Træterrasse Rungsted

Rungsted

Rungsted

Træterrasse

Overvejer du at få en træterrasse, eller er det ved at være på tide at få udskiftet den nuværende og gamle træterrasse? Kun Terrasser tilbyder landets bedste og flotteste træterrasser til kunder i Rungsted.  Kun terrasser står for høj kvalitet og bæredygtighed med gode materialer, der har lang holdbarhed. Hvad enten du skal have en stor eller lille træterrasse er Kun Terrasser det seriøse og fornuftige valg. 

 

Det kan være du drømmer om en terrasse i forlængelse af huset eller et andet sted i haven. Det kan være du drømmer om en rund terrasse eller én, der er firkantet eller du måske ønsker en overdækket terrasse. Uanset drømme og forventninger, så står vi klar til at hjælpe dig. På baggrund af vores mange års erfaring i branchen kan vi tilbyde en træterrasse af høj kvalitet, og vi leverer altid til aftalt tid og pris.

 

Rådgivning omkring din nye træterrasse
Det kan være du sidder med en masse forskellige spørgsmål angående din kommende træterasse. Hvis du er det mindste i tvivl om de mange valg, der skal træffes, guider vi dig med glæde rundt i alle mulighederne. Vi tilbyder professionel rådgivning om alle de overvejelser, der følger med beslutningen, og vi fortæller åbent og med fuld transperans om de forskellige løsningers fordele og ulemper.

 

Generelt er der fem aspekter, du skal tage stilling til, når du skal have anlagt en ny træterrasse. Du skal blandt andet overveje:

  • Terrassens placering i haven
  • Størrelsen på terrassen
  • Form og design af terrassen
  • Materialer til terrassen
  • Farven på terrassen
     

Erfaren tømrermester til træterrasser
Med et skarpt fokus på kvalitet samt det gode samarbejde mellem kunde og leverandør i højsædet, får du én af Danmarks bedste træterrasser, når du vælger Kun Terrasser og tømrermester Andreas la Cour Krups til opgaven. Den erfarne tømrermester har anlagt flere hundrede træterrasser fordelt på mange tusind kvadratmeter gennem tiden, og vi sætter altid en ære i at levere et godt og solidt stykke arbejde.

 

Få tilbud på din nye træterrasse

Felter markeret med stjerne (*) er obligatoriske.

Se denne skønne terrasse vi har bygget i Rungsted

Kontakt os for et godt tilbud

Hos Kun Terrasser prøver vi ikke at være de billigste, men til gengæld sigter vi efter at være de bedste. Kontakt os for rådgivning og et godt tilbud på din nye træterrasse i Rungsted.

Ring til os på 28 56 28 86 
eller send os en mail på kontakt@kun-terrasser.dk