitet, har vi anlagt hundredvis af træterrasser for tilfredse kunder i massevis. Og vi står klar til også at anlægge din fremtidige træterrasse. Kontakt os for rådgivning og et godt tilbud på din nye træterrasse i Gentofte. Ring til os 28 56 28 86 eller send os en mail på kontakt@kun-terrasser.dk

Få tilbud på din nye træterrasse

Felter markeret med stjerne (*) er obligatoriske.

Se denne skønne terrasse vi har bygget i Gentofte

Kontakt os for et godt tilbud

Hos Kun Terrasser prøver vi ikke at være de billigste, men til gengæld sigter vi efter at være de bedste. Kontakt os for rådgivning og et godt tilbud på din nye træterrasse i Gentofte.

Ring til os på 28 56 28 86 
eller send os en mail på kontakt@kun-terrasser.dk