3D Modeller

3D Modeller

Hos Kun Terrasser laver vi målfaste 3D modeller af terrasserne inden vi bygger dem. Så kan du som kunde få en ide om, hvordan det færdige resultat kommer til at se ud. Det giver sikkerhed, præcision og tryghed for både jer og os. 

Scanning af grund med drone og laser

Proccessen med at få bygget en terrasse af Kun Terrasser starter typisk med at vi måler grunden op med laser og drone der generer en 3D-model vi kan designe terrassen ud fra. 

 

Ved hjælp af fotogrametri bygger vi en målfast 3D model op af ejendommen som giver os kotehøjder og forskelle i kuperingen af terrænet. 3D modellen giver alle i virksomheden et indblik i den konkrete sag og giver mulighed for at designe den bedst mulige terrasse sammen. 

Onlinemøde

Derefter fortsætter proccessen med at få bygget en terrasse af Kun Terrasser ved et onlinemøde. 

I løbet af mødet kommer vi igennem de forskellige punkter der skal afklares i forbindelse med udformningen af jeres terrasse.

Løbende i mødet tegner vores bygningskontruktør jeres terrasse i et 3D-program og når mødet nærmer sig slutningen har vi en målfast 3D-tegning som I kan gennemse.

Efter mødet får I, inden for en uge, det endelige tilbud med pris og 3D-tegning til godkendelse eller rettelser hos jer.

Terrasseprojekt i Vedbæk

Alexander fik forandret sin have med en ny terrasse. Se forvandlingen med billeder fra før og efter.


Tjekliste

For at vi kan guide jer bedst muligt må I gerne sende følgende oplysninger inden onlinemødet: 

  • Adressen hvor terrassen skal opføres
  • Billeder af den placering hvor I tænker projektet skal opføres
  • Ca. mål på jeres ønskede terrasse

Se en kort video om processen

Du er også velkommen til at udfylde vores kontakt formular

Fortæl os om jeres drømmeterrasse

Fortæl os hvad i går og drømmer om, og lad os kontakter jer og evt komme på besøg så kan vi gennemgå netop jeres projekt.

Kontakt os

Felter markeret med stjerne (*) er obligatoriske.