Træterrasse Odsherred

Odsherred

Træterrasse

Går du med tanker om at få anlagt en ny træterrasse i Odsherred? Eller måske har du tænkt, at det er på tide at skifte den gamle terrasse ud med en ny? 

Kun Terrasser tilbyder Danmarks flotteste træterrasser i den højeste kvalitet. På baggrund af vores dybe passion for de bedste materialer og vores store erfaring, bygger vi terrasser som er holdbare og opfylder alle behov til anvendelse, æstetik og design.

Hos Kun Terrasser er service og godt håndværk det helt centrale fokus og det vil du opleve gennem processen - fra start til slut. Vi leverer terrassen til aftalt tid og fastlagt pris - en tilgang der afspejler sig i vores store kundetilfredshed. Det vigtigste for os er, at du som kunde, bliver glad og tilfreds med træterrasse vi leverer til dig. 

 

Sparring og rådgivning om træterrasser 
At få anlagt en ny træterrasse kan give anledning til mange spørgsmål og overvejelser.

Nogle af typiske aspekter der skal overvejes, når du har besluttet dig for en ny træterrasse er f.eks:

  • Hvor skal træterrassen placeres ift. have og hus?
  • Hvor stor træterrassen skal være?
  • Hvordan træterrassen skal designes?
  • I hvilke materialer træterrassen skal bygges?
  • Hvilken farve træterrassen skal have?
     

Hos Kun Terrasser yder vi rådgivning og sparring om alle spørgsmål. Det gør vi på baggrund af mange års erfaring med at levere træterrasser i alle typer af design og størrelser. Vi tilbyder profesionel rådgivning og på den måde sikrer du dig at du ender ud med en træterrasse der matcher dine drømme, idéer og forventning på den bedst mulige måde. Vi hjælper dig med at skræddersy en terrasse der passer lige præcis til dit hus og din have og de aspekter som du lægger mest vægt på ift. hvilke anvendelsesmuligheder du drømmer om. 

 

Kontakt os idag
Sammenlagt, har vi gennem tiden leveret mange tusind kvadratmeter i træterrasser og vi står klar til at lægge din nye træterrasse i Odsherred. Hvis du vil sikre dig en terrasse af højeste kvalitet så kontakt os idag.

Vi glæder os til at tale med dig.

Få tilbud på din nye træterrasse

Se denne skønne terrasse vi har bygget i Odsherred

Terrasse, i friskolieret ipé, designet af Designhaver i Odsherred

HAVE OG TERRASSE MØDES I NATURLIG HARMONI

Kun Terrasser har bygget en helt unik træterrasse på 170m2 for Jakob Christensen i Odsherred på baggrund af et samarbejde med Junckerhaven og DesignHaver. Designet af terrasse og have er inspireret af den lokale natur og omslutter hele huset.


Jakob Christensen kom i kontakt med Kun Terrassers ejer Andreas la Cour i Humlebæk: ”Kun Terrasser blev anbefalet af Junckerhaven, som stod for selve haveanlægget. Da jeg undersøgte Kun Terrassers hjemmeside, fremstod de professionelle og passionerede. Deres cases var flot præsenteret.” fortæller han. 

 

Teknik og funktion samles i en æstetisk løsning

Kun Terrasser har et tæt samarbejde med både Designhaver og Junckerhaven og fandt frem til at bygge i træsorten IPÉ, som giver terrassen en meget lang holdbarhed. Alt træ er bæredygtigt FSC-mærket og desuden er alle skruehuller afsluttet med propper i samme træsort, så terrassen fremstår glat og flot.

”Terrasserne har et spændende design med mange skæve vinkler og udskæringer, og der er flere forskellige niveauer. I den ene terrasse skulle der indbygges en spa, og der skulle være adgang til spa'ens kontrolboks via en låge i siden af terrassen." fortæller Jakob Christensen.

Det byggetekniske blev løst ved hjælp af 3D tegninger og modeller som Kun Terrasser udfærdigede i samarbejde med Jakob Christensen, så hver en detajle kom på plads inden byggeriet startede. Det gjorde at både tømrere, gartnere og kunden selv havde overblikket over opgaven og det ønskede resultat. 

 

"3D tegningerne har givet os tryghed for, at det vi ønskede, også var det vi fik." fortæller Jakob Christensen. 


Et andet kendetegn ved Jakob Christensens terrasse er, at den hviler på et fundament af skruefundamenter.

Sammenlignet med et tradionelt støbt fundament i beton er skruefundamenter en miljøvenlig, holdbar, skånsom og hurtig metode. 75% af metallet i skruefundamenterne er genbrug og derudover beskytter skruefundamentet mod råd og fugt. Desuden kan skruefundamentet hos Jakob Christensen og andre af Kun Terrassers kunder genbruges. Sker det at huset skal udbygges kan terrassen fjernes, skruefundamentet skures op af jorden og ned igen et andet sted, hvor man så kan bygge terrassen op igen. Du kan læse mere om skruefundamenter her.

 

Kun Terrasser er med til at løse de udfordringer der kommer ved større byggerier. Funktion og æstetik skal gå op i en højere enhed uden at man skal gå på kompromis og Kun Terrassers har stor erfaring med at finde løsningen, så kunderne kan fokusere på deres ønsker. 


”En del af den ene terrasse skulle bygges ovenpå en eksisterende garage af beton, og der var ikke meget plads mellem betondækket og bunden af terrassedørene. Den ene terrasse hang ud over døren til garagen, så her foreslog Kun Terrasser at der blev opsat en stålbjælke, så der ikke var behov for stolper nær garagedøren,” fortæller Jakob Christensen.

Terrasse og have løfter husets design 

Jakob Christensen ønskede en samlet terrasseløsning til hele huset. Det resulterede i én mindre træterrasse ved indgangspartiet og én stor træterrasse i flere planer, som smyger sig rundt om resten af huset. Det betyder, at Jakob og familie kan bruge terrasserne hele dagen og til mange forskellige formål.

 

”De nye terrasser har løftet designet i huset til et nyt niveau. Særligt har den lille terrasse mod øst gjort det muligt at nyde solen fra morgenstund til eftermiddag i læ og ly for naboer."

Vellykket samarbejde med Kun Terrasser 

"Kun Terrasser har været en medspiller til at få projektet til at lykkes. Deadlines og budgetter er blevet overholdt til fuld tilfredsstillelse. Vi er meget tilfredse og samarbejdet med Andreas har været utrolig godt.”  fortæller Jakob Christensen.


Kontakt os for et godt tilbud

Hos Kun Terrasser prøver vi ikke at være de billigste, men til gengæld sigter vi efter at være de bedste. Kontakt os for rådgivning og et godt tilbud på din nye træterrasse i Odsherred.

Ring til os på 28 56 28 86 
eller send os en mail på kontakt@kun-terrasser.dk