272 terrasser leveret ialt på 24.859 m2

Kun Terrasser

Terrasse typer

Terrasser er en fantastisk måde at udvide dit hjem på og skabe en udendørs oase, hvor du kan slappe af og nyde det gode vejr.

Men når det kommer til at vælge den rigtige terrasse, kan det være en udfordring.

Der findes mange forskellige typer af terrasser, og hver type har sine egne fordele og ulemper. Her er en liste over de mest almindelige terrassetyper, og hvad du skal vide om hver enkelt.

Drømme terrasse

Kun Terrasser kan bygge din drømmeterrasse. En terrasse der opfylder alle jeres behov og ønsker. Smukt udformet så den passer til jeres hus og grund med tanke for hver en detalje.

Vi kan integrere lyssætning, stentrin, spa, pool, svømmesø og meget mere. Kun fantasien sætter grænsen.

Lad os hjælpe dig med at få din drømmeterrasse.

Overdækket terrasse

Det danske vejr er ofte meget svingende, og sommervejret kan sagtens byde på både høj sol og regn i løbet af en dag. Der er derfor mange fordele ved en overdækket terrasse, men den helt store fordel er at, du har mulighed for at sidde i tørvejr i tilfælde.
Når du bygger en overdækket træterrasse, vil du opleve at selve terrassen bliver som et ekstra rum i huset. Det er fantastisk at have et ekstra rum om sommeren, som fungerer som et ekstra luftigt rum hvor familien kan samles og hygges. 

Sort terrasse

Der er desværre ikke noget terrassetræ, som er sort fra start, så i disse tilfælde hvor der ønskes sort terrasse, monterer vi en løsning i hårdt træ som f.eks Ipe, jatoba eller camaru og giver terrassen sort olie efter montering. 

 

De sorte terrasser passer virkelig godt til hvide huse og til dem der søger en unik terrasse.

Der er 2 ting man skal vide, før man går den vej. Det ene er, at træet tiltrækker mere varme, og kan, på en varm sommerdag derfor blive ret varm. Den anden er at man skal friske olien op for at bibeholde den flotte sorte farve. Det kan variere efter vejrforholdende hvor ofte det skal gøres, men man kan fint vente til behovet opstår.

Du er også velkommen til at udfylde vores kontakt formular

Fortæl os om jeres drømmeterrasse

Fortæl os hvad i går og drømmer om, og lad os kontakter jer og evt komme på besøg så kan vi gennemgå netop jeres projekt.

Find inspiration til din sorte terrasse

Når din terrasse skrues fast første gang, så er vi sikre på at de sidder korrekt. Vi har lavet hundredevis af løsninger og derfor kan du forvente et top resultat hver eneste gang.

Du kan se hvordan Jesper Christensen bruger sin terrasse. Vi har designet, rådgivet og monteret træterrassen for Jesper i Rungsted og han er lykkelig for resultat. Valget stod mellem en løsning med fliser eller terrassebrædder, men valget faldt på terrassen med i træ.

Jespers terrasse er nu kåret til Danmarks flotteste træterrasse, så mangler du inspiration er det et godt sted at kigge forbi. Vi kan skrue terrassebrædder og stolper i med lukkede øjne efter vores mange færdiggjorte løsninger.

Trykimprægneret træ til sort terrasse

Der kan med fordel bruges trykimprægneret træ på terrassen, hvis terrassebrædderne er tæt på jorden. Trykimprægneret træ er trykt/presset og har fået en behandling med kemiske stoffer, hvilket giver en lang holdbarhed og forhindrer svamp og råd fra, at trænge ind i terrassebrædderne og dermed forhindre terrassen i, at få skader. Denne behandling giver brædderne beskyttelse og styrker træet væsentligt.

Du kan vælge trykimprægneret træ til den del af terrassens konstruktion, der har jordkontakt eller træ, der naturligt har en meget lang holdbarhed. Vælg trykimprægneret træ fra en forhandler du kan spørge til råds.

Du kan vælge at få skåret dine terrassebrædder i special mål hos de fleste forhandlere. Det kan spare dig en masse tid under montering.

Hvad koster en sort terrasse?

En sort terrasse koster det samme, som et nyt hus eller en ny bil. Men hvad koster en bil og et hus? Det spørgsmål er umuligt at svare på uden, at vi har fået mere information omkring hvordan terrassen skal bruges.

Hvordan den skal se ud, hvor den skal placeres og hvad den skal udføres i. Udgifterne til materialer kan variere utrolig meget. Det kan sammenlignes med købet af en ny bil og udstyr.

Du kan sagtens købe en bil til få tusinde kroner, som vil holde i mange år og være en fantastisk investering i forhold til værditab, udgifter til vedligeholdelse og reparationer m.m.

Du kan også købe en ny bil til hundrede gange så meget og som vil kunne de samme grundlæggende ting, som har betydning for den enkle.

Billig eller dyr terrasse?

Der er dem der kører mest alene og ikke har brug for en masse plads, motorkraft og prestige. Men ønsker en bil der bare fungerer, tænder og kører hver eneste dag. Så er der dem der oftest er flere i bilen, som har brug for plads, smarte funktioner der gør det nemmere i hverdagen og et bilmærke med prestige.

Her er prisen en helt anden og det samme er tilfældet med terrasser. Hvis man vil have Formel-1 løsningen indenfor træsorter, så kan vi hjælpe med det, lige så vel som vi kan hjælpe dig med en budgetvenlig og praktisk terrasse der passer perfekt til dine behov.

Sort terrasse med lang holdbarhed og minimal vedligeholdelse

Med en terrasse fra Kun Terrasser får du en holdbar og bæredygtig terrasse, som holder mange år ude i fremtiden. Du behøver ikke vedligeholde din terrasse mere end højst nødvendigt. Du kan nyde din terrasse og opleve hvor mange gode timer man kan få udendørs i forlængelse af boligen.

Det giver en helt anden stemning og aura omkring huset. Alt efter farve, træsort og design får du dit helt eget og unikke udtryk. Vi tegner altid terrasserne på forhånd, så vi er helt enige omkring det endelig resultat inden vi begynder produktionen.

 

Stabil, holdbar og gennemført sort terrasse

Vi laver terrasser med pæne sammenføjninger og du kan forvente en stabil terrasse med et ordentligt skruefundament. Vi sikrer at du altid har en god stabilitet på terrassen og grundet vores præcision med alt fra placering af stolper til hvor skruer skal sidde, er du sikret et fantastisk slutresultat og at din terrasse er beskyttet mod opstigende fugt, som forlænger terrassens holdbarhed.

Sort Ipe terrasse

Ipe er en meget stærk, hård og eksklusiv træsort der ofte benyttes til træterrasser. Det er en meget velegnet sort til udendørsmiljøet, som vi har i Danmark. Med en sort Ipe terrasse kan du forvente en slidstærk og formstabil træsort med lang levetid. Vi tilpasser terrassen efter dine ønsker. Med vores inputs og erfaring får vi et fantastisk resultat, som vi er sikre på at du nok skal blive glad for.

Vi har lavet mere end 20.000 kvadratmeter træterrasser og kan løse de svære udfordringer og tegne en løsning til din bolig, uanset størrelse. Hvis du er interesseret i at få en pris, tegninger eller have løst nogle problemstillinger du går med i forhold til din sorte ipe terrasse, så er du velkommen til at kontakte os og så skal vi hjælpe dig videre.

Sort Camaru terrasse

Med en sort Camaru terrasse får du en hård, stærk og eksklusiv træ terrasse. Træet er yderst velegnet til udendørs brug, da det er meget hårdt og holder sin form og har en lang levetid, hvis man sammenligner med andre træsorter til udendørs benyttelse.
 
Vi kan hos Kun Terrasser rådgive dig til at vælge den korrekte type olie og vælge det helt rigtige design til din bolig. Der er mange muligheder i forhold til indretning og hver eneste grund og bolig giver inspiration og kreativitet til at blive sin helt egen og unikke terrasse.

Hvis du ønsker en pris eller har spørgmål, så hold dig ikke tilbage. Vi sidder klar på e-mail og telefon til, at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
 

Sort Jatoba terrasse

Med en sort Jatoba træterrasse får du en terrase med en træsort der har en hård overflade og er af virkelig høj kvalitet. Træsorten er fra Sydamerika og varierer meget i farverne. Det er typisk rød og brun, men der kan bruges olier der påvirker farven til den stil du ønsker. Jatoba er kendt for at have en rigtig flot struktur i træet og det er en træsort, som vi anbefaler at bruge til terrasser i Danmark.
 

Farven, gløden og den hårde overflade sikrer dig et flot resultat, hvis du vælger Jatoba som træsort til din nye terrasse. Langtidsholdbar terrasse som holder i mange år ude i fremtiden og sikrer minimal vedligeholdelse.

Vi hører meget gerne fra dig

Kontakt os i dag

Uanset hvilken type af terrasse du vælger, er det vigtigt at overveje din livsstil og dine behov for at sikre, at din terrasse passer til dig og din familie. Med de mange forskellige terrassetyper, der er tilgængelige, er der helt sikkert en terrasse, der passer til dine behov og ønsker.

Få tilbud på din nye træterrasse