Træterrasse pris

Kun Terrasser

HVAD KOSTER EN TRÆTERRASSE?

Priser på træterrasser kan variere afhængigt af en række faktorer og dine specifikke behov. Nogle af de faktorer, der kan påvirke prisen inkluderer terrassens størrelse, træsorten, valg af tilbehør og eventuelle ekstra funktioner.

Størrelsen af ​​terrassen er en af ​​de største faktorer, der påvirker prisen. Jo større terrassen er, jo flere materialer og tid vil der være brug for at bygge den, hvilket øger omkostningerne.

Træsorten er også en vigtig faktor i prisen på en træterrasse. Hårde træsorter som teak og Ipe er normalt dyrere end blødere træsorter som fyr og cedertræ. Hårde træsorter har en længere levetid og kræver mindre vedligeholdelse, hvilket kan retfærdiggøre den højere pris.

Tilbehør som rækværk, trapper og belysning kan også øge prisen på en træterrasse. Hvis du har specifikke ønsker til design og funktionalitet, kan det medføre ekstraomkostninger.

Endelig kan ekstra funktioner som integrerede siddepladser, planterkasser eller en integreret grill også øge prisen på en træterrasse.

Hvilke materialer skal benyttes?

Der er enorm forskel på hvilke materialer, du vælger at bygge terrassen i. Materialer har både forskellige priser ved indkøb, men faktisk så er holdbarheden på træsorten også en faktor der er værd at tage med i beregningen. Typisk er trykimprægneret fyrretræ den billigste løsning, hvorimod at teaktræ ofte er en af de dyreste løsninger.

Der er typisk tale om at bruge enten eksotiske træsorter eller danske sorter, men der kan også være tale om enten varmebehandlet træ og trykimprægneret træ. Trykimprægneret træ vil typisk få en mere gullig farve, mens at varmebehandlet får en brændt tone. Der er derfor ikke kun tale om at vælge det billigste materiale, men også det materiale der passer bedst til jeres hjem. En forkert træsort kan få træterrassen til at virke dominerende, så vurder valget af materiale nøje, og ikke bare gå efter de billigste priser på træterrasser.

Valg af den rigtige træterrasse

En træterrasse er den perfekte måde at udnytte din have på. Du kan bruge den til at slappe af i solen, grille mad eller bare hygge med vennerne. Vi har samlet en masse inspirationsbilleder og videoer, som forhåbentligt kan give dig den træterrasse inspiration der skal til for, at vælge den rigtige terrasse til dit behov.

 

Vi har blandt andet vundet Danmarks Flotteste Træterrase i 2017. Skulle du finde en træterrasse vi har lavet, så kan du altid kontakte os og så skal vi være behjælpelige med inputs og rådgivning, som sikrer dig det helt rigtige valg af træterrasse.

 

I samarbejde med Kun Terrasser finder vi en træ terrasse til dit behov. Hvis du ønsker en pris på din træterrasse, så kontakt os på kontakt@kun-terrasser.dk eller på telefon. Så skal vi nok hjælpe dig med det rigtige valg og kan oplyse dig en nærmere pris. Læs mere om vores måde at fundere terrasser på her.

Hvordan bliver træet sort? Der er mange der mange der henvender sig til os omkring en terrasse løsning med sorte brædder.

Der er desværre ikke noget træ, som er sort fra start, så i disse tilfælde hvor der ønskes sort terrasse, monterer vi en løsning i hårdt træ som f.eks Ipe, jatoba eller camaru og giver terrassen sort olie efter montering. 

 

De sorte terrasser passer virkelig godt til hvide huse og til dem der søger en unik terrasse.

Vi rådgiver, planlægger og monterer din terrasse

Hos Kun Terrasser får du professionel hjælp til alt fra planlægning til design, projektering og montering. Vi anbefaler flere forskellige træsorter til din kommende træterrasse. Det mest populære valg falder på Ipe terrassebrædder. Her får du en meget slidstærk og hårdfør terrasse, som ikke skal vedligeholdelses mere end højst nødvendigt.

Vi bruger altid kvalitetsmaterialer fra A-Z. Alt fra rustfri skruer til den underliggende konstruktion, solidt fundament, terrassebrædder, stolper og alt andet på terrassen. Med en ny terrasse fra Kun Terrasser er du sikret en terrasse i højeste kvalitet. Du får en løsning der er modstandsdygtigt overfor råd, eventuelle alger, fugtigt vejr og en gennemført terrasse der passer til det danske klima. Kontakt os, hvis du har brug for hjælp.

Du kan stole på os som din samarbejdspartner

Med vores ekspertise og dine ønsker får vi et effektivt og trygt samarbejde fra start til slut. Vi bruger meget tid på at forstå hver enkelt kundes behov og ønsker, når vi starter et projekt op. Forventningsafstemning er prioriteret højt, da vi vil sikre at din kommende træterrasse rammer plet og udført efter dine tanker og idéer.

Der vil stort set altid være udfordringer, når man skal bygge en træterrasse. Det er vigtigt at være meget grundig når man overvejer et gør det selv projekt. Vi ser ofte at der bruges billige terrassebrædder eller trykimprægnerede brædder der ikke er velegnet til din træterrasse.

Se projekter og søg inspiration


Skal vi hjælpe dig med din drømmeterrasse?

Mit navn er Andreas la Cour Krups og jeg er indehaver af Kun Terrasser. Jeg kan hjælpe dig med at få den helt rigtige terrasse. Uanset størrelse, så kan vi hjælpe dig med en løsning.


Du kan kontakte mig på 
kontakt@kun-terrasser.dk 
eller 28 56 28 86.


Du er også velkommen til at udfylde vores kontakt formular

Fortæl os om jeres drømmeterrasse

Fortæl os hvad i går og drømmer om, og lad os kontakter jer og evt komme på besøg så kan vi gennemgå netop jeres projekt.

Kontakt os

Felter markeret med stjerne (*) er obligatoriske.