Terrasse i egetræ med udsigt over Øresund

Kun Terrasser

HVEM STÅR BAG KUN TERRASSER?

Kun Terrasser har passion for materialer, holdbarhed og bæredygtighed. Vi prøver ikke at være de billigste - men til gengæld de bedste! Dette indebærer stor erfaring, høj kvalitet og loyalitet samt dyb tillid mellem samarbejdspartnere, jer og os!

Læs historien omkring Kun Terrasser

Tømrermester Andreas la Cour Krups byggede som tømrer sin første terrasse i 2006 og der blev kimen til Kun Terrasser lagt. 

Efterfølgende startede Thomas Landin & Andreas la Cour Krups LLC Byg sammen tilbage i 2012. SIdenhen fandt Andreas la Cour Krups sin passion for træterrasser og startede Kun Terrasser ApS. Andreas har fundet ud af at han er rigtig god til at bygge træterrasser af meget høj kvalitet og som kunden bliver rigtig glad for.

Andreas la Cour Krups er er tømremester med mange års solid erfaring indenfor branchen og har et stærkt fokus på kvalitet. Kun Terrasser gør altid en dyd ud af at levere et færdigt produkt til den fastlagte tid og pris. 

Kun Terrasser har en passion for materiale, holdbarhed og bæredygtighed. Du er altid garanteret at du få det som du er blevet lovet. Kvaliteten og servicen er altid i orden, når der leveres en træterrasse. Det gode samarbejde mellem kunde og leverandør er i højsæde, når vi skal i gang med at anlægge en ny træterrasse. 


Se vores mange smukke projekter