Træterrasse Charlottenlund

Charlottenlund

Træterrasse

Træterrasse i Charlottenlund

Overvejer du en ny træterrasse i Charlottenlund? Så står vi hos Kun Terrasser klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder professionel rådgivning og godt håndværk i høj kvalitet, når du er på udkig efter en ny terrasse i træ. Med stor passion for gode materialer, holdbarhed og bæredygtighed er du garanteret kvalitet og service i topklasse, når du vælger os til at anlægge din nye træterrasse.

 

Den perfekte terrasse til dig

Når du skal have anlagt en ny træterrasse, er der mange overvejelser at gøre sig. Det er nemlig vigtigt, at din nye terrasse i træ bliver helt efter dit hoved, så tilfredsheden er i top. Vi tilbyder rådgivning om alt i forhold til din fremtidige træterrasse, så vi sammen med dig kan skræddersy en terrasse, der møder dine forventninger og behov. Nogle af de aspekter, du skal overveje, når du skal have anlagt en ny træterrasse, er følgende:

 

Placering i haven: Hvor skal træterrassen være? Typisk placeres terrassen tæt på huset eller i den anden ende af haven alt efter behov. Terrassen tæt på huset bruges typisk til madlavning og spisning, mens terrassen længere nede i haven bruges til andre formål. Det er også en god idé at overveje terrassens placering i forhold til solen, og på hvilken tid af døgnet, du typisk forventer at ville bruge terrassen.

 

Størrelsen på terrassen: Det er vigtigt at have øje for balancen mellem terrassens størrelse, forventninger til brug og husets størrelse. En for stor terrasse vil hurtigt kunne virke for dominerende, mens en for lille terrasse kan mangle pladsen til mange gæster.
Designet af træterrassen: Skal træterrassen være rektangulær, kvadratisk, cirkelformet eller mere organisk formet? Det er vigtigt, at terrassen bliver designet sådan, at den passer til både den stemning, du vil skabe, og til resten af huset og haven. Vi tilbyder naturligvis rådgivning, hvis du er det mindste i tvivl om, hvordan terrassen skal se ud i form og farve.

 

Terrassens materiale: Det rette valg af træsort og kvalitet er essentielt for at få den træterrasse, du drømmer om. Her er det vigtigt at skelne mellem træ, der skal i kontakt med jorden, og træ, der benyttes til belægningen på terrassen. Belægningen skal både kunne tåle fugt og belastning fra møbler og hverdagsbrug. Det er også vigtigt, at træsorten passer til resten af huset, hvis terrassen ligger tæt op ad huset.

Få tilbud på din nye træterrasse

Se denne skønne terrasse vi har bygget i Charlottenlund

SKØNT UDENDØRS OPHOLDSRUM MED SPANSK TRAPPE OPFYLDTE DRØMMEN

Kun Terrasser har bygget en 96m2 lækker terrasse for Jacob i Charlottenlund.

3D modeller, god rådgivning, den professionelle tilgang og dedikationen til terrasser gjorde en mærkbar forskel for Jakob. Terrassen blev integreret med haven og har skabt et unikt udendørs opholdsrum med sol - nøjagtig som han havde drømt om. Jakob har derfor allerede anbefalet Kun Terrasser til bl.a. kollegaer.  


Jacob vidste at han ville have en træterrasse af hårdt træ og kiggede rundt på nettet for at finde det rigtige match til opgaven. Efter både at have snakket med en anden håndværker og Kun Terrasser faldt valget på Kun Terrasser. Særligt det professionelle udtryk, og at dedikationen til terrasser var tydelig, gjorde at Jakob følte, at det var det helt rigtige valg.

”Jeg ville gerne have nogen der vidste hvad de lavede og det virkede professionelt – det var derfor vi valgte Kun Terrasser” siger Jakob.


Udvidet opholdsrum i smuk integration med have

Jakob ville gerne have et udvidet opholdsrum - et opholdssted der var integreret i haven. Han havde en række specielle udfordringer, idet at der var store niveauforskelle i haven. Og så ønskede han et sted med mere sol som både gav eftermiddags- og aftenssol. Særligt det at få bygget en spansk trappe, så opholdsrummet forbandt både hus og have, var en stor drøm for Jakob.

 

”Vi manglede et sted at sidde og et sted hvor der var noget mere sol. Det har vi haft en drøm om siden vi flyttede ind. Vores største ønske var at få det integreret med haven og det var vigtigt at holdbarheden var god.”

 

3D modeller gjorde en unik forskel

Jakob fik taget dronebilleder og lavet 3D modeller og det gav en helt unik mulighed for en god dialog omkring den endelige udformning, hvilket, for Jakob, var helt essentielt.

 

”Vi sad sammen og tegnede det og Kun Terrasser kom med flere gode pointer ud fra deres erfaring. På den måde var der god rådgivning .”  siger Jakob.

Jakob er yderst tilfreds med terrassen og den bliver brugt flittigt.

 

”Det er et kæmpe opholdsrum for alle og det er præcis som vi havde drømt om. Alle sidder på de spanske trapper og vi sidder både og spiser aftensmad og hænger ud når vi kommer hjem fra arbejde og institution. Det har virkelig levet op til vores drømme ift. at få en terrasse. Det fungerer rigtig godt.” 

Jakob vil til en hver tid bruge Kun Terrasser igen og har allerede anbefalet til Kun Terrasser til kollegaer.

 

Galleri af 3D skitser:


Kontakt os for et godt tilbud

Hos Kun Terrasser prøver vi ikke at være de billigste, men til gengæld sigter vi efter at være de bedste. Kontakt os for rådgivning og et godt tilbud på din nye træterrasse i Charlottenlund.

Ring til os på 28 56 28 86 
eller send os en mail på kontakt@kun-terrasser.dk