Træterrasse Espergærde

Espergærde

Træterrasse

Når du skal have anlagt en ny træterrasse i Espergærde, så står Kun Terrasser klar til at rådgive og udføre et godt stykke håndværk. Vi har en stor passion for kvalitetsmaterialer, bæredygtighed og holdbarhed, og vi gør en dyd ud af at levere et færdigt produkt til den aftalte tid og pris. På den måde sikrer vi os nemlig tilfredse kunder.

 

Når du vælger os til at levere din træterrasse, er arbejdet altid i orden. På baggrund af vores store erfaring samt fokus på kvalitet og loyalitet er du garanteret, at servicen er i top, når vi anlægger din nye træterrasse. Det gode samarbejde mellem kunde og leverandør er altid i højsædet i vores arbejde, uanset om opgaven er lille eller stor.

 

Professionel rådgivning om træterrasse

Hvor skal træterrassen være i haven? Hvor stor skal terrassen være? Og hvordan skal den se ud? Der er mange overvejelser at tage stilling til, når du skal have anlagt en ny træterrasse. Vi har anlagt træterrasser i massevis, og vi står derfor klar til at rådgive dig om alle de beslutninger, du skal tage. Det er vigtigt for os, at din nye træterrasse kommer til at indfri dine forventninger, og derfor skræddersyer vi terrassen efter dine drømme.

 

Du skal blandt andet overveje følgende, når du skal have lagt en ny træterrasse:

  • Terrassens placering i haven
  • Størrelsen på terrassen
  • Form og design af terrassen
  • Materialer til terrassen
  • Farven på terrassen

 

Valg af træ til terrasse

Når du skal vælge træ til din nye træterrasse, skal du skelne imellem det træ, der er i kontakt med jorden, og træet, der skal benyttes som belægning på terrassen. Det er vigtigt, at belægningen kan tåle fugt og holde til belastningen fra hverdagsbrug, terrassemøbler med mere. Træsorter, der typisk anvendes, er hårde og robuste træsorter, der også ofte er trykimprægneret. Vi fortæller gerne om de forskellige træsorters kvaliteter, fordele og ulemper.

 

Kontakt os

Hos Kun Terrasser har vi gennem tiden anlagt hundredvis af træterrasser, og vi står klar til at lave din som den næste! Vi sigter efter at være de bedste, når det kommer til træterrasser. Kontakt os for rådgivning og et godt tilbud på din nye træterrasse i Espergærde. Ring til os på 28 56 28 86 eller send os en mail på kontakt@kun-terrasser.dk

Få tilbud på din nye træterrasse

Se denne skønne terrasse vi har bygget i Espergærde

Terrasse bygget af ipé i Espergærde med udsigt over Øresund

EKSTRAORDINÆR SERVICE OG TO TRÆTERRASSER I ESPERGÆRDE

Kun Terrasser har bygget en 160 kvadratmeter stor træterrasse for Allan Rasmussen i Espergærde. God service førte til, at én terrasse udviklede sig til to samt et træskur. Desuden er han ikke bleg for at anbefale Kun Terrasser i sit netværk.


Allan Rasmussen fandt frem til Kun Terrasser ved at lave en Googlesøgning efter træterrasser.

 

”Jeg kom hurtigt i dialog med Kun Terrassers ejer, Andreas la Cour. Han kom med et fornuftigt tilbud på en træterrasse til mig, og jeg fik tillid til, at han og firmaet kunne levere et godt stykke arbejde,” fortæller Allan Rasmussen.

 

Allan Rasmussen havde nogle særlige krav til udformningen af træterrassen og materialevalget, men forholdte sig samtidigt åbent til Kun Terrassers rådgivning og forslag, inden byggeriet begyndte:

 

”Jeg vidste godt, hvad jeg ville have i forhold til størrelsen og designet af træterrassen. Andreas la Cour kom dog med nogle rigtig gode ideer til inddækningerne på terrassen og måden, terrassen skulle funderes på. De endte med at bygge træterrassen op på skruefundamenter, hvilket fungerer rigtig godt.”

 

En terrasse blev til to og et skur

Resultatet af den gode dialog med Kun Terrasser blev, at Allan Rasmussen fik to terrasser. En stor træterrasse, der vender ud mod havet på østsiden af huset og en mindre træterrasse på vestsiden af huset.

 

Terrasserne er udført i IPE med propper, som skjuler skruehullerne og giver terrasserne et flot finish. Foruden byggeriet af de to træterrasser har Kun Terrasser hjulpet Allan Rasmussen med at bygge et træskur, som også er placeret i haven.

Træterrasserne med havudsigt

Jeg bruger begge terrasser rigtig meget. Huset ligger tæt ved vandet, og med de nye terrasser får vi virkeligt noget ud af den gode udsigt. Særligt om sommeren, når vejret er godt, kan vi sidde udenfor og nyde den smukke udsigt,” fortæller Allan Rasmussen.

Allan Rasmussen er meget tilfreds med sine nye træterrasser og sit nye skur, og samarbejdet med Kun Terrasser har i den grad levet op til hans forventninger:

”Håndværkerne har været grundige og gjort et godt stykke arbejde, og Kun Terrasser har overholdt alle vores aftaler. Derudover er kvaliteten af min træterrasse meget tilfredsstillende.”

Kun Terrasser leverer dét, du vil have 

Det gode samarbejde og træterrassens flotte resultat i Espergærde betyder, at Allan Rasmussen har anbefalet Kun Terrasser til en bekendt i sit netværk, som nu også skal have bygget en træterrasse. Desuden er han heller ikke afvisende over for et nyt fremtidigt samarbejde:

”Kun Terrasser er et godt firma, som leverer dét, du vil have. Det firma er de første, jeg ringer til, hvis jeg i fremtiden skal have bygget noget tilsvarende."


Kontakt os for et godt tilbud

Hos Kun Terrasser prøver vi ikke at være de billigste, men til gengæld sigter vi efter at være de bedste. Kontakt os for rådgivning og et godt tilbud på din nye træterrasse i Espergærde.

Ring til os på 28 56 28 86 
eller send os en mail på kontakt@kun-terrasser.dk