Træterrasse Humlebæk

Terrasse med spa i Humlebæk med udsigt over Øresund

Humlebæk

Træterrasse

Kunne du tænke dig at få anlagt en træterrasse ved dit hus i Humlebæk, eller trænger den gamle terrasse til en udskiftning? Hos Kun Terrasser tilbyder vi Danmarks flotteste træterrasse, der bygges med passion for gode materialer, holdbarhed og bæredygtighed. Fælles for alle de træterrasser, vi lægger, er den høje kvalitet, som glæder kunder over hele Nordsjælland.

 

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Runde og ovale træterrasser
  • Firkantede og rektangulære træterrasser
  • Organisk formede træterrasser
  • Overdækkede og åbne træterrasser
  • Træterrasser i forlængelse af huset
  • Fritstående træterrasser
  • Sorte træterrasser

 

Træterrasse af høj kvalitet

Bag Kun Terrasser står tømrermester Andreas la Cour Krups, der har mange års erfaring inden for branchen. Gennem tiden har vi anlagt hundredvis af træterrasser over mange tusind kvadratmeter, og vi garanterer levering til den aftalte tid og pris. Med et stærkt kvalitetsfokus og det gode samarbejde mellem kunde og leverandør i højsædet er du sikret god service og tillid: vi sørger for at du får det, du er blevet lovet.

 

Rådgivning om træterrasse

Der er mange overvejelser at gøre sig, når du skal have anlagt en træterrasse. Det er vigtigt, at terrassen passer til både anvendelse, hus og have, og her byder vi gerne ind med gode råd. Udover placering, størrelse, form og farve skal du også tage stilling til type af træsort og kvalitet, så terrassen mest optimalt kan opfylde dine ønsker og behov.

Vi tilbyder altid faglig funderet rådgivning baseret på vores store erfaring, så du ender med en terrasse af høj kvalitet, som du er glad og tilfreds med. De forskellige muligheder har hver sine fordele og ulemper, som vi med åbenhed fortæller dig om, så du på et oplyst grundlag kan træffe de rette beslutninger.

 

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du et godt tilbud på en træterrasse i Humlebæk, så står vi klar til at hjælpe dig. Hos Kun Terrasser sigter vi efter at være de bedste, og det smitter af på vores arbejde. Kontakt os for et godt tilbud eller et godt råd, på 28 56 28 86 eller send os en mail på kontakt@kun-terrasser.dk.

Få tilbud på din nye træterrasse

Felter markeret med stjerne (*) er obligatoriske.

Se denne skønne terrasse vi har bygget i Humlebæk

Kontakt os for et godt tilbud

Hos Kun Terrasser prøver vi ikke at være de billigste, men til gengæld sigter vi efter at være de bedste. Kontakt os for rådgivning og et godt tilbud på din nye træterrasse i Humlebæk.

Ring til os på 28 56 28 86 
eller send os en mail på kontakt@kun-terrasser.dk