Træterrasse Hornbæk

Hornbæk

Træterrasse

Overvejer du at få anlagt en træterrasse i Hornbæk? Hos Kun Terrasser står vi klar til at rådgive om og bygge lige netop den træterrasse, du går og drømmer om. Med vores stor passion for gode materialer, holdbarhed og bæredygtighed, kan vi tilbyde træterrasser af høj kvalitet. På baggrund af vores store erfaring kan vi skræddersy en terrasseløsning, der opfylder dine ønsker og behov. Her er kundetilfredshed i centrum, og derfor leverer vi selvfølgelig også altid træterrassen til aftalt tid og pris.

 

Alt inden for træterrasser

Vi har lagt flere hundrede terrasser fordelt på over 20.000 kvadratmeter i tidens løb, og vi kan derfor udføre alt inden for træterrasser. Uanset om terrassen skal være stor eller lille, kan vi blandt andet tilbyde:

  • Runde og ovale træterrasser
  • Firkantede og rektangulære træterrasser
  • Organiske træterrasser
  • Overdækkede og åbne træterrasser
  • Træterrasser i forlængelse af huset
  • Fritstående træterrasser
  • Sorte træterrasser

 

Speciallavede træterrasse

Valgmulighederne, når du skal have lavet en træterrasse, er mange: Skal terrassen være åben eller overdækket, rund eller rektangulær, hævet fra jorden eller …? Der er mange overvejelser at gøre sig og valg at tage, når du først har taget beslutningen om en ny træterrasse. Bare rolig, vi guider dig selvfølgelig hele vejen.

 

Med professionel rådgivning på baggrund af vores store erfaring sikrer vi os, at du ender med en skræddersyet terrasse, der opfylder dine ønsker og behov. Vi fortæller dig om fordele og ulemper ved forskellige træsorter og designs, så du på et oplyst grundlag kan tage den rette beslutning og får en terrasse, der passer til dig, din familie, huset og haven.

 

Kontakt os for et godt tilbud

Når du skal have anlagt en ny træterrasse i Hornbæk, så er Kun Terrasser det rette valg. Vi tilbyder professionel og fagligt funderet rådgivning samt håndværk i høj kvalitet. Kontakt os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller et godt råd, på 28 56 28 86 eller send os en mail på kontakt@kun-terrasser.dk. Vi prøver ikke på at være de billigste, men sigter efter at være de bedste!

Få tilbud på din nye træterrasse

Se denne skønne terrasse vi har bygget i Hornbæk

Hornbæk er med sine fine strande et attraktivt sommerhusområde i Nordsjælland, som er et yndet mål for mange mennesker om sommeren. En af dem, der i denne smukke natur, har et sommerhus er Hans.

Hans ville gerne anlægge en ny terrasse i Hornbæk, og han var derfor på udkig efter faglig ekspertise og kyndig vejledning. Det fandt han hos Kun Terrasser, hvor indehaveren, Andreas La Cour, efter blot tre ugers arbejde kunne tilføje endnu en vellykket opførsel af en træterrasse på sit CV. Og det på trods af, at der opstod mindre udfordringer undervejs, bl.a. den porøse og sandede jord. Det krævede derfor nogle længere skruefundamenter end først antaget.

Eftersom Hans’ gamle terrasse skulle rives ned og erstattes med en ny, havde Hans’ leverandør, firmaet ”Kebony” som er en førende norsk virksomhed indenfor træproduktion, teknologi og organisation, anbefalet at Hans tog kontakt til Kun Terrasser, som de har et godt samarbejde med. Ligesom ”Kebony” har Kun Terrasser de samme høje kvalitets- og holdbarsstandarder, når det kommer til produktion og salg af træ.

 

En hurtig og nem løsning

Kun Terrasser opfører altid terrasser på skruefundamenter, som produceres i Tyskland. Skruefundamenterne består af 75 % genbrugsstål, er CE-mærket og dermed forsikringsgodkendte. Ved at bruge skruefundamenterne, i stedet for beton, slipper man for at vente flere dage på at betonen skal hærde, ligesom man slipper for al besværligt gravearbejde.

- Vi er rigtig glade for vores nye terrasse. Vi gik meget op i at terrassen skulle opføres i en ordentlig kvalitet, og at det skulle være i træsorten kebony. Derfor opfordrede vores leverandør, ”Kebony”, at jeg tog kontakt til Kun Terrasser. Samtidig med terrassen fik vi lavet to bænke i kebony, som var en tro kopi at nogle gamle bænke, vi havde stående, men desværre var nødt til at skille os af med. De nye kopier af bænkene, og da især terrassen, var den helt rigtige løsning for os. Især her i sommerperioden, har vi haft stor glæde og gavn af terrassen.


Kontakt os for et godt tilbud

Hos Kun Terrasser prøver vi ikke at være de billigste, men til gengæld sigter vi efter at være de bedste. Kontakt os for rådgivning og et godt tilbud på din nye træterrasse i Hornbæk.

Ring til os på 28 56 28 86 
eller send os en mail på kontakt@kun-terrasser.dk