Træterrasse Nykøbing Sjælland

Nykøbing Sjælland

Nykøbing Sjælland

Træterrasse

Overvejer du at få lagt en træterrasse i Nykøbing Sjælland? Eller trænger den gamle til en udskiftning? Hos Kun Terrasser tilbyder vi Danmarks flotteste træterrasse i høj kvalitet. På baggrund af vores store erfaring samt passion for gode materialer tilbyder vi holdbare træterrasser, der kan opfylde alle behov og æstetiske forventninger.

 

Her er det det service og det klassiske gode håndværk, der er i fokus, og det vil du mærke gennem hele processen. Vi leverer naturligvis altid træterrassen til aftalt tid og fastlagt pris, så kundetilfredsheden er i top. Det vigtigste for os er nemlig, at du som kunde bliver rigtigt glad og tilfreds med den træterrasse, vi leverer til dig.

 

Rådgivning om træterrasse

Når du skal have anlagt en ny træterrasse, er der mange aspekter, du skal overveje. Du skal blandt andet overveje nedenstående spørgsmål, når du har besluttet dig for en træterrasse:

  • Hvor skal træterrassen placeres i haven?
  • Hvor stor skal træterrassen være?
  • Hvordan skal træterrassen designes?
  • I hvilket materiale skal træterrassen være?
  • Hvilken farve skal træterrassen have?

 

Hos Kun Terrasser står vi selvfølgelig klar til at guide og rådgive dig. På baggrund af vores mange års erfaring med at levere træterrasser i alle størrelser og designs, tilbyder vi professionel rådgivning, så du ender med lige præcis den terrasse, der matcher dine behov bedst muligt. Vi hjælper dig med at skræddersy en terrasse, der er i smuk harmoni med dit hus og din have.

 

Kontakt os

Hos Kun Terrasser har vi i tidens løb leveret hundredvis af træterrasser fordelt på mange tusind kvadratmeter. Vi står klar til også at lægge din nye træterrasse i Nykøbing Sjælland, når du vil sikre dig en terrasse, der emmer af kvalitet.

Få tilbud på din nye træterrasse

Felter markeret med stjerne (*) er obligatoriske.

Se denne skønne terrasse vi har bygget i Nykøbing Sjælland

Kontakt os for et godt tilbud

Hos Kun Terrasser prøver vi ikke at være de billigste, men til gengæld sigter vi efter at være de bedste. Kontakt os for rådgivning og et godt tilbud på din nye træterrasse i Nykøbing Sjælland.

Ring til os på 28 56 28 86 
eller send os en mail på kontakt@kun-terrasser.dk