Træterrasse Vedbæk

Vedbæk

Træterrasse

Kunne du tænke dig at få anlagt en træterrasse ved dit hus i Vedbæk, eller trænger den gamle terrasse til en udskiftning? Hos Kun Terrasser tilbyder vi Danmarks flotteste træterrasser, der bygges med passion for gode materialer, holdbarhed og bæredygtighed. Fælles for alle de træterrasser, vi lægger, er den høje kvalitet.

 

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Runde træterrasser
  • Ovale Træterrasser
  • Firkantede og rektangulære træterrasser
  • Organisk formede træterrasser
  • Overdækkede og åbne træterrasser
  • Træterrasser i forlængelse af huset
  • Fritstående træterrasser
  • Sorte træterrasser
  • Træterrasser med forskellige niveauer og trapper

 

Træterrasse af høj kvalitet
Tømrermester Andreas la Cour Krups står bag Kun Terrasser og har mange års erfaring inden for branchen. Vi har anlagt hundredevis af træterrasser gennem tiden - sammenlagt over flere tusinde kvadratmeter. Vi garanterer levering til den aftalte tid og pris og med et stærkt fokus på kvalitet og godt samarbejde mellem kunde og leverandør, er du sikret god service og tillid. Med andre ord sørger vi for, at du får det du er blevet lovet. 

 

Rådgivning om træterrasse

Når du har besluttet dig for en ny træterrasse kan der være mange overvejelser forbundet med det. Det er vigtigt at terrassen passer til huset og haven og til den ønskede anvendelse. Vi byder gerne ind med gode råd og vejledning i den sammenhæng. Udover at finde den rette placering, størrelse samt den rette form og farve, skal du også overveje hvilken træsort og kvalitet du skal have. På den måde sikres den mest optimale terrasse der opfylder dine ønkser og behov. Vi tilbyder altid rådgivning funderet i vores store erfaring, så du ender med en terrasse af høj kvalitet, som du vil blive glad og tilfreds med. Alle muligheder har hver sine fordele og ulemper. Det fortæller vi om med stor åbenhed og transperans så du får de bedste forudsætninger for at træffe den rigtige beslutning.

 

Få tilbud på din nye træterrasse

Se denne skønne terrasse vi har bygget i Vedbæk

Terrasse i ipétræ bygget i Rungsted
Terrasse i Vedbæk

Vi er hos Kun Terrasser stolte af at have bygget en lækker Ipéterrasse på 112 kvadratmeter til Alexander i Vedbæk.

 

En af de særlige funktioner ved terrassen er de indbyggede plantekasser i cortenstål, som ikke kun er praktiske, men også tilføjer et unikt og stilfuldt element til terrassen.

Der er også integreret spanske trapper rundt om terrassen, der giver et ekstra lag af elegance og funktionalitet og gør det nemt at bevæge sig op og ned fra forskellige niveauer. Alt i alt er resultatet imponerende og et klart bevis på Kun Terrassers ekspertise inden for design og byggeri af udendørs rum.

Med denne Ipéterrasse i Vedbæk har Alexander nu fået en smuk og praktisk udendørs plads, der kan bruges året rundt. Uanset om det er til afslapning eller underholdning, er terrassen det perfekte sted at tilbringe tid sammen med familie og venner.

 

Så hvis du leder efter en terrasse i Vedbæk eller omegn, så kontakt os og få hjælp til at skabe din drømmeterrasse!

 

Galleri af 3D skitser med planløsning, lysplacering og cortenstål:

 


Kontakt os for et godt tilbud

Hos Kun Terrasser prøver vi ikke at være de billigste, men til gengæld sigter vi efter at være de bedste. Kontakt os for rådgivning og et godt tilbud på din nye træterrasse i Vedbæk.

Ring til os på 28 56 28 86 
eller send os en mail på kontakt@kun-terrasser.dk