Træterrasse Charlottenlund

Charlottenlund

Charlottenlund

Træterrasse

Træterrasse i Charlottenlund

Overvejer du en ny træterrasse i Charlottenlund? Så står vi hos Kun Terrasser klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder professionel rådgivning og godt håndværk i høj kvalitet, når du er på udkig efter en ny terrasse i træ. Med stor passion for gode materialer, holdbarhed og bæredygtighed er du garanteret kvalitet og service i topklasse, når du vælger os til at anlægge din nye træterrasse.

 

Den perfekte terrasse til dig

Når du skal have anlagt en ny træterrasse, er der mange overvejelser at gøre sig. Det er nemlig vigtigt, at din nye terrasse i træ bliver helt efter dit hoved, så tilfredsheden er i top. Vi tilbyder rådgivning om alt i forhold til din fremtidige træterrasse, så vi sammen med dig kan skræddersy en terrasse, der møder dine forventninger og behov. Nogle af de aspekter, du skal overveje, når du skal have anlagt en ny træterrasse, er følgende:

 

Placering i haven: Hvor skal træterrassen være? Typisk placeres terrassen tæt på huset eller i den anden ende af haven alt efter behov. Terrassen tæt på huset bruges typisk til madlavning og spisning, mens terrassen længere nede i haven bruges til andre formål. Det er også en god idé at overveje terrassens placering i forhold til solen, og på hvilken tid af døgnet, du typisk forventer at ville bruge terrassen.

 

Størrelsen på terrassen: Det er vigtigt at have øje for balancen mellem terrassens størrelse, forventninger til brug og husets størrelse. En for stor terrasse vil hurtigt kunne virke for dominerende, mens en for lille terrasse kan mangle pladsen til mange gæster.
Designet af træterrassen: Skal træterrassen være rektangulær, kvadratisk, cirkelformet eller mere organisk formet? Det er vigtigt, at terrassen bliver designet sådan, at den passer til både den stemning, du vil skabe, og til resten af huset og haven. Vi tilbyder naturligvis rådgivning, hvis du er det mindste i tvivl om, hvordan terrassen skal se ud i form og farve.

 

Terrassens materiale: Det rette valg af træsort og kvalitet er essentielt for at få den træterrasse, du drømmer om. Her er det vigtigt at skelne mellem træ, der skal i kontakt med jorden, og træ, der benyttes til belægningen på terrassen. Belægningen skal både kunne tåle fugt og belastning fra møbler og hverdagsbrug. Det er også vigtigt, at træsorten passer til resten af huset, hvis terrassen ligger tæt op ad huset.

Få tilbud på din nye træterrasse

Felter markeret med stjerne (*) er obligatoriske.

Se denne skønne terrasse vi har bygget i Charlottenlund

Kontakt os for et godt tilbud

Hos Kun Terrasser prøver vi ikke at være de billigste, men til gengæld sigter vi efter at være de bedste. Kontakt os for rådgivning og et godt tilbud på din nye træterrasse i Charlottenlund.

Ring til os på 28 56 28 86 
eller send os en mail på kontakt@kun-terrasser.dk