Kun Terrasser

Terrasse typer

Terrasser er en fantastisk måde at udvide dit hjem på og skabe en udendørs oase, hvor du kan slappe af og nyde det gode vejr.

Men når det kommer til at vælge den rigtige terrasse, kan det være en udfordring.

Der findes mange forskellige typer af terrasser, og hver type har sine egne fordele og ulemper. Her er en liste over de mest almindelige terrassetyper, og hvad du skal vide om hver enkelt.

Drømme terrasse

Kun Terrasser kan bygge din drømmeterrasse. En terrasse der opfylder alle jeres behov og ønsker. Smukt udformet så den passer til jeres hus og grund med tanke for hver en detalje.

Vi kan integrere lyssætning, stentrin, spa, pool, svømmesø og meget mere. Kun fantasien sætter grænsen.

Lad os hjælpe dig med at få din drømmeterrasse.

Overdækket terrasse

Det danske vejr er ofte meget svingende, og sommervejret kan sagtens byde på både høj sol og regn i løbet af en dag. Der er derfor mange fordele ved en overdækket terrasse, men den helt store fordel er at, du har mulighed for at sidde i tørvejr i tilfælde.
Når du bygger en overdækket træterrasse, vil du opleve at selve terrassen bliver som et ekstra rum i huset. Det er fantastisk at have et ekstra rum om sommeren, som fungerer som et ekstra luftigt rum hvor familien kan samles og hygges. 

Sort terrasse

Der er desværre ikke noget terrassetræ, som er sort fra start, så i disse tilfælde hvor der ønskes sort terrasse, monterer vi en løsning i hårdt træ som f.eks Ipe, jatoba eller camaru og giver terrassen sort olie efter montering. 

 

De sorte terrasser passer virkelig godt til hvide huse og til dem der søger en unik terrasse.

Der er 2 ting man skal vide, før man går den vej. Det ene er, at træet tiltrækker mere varme, og kan, på en varm sommerdag derfor blive ret varm. Den anden er at man skal friske olien op for at bibeholde den flotte sorte farve. Det kan variere efter vejrforholdende hvor ofte det skal gøres, men man kan fint vente til behovet opstår.

Vi hører meget gerne fra dig

Kontakt os i dag

Uanset hvilken type af terrasse du vælger, er det vigtigt at overveje din livsstil og dine behov for at sikre, at din terrasse passer til dig og din familie. Med de mange forskellige terrassetyper, der er tilgængelige, er der helt sikkert en terrasse, der passer til dine behov og ønsker.

Få tilbud på din nye træterrasse

Felter markeret med stjerne (*) er obligatoriske.