Træterrasse Vejby

Vejby

Vejby

Træterrasse

Er du på udkig efter en erfaren tømrermester eller entreprenør til at anlægge din nye træterrasse i Vejby? Så er du kommet til det rigtige sted. Kun Terrasser tilbyder træterrasser af den allerhøjeste kvalitet og med et helt centralt fokus på gode materialer, bæredygtighed og slod holdbarhed.

 

Hos Kun Terrasser garanterer vi at service og kvalitet er helt i top, når vi anlægger din træterrasse. Samtidig tilbyder kompetent og professionel rådgivning omkring hele processen. Tilfredsheden blandt vores kunder er i top og vi leverer altid til tiden og til den aftalte pris. Det er din tryghed for en god og smertefri proces når du handler med os.

 

Skræddersyet træterrasse

En beslutning om en ny træterrasse kan give anledning til mange overvejelser. det kan være overvejelser som eksempelvis hvor terrassen skal placeres i forhold til hus og have, hvor stpr den skal være, hvilke materialer den skal bygges i og hvordan designet skal se ud. Hos Kun Terrasser står vi klar med professionel rådgivning omkring de mange overvejelser og beslutninger som skal tages ifm. anlæggelsen af din nye træterasse. På den måde kan du trygt, sammen med os, skræddersy en træterasse der bliver nøjagtig som du ønsker og som dermed bidrager til forøget livskvalitet. 

 

Når en træterrasse skal opfylde dine behov, ønsker og forventninger er der mange perspektiver der skal belyses. Herunder har vi oplistet nogle af de vigtigste. Er du det mindste i tvivl, vil vi meget gerne drøfte fordele og ulemper ved alle typer løsningsmuligheder.

 

Placering: 

Nogle af overvejelserne omkring placering kan for eksempel være om terrassen skal ligge helt op af huset eller om den skal placeres et helt andet sted på grunden eller i haven. 

Disse overvejelser kan også hænge sammen med hvilke ønsker du har ift. aften- eftermiddags- eller aftensol.

 

Størrelse: 

Det er vigtigt at være opmærksom på størrelsen af træterrassen og om den er i balance med huset samt hvilke forventnigner der er til selve brugen af terrassen. 

 

Design:

Skal terrassen være rektangulær, kvadratisk, cirkelformet eller organisk? Skal der være blomster- eller naturkasser eller skal den sågar indeholde en sø eller naturpool?

Det er vigtigt at overveje designet ift. den stemning du ønsker terrassen skal afspejle.

 

Farve- og materialevalg:

Det er helt centralt at vælge de rigtige materialer omkring træsorter, kvalitet og farve. Træet skal nemlig være holdbart samtidig med at farven og træsorten skal passe til hus og have.

Få tilbud på din nye træterrasse

Felter markeret med stjerne (*) er obligatoriske.

Se denne skønne terrasse vi har bygget i Vejby

Kontakt os for et godt tilbud

Hos Kun Terrasser prøver vi ikke at være de billigste, men til gengæld sigter vi efter at være de bedste. Kontakt os for rådgivning og et godt tilbud på din nye træterrasse i Vejby.

Ring til os på 28 56 28 86 
eller send os en mail på kontakt@kun-terrasser.dk