Træterrasse Liseleje

Liseleje

Træterrasse

Når du skal have anlagt en ny træterrasse i Liseleje, så står Kun Terrasser klar til at rådgive og udføre et solidt stykke håndværk. Vi elsker kvalitetsmaterialer, bæredygtighed og holdbarhed, og vi gør en dyd ud af at levere et færdigt produkt til den aftalte tid og pris. På den måde sikrer vi os nemlig tilfredse kunder som er det vi lever af.

 

Når du vælger os til at levere din træterrasse, er arbejdet altid i orden. Vi har mange års erfaring erfaring samt fokus på kvalitet og loyalitet. Det betyder at du er garanteret, at servicen er i top, når vi anlægger din nye træterrasse. Det gode samarbejde mellem kunde og leverandør er altid i højsædet i vores arbejde, unaset størrelsen på opgaven.

 

Professionel rådgivning om træterrasser
Der er mange overvejelser at tage stilling til, når du skal have anlagt en ny træterrasse.

Hvor skal træterrassen være i haven? Hvor stor skal terrassen være? Og hvordan skal den se ud? Vi har anlagt træterrasser i massevis, og vi står derfor klar til at rådgive dig om alle beslutningerne i processen. Det er vigtigt for os, at din nye træterrasse kommer til at indfri dine forventninger på alle parametre, og derfor skræddersyer vi terrassen efter dine drømme.

 

Når du skal have lagt en ny træterrasse, skal du blandt andet overveje følgende:

  • Terrassens placering i haven
  • Størrelsen på terrassen
  • Form og design af terrassen
  • Materialer til terrassen
  • Farven på terrassen

 

Valg af træ til terrasse

Når du skal vælge træ til din nye træterrasse, skal du skelne imellem det træ, der er i kontakt med jorden, og træet, der skal benyttes som belægning på terrassen. Det er vigtigt, at belægningen kan tåle fugt og holde til belastningen fra hverdagsbrug, terrassemøbler med mere. Træsorter, der typisk anvendes, er hårde og robuste træsorter, der også ofte er trykimprægneret. Vi fortæller og rådgiver gerne om de forskellige træsorters kvaliteter, fordele og ulemper.

 

Få tilbud på din nye træterrasse

Se denne skønne terrasse vi har bygget i Liseleje

Nord for Frederiksværk ligger kystbyen Liseleje, hvor Henrik er bosiddende. Via en googlesøgning på træterrasser var kun-terasser.dk en af de første hjemmesider, der poppede op på skærmen, da Henrik stod og manglede den fornødne ekspertise, der skulle til for at ønsket om en ny terrasse kunne udleves.Det var da også noget, der krævede byggebranchens erfaring fuldt ud, da der var tale om intet mindre end 160 m2 IPE træterrasse bygget på et bæredygtigt grundlag af materialer med god holdbarhed. På terrassen blev der anlagt syv blomsterkasser og endvidere et bad (bruseniche) og et hegn af træsorten IPE.


Kun-terasser.dk ”Årets flotteste”

Tilbage i 2017 kunne kun-terrasser.dk bryste sig med titlen som, ”Årets flotteste terrasse”, og det var da også en af flere grunde til, hvorfor det lige blev Andreas La Cour, indehaver af kun-terasser.dk, som skulle anlægge Henriks terrasse. 
- Jeg havde søgt på en del forskellige tømrerfirmaer og fik 3-4 tilbud på, hvordan en træterrasse kunne anlægges bedst på grunden. En af dem, der vendte tilbage på min henvendelse, var Andreas La Cour som kom med et tilbud, der opfyldte mine ønsker bedst.

Samtidig var Andreas god til at følge op på mine forespørgsler, og han virkede kompetent og dygtig til sit fag. Endvidere var han god til at tage mig med gennem hele forløbet, og var ligeledes god til at komme med råd med hensyn til bl.a. hvilket type træmateriale, der var bedst egnet til sådan et projekt.
Et rigtig godt forløb


Efter et vellykket forløb, og en tilfreds terrasseejer rigere, er kun-terasser.dk endnu et bevis på hvordan kvalitet, holdbarhed og bæredygtighed er nøglen til den bedste service over for kunden; men ikke mindst over for en ordentlig behandling af naturens ressourcer.


Kontakt os for et godt tilbud

Hos Kun Terrasser prøver vi ikke at være de billigste, men til gengæld sigter vi efter at være de bedste. Kontakt os for rådgivning og et godt tilbud på din nye træterrasse i Liseleje.

Ring til os på 28 56 28 86 
eller send os en mail på kontakt@kun-terrasser.dk