Træterrasse Rungsted

Rungsted

Træterrasse

Overvejer du at få en træterrasse, eller er det ved at være på tide at få udskiftet den nuværende og gamle træterrasse? Kun Terrasser tilbyder landets bedste og flotteste træterrasser til kunder i Rungsted.  Kun terrasser står for høj kvalitet og bæredygtighed med gode materialer, der har lang holdbarhed. Hvad enten du skal have en stor eller lille træterrasse er Kun Terrasser det seriøse og fornuftige valg. 

 

Det kan være du drømmer om en terrasse i forlængelse af huset eller et andet sted i haven. Det kan være du drømmer om en rund terrasse eller én, der er firkantet eller du måske ønsker en overdækket terrasse. Uanset drømme og forventninger, så står vi klar til at hjælpe dig. På baggrund af vores mange års erfaring i branchen kan vi tilbyde en træterrasse af høj kvalitet, og vi leverer altid til aftalt tid og pris.

 

Rådgivning omkring din nye træterrasse
Det kan være du sidder med en masse forskellige spørgsmål angående din kommende træterasse. Hvis du er det mindste i tvivl om de mange valg, der skal træffes, guider vi dig med glæde rundt i alle mulighederne. Vi tilbyder professionel rådgivning om alle de overvejelser, der følger med beslutningen, og vi fortæller åbent og med fuld transperans om de forskellige løsningers fordele og ulemper.

 

Generelt er der fem aspekter, du skal tage stilling til, når du skal have anlagt en ny træterrasse. Du skal blandt andet overveje:

  • Terrassens placering i haven
  • Størrelsen på terrassen
  • Form og design af terrassen
  • Materialer til terrassen
  • Farven på terrassen
     

Erfaren tømrermester til træterrasser
Med et skarpt fokus på kvalitet samt det gode samarbejde mellem kunde og leverandør i højsædet, får du én af Danmarks bedste træterrasser, når du vælger Kun Terrasser og tømrermester Andreas la Cour Krups til opgaven. Den erfarne tømrermester har anlagt flere hundrede træterrasser fordelt på mange tusind kvadratmeter gennem tiden, og vi sætter altid en ære i at levere et godt og solidt stykke arbejde.

 

Få tilbud på din nye træterrasse

Se denne skønne terrasse vi har bygget i Rungsted

DANMARKS FLOTTESTE TRÆTERRASSE BRUGES HVER ENESTE DAG

Kun Terrasser har bygget en helt unik træterrasse for Jesper Christensen i Rungsted, som blev kåret til ”årets flotteste terrasse” i 2017. Han er yderst tilfreds med resultatet og bruger sin træterrasse hver eneste dag.

Det var en ren tilfældighed, at Jesper Christensen kom i kontakt med Kun Terrassers ejer Andreas la Cour i Humlebæk: Min kone og jeg bor i Rungsted. Min kone opdagede byggeriet af en super flot terrasse en dag, da hun kørte forbi et hus i Nivå. Det viste sig at være Andreas la Cours svigermors. Vi tog derfor kontakt til Andreas for at høre, om han kunne lave noget tilsvarende til os,” fortæller han. 

 

Træterrassens kvalitet var afgørende 

Kun Terrasser gør en dyd ud af at forstå sine kunder og levere den allerbedste kvalitet i alle projekter. Hos Jesper Christensen og hans kone kom terrassen til at udgøre 170 kvadratmeter, bygget i træsorten IPE, som giver terrassen en meget lang holdbarhed. Desuden er alle skruehuller proppet til med propper i samme træsort, så terrassen fremstår glat og flot.

”Det var mit ønske, at træterrassen skulle være af god kvalitet, holdbar og fremstå flot og helstøbt. Projektet kom til at ligge lidt i den dyre ende, men kvaliteten kan jeg til gengæld ikke klage over. Den er absolut tilfredsstillende,” fortæller Jesper Christensen.

Et andet kendetegn ved Jesper Christensens træterrasse er, at den er sat på et fundament af skruefundamenter.

”Andreas foreslog at bygge træterrassen op på skruefundamenter. Det er en hurtig løsning, som er miljøvenlig og holdbar, og kræver minimale indgreb i haven omkring terrassen, mens den bliver bygget. Det har jeg kun været glad for,” fortæller Jesper Christensen.

Kun Terrasser bruger i dag skruefundamenter som fundament til alle de træterrasser, som virksomheden bygger. Ud over at det er en hurtig, miljøvenlig, holdbar og skånsom metode, beskytter skruefundamenterne også træterrasserne mod fugt og råd. Desuden kan skruefundamentet hos Jesper Christensens og Kun Terrassers andre kunder genbruges. Hvis man for eksempel bygger huset ud, kan terrassen fjernes, skruefundamenterne skrues op af jorden og ned et andet sted, hvis træterrassen skal flyttes. 

 

Bruger træterrassen dagligt 

Jesper Christensen og hans hustru valgte at få bygget en stor træterrasse, som går rundt om huset på tre sider. Det betyder, at de kan bruge terrassen hele dagen og til mange forskellige formål.

”Træterrassen fylder det meste af haven på min grund, så vi kan bruge den så meget som muligt. Vi er meget glad for den og bruger den faktisk dagligt – fra morgen, til vi går i seng om aftenen. Om sommeren sidder vi særligt på terrassen for at spise, mens vi om vinteren mest bruger den til at grille og få frisk luft,” fortæller han og fortsætter:  

”Træterrassen er kanon flot og lever absolut op til alle mine krav. Den passer perfekt til vores hus og hverdag. Den lille grund betyder også, at vi ofte er heldige med både morgen og aftensol på træterrassen.”

 

Vellykket samarbejde med Kun Terrasser 

Samarbejdet med Kun Terrasser har ifølge Jesper Christensen været yderst tilfredsstillende. Så tilfredsstillende, at han allerede har anbefalet virksomheden til to af sine nære venner: ”Jeg har været meget glad for samarbejdet. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med et hold af unge mennesker, som er arbejdsomme, fagligt dygtige og utrolig lydhøre. Og så har det også været et plus, at de er nogle unge drengerøve, som man kan have det sjovt med,”  fortæller han.


Kontakt os for et godt tilbud

Hos Kun Terrasser prøver vi ikke at være de billigste, men til gengæld sigter vi efter at være de bedste. Kontakt os for rådgivning og et godt tilbud på din nye træterrasse i Rungsted.

Ring til os på 28 56 28 86 
eller send os en mail på kontakt@kun-terrasser.dk