Træterrasse Nordsjælland

Terrasse i egetræ med udsigt over Øresund

Nordsjælland

Træterrasse

Hos Kun Terrasser tilbyder vi Danmarks flotteste træterrasse til kunder over hele Nordsjælland. Når du går i overvejelser om at få anlagt en træterrasse eller få den gamle terrasse udskiftet, så står vi klar med rådgivning og godt håndværk. Med passion for gode materialer, bæredygtighed og holdbarhed er vi det rette valg, når du vil være garanteret en træterrasse af høj kvalitet.

 

Som følge af vores store erfaring, høje kvalitet og fokus på tillid leverer vi altid træterrasser til aftalt tid og pris. Sådan sikrer vi os nemlig branchens mest tilfredse kunder, samtidig med at vi som fagfolk kan være stolte af det arbejde, vi leverer.

 

Overvejer du en træterrasse?

Hvor skal terrassen være henne i haven? Hvilken form skal den have? Og hvilket materiale og hvilken farve foretrækker du? Det er nogle af mange af de spørgsmål, du skal overveje, når du ønsker en træterrasse. Vi tilbyder naturligvis rådgivning på baggrund af vores store erfaring: gennem tiden har vi anlagt mere end 200 terrasser fordelt på over 20000 kvadratmeter.

 

Overvejelser, du bør gøre dig om din nye træterrasse:

  • Træterrassens placering: I forlængelse af huset eller et andet sted i haven? Hvor træterrassen placeres afhænger af formålet med den. Du skal ligeledes tænke over terrassens placering i forhold til, om du ønsker morgen-, eftermiddags- eller aftensol på terrassen.
  • Træterrassens størrelse: Størrelsen på terrassen vil være afhængig af, hvor mange der skal kunne bruge terrassen ad gangen. Derudover skal størrelsen også harmonere med huset og haven.
  • Træterrassens form og design: Skal terrassen være rund, rektangulær, i niveauer eller organisk formet? Mulighederne er mange - kun fantasien sætter grænser.
  • Træterrassens farve og materiale: Det er vigtigt, at du vælger en træsort og farve, der er i balance med huset og haven, og som samtidig passer til det, du vil anvende terrassen til.

Få tilbud på din nye træterrasse

Felter markeret med stjerne (*) er obligatoriske.

Se denne skønne terrasse vi har bygget i Nordsjælland

Kontakt os for et godt tilbud

Hos Kun Terrasser prøver vi ikke at være de billigste, men til gengæld sigter vi efter at være de bedste. Kontakt os for rådgivning og et godt tilbud på din nye træterrasse i Nordsjælland.

Ring til os på 28 56 28 86 
eller send os en mail på kontakt@kun-terrasser.dk