Træterrasse Greve Strand

Greve Strand

Træterrasse

Har du brug for en ny træterrasse i Greve Strand? Eller er det ved at være tid til at udskifte den nuværende terrasse og få opdateret anvendelsesmulighederne og designet?

Så er du kommet til det rigtige sted. Hos Kun Terrasser tilbyder vi skønne træterrasser i høj kvalitet. Det gør vi med en passion for de bedste materialer samt bæredygtighed og holdbarhed og med et skarpt fokus på den allerbedste service. 

 

Hos Kun Terrasser er service og godt håndværk det helt centrale fokus og det vil du opleve gennem processen - fra start til slut. Vi leverer terrassen til aftalt tid og fastlagt pris - en tilgang der afspejler sig i vores store kundetilfredshed. Det vigtigste for os er, at du som kunde, bliver glad og tilfreds med træterrasse vi leverer til dig. 

 

Viden, sparing og rådgivning om træterrasser

Anlæggelse af en ny træterrasse medfører formentlig en række spørgsmål som kan give anledning til mange overvejelser.

Nogle af de centrale ting du skal overveje er bl.a.

 

  • Hvor på grunden skal træterrassen anlægges i forhold til hus og have?
  • Hvor stor træterrassen skal være?
  • I hvilke materialer træterrassen skal bygges?
  • Hvilken farve træterrassen skal have?
  • Hvilken form skal træterrassen have?

Kun Terrasser har en profesionel tilgang og vores mange års erfaring med at bygge træterrasser gør, at vi har mulighed for at stå til rådighed med viden, sparring og rådgivning om alle relevante sprørgsmål. Vi vil gerne sikre os at du ender ud med lige præcis den terrasse du har drømt om. Vi hjælper dig med at skræddersy en terrasse der passer lige præcis til dit hus og din have og de aspekter som du lægger mest vægt på ift. hvilke anvendelsesmuligheder du drømmer om. 

 

Få tilbud på din nye træterrasse

Se denne skønne terrasse vi har bygget i Greve Strand

Med et ønske om at få sig en træterrasse foretog Brian en søgning på google efter kompetent og kyndig håndværksudførelse af træterrasser. Denne søgning resulterede i tømrerfirmaet Kun Terrasser. Dette blev dermed startskuddet på Brians kommende træterrasse i Mosede ved Køge Bugt. Efter ugers intenst arbejdsforløb står i dag en flot og velproportioneret færdigopført 70 m2 ipé træterrasse i forlængelse af Brians bolig.


Nemt og hurtigt

Terrassen er opført på klimavenlige skruefundamenter, som erstatter de mere traditionelle funderingsløsninger, bl.a. beton, hvilket sparer klimaet for en stor CO2 tung post. Det er desuden væsentligt hurtigere og nemmere at installere. 


Endvidere sparer det også de mange arbejdstimer, der ellers er forbundet med for eksempel nedgravning og støbning af stolpesko. Den hurtige og nemme installation var da også særligt dette Brian slog på, da Kun Terrasser blev tildelt opgaven til udførelsen af hans terrasse.


Før terrassen anlægges

Som en fast del af Kun Terrassers procedure for terrasseanlæggelse, indebærer tegningsmateriale af terrassen, som Andreas La Cour, stifter af Kun Terrasser udarbejder, en vigtig brik i forståelsen for den fælles opgave mellem udførelsen og kundens egne forventninger til forløbet.

Ved at lave en tegning for hvordan terrassen skal designes og konstrueres i et 3 D dimensionalt perspektiv, får kunden dermed bedre forståelse for hele processen samt et direkte billede af, hvordan terrassen kommer til at se ud i virkeligheden. 


I dette tilfælde havde Brian været på forkant og selv udarbejdet tegningen for terrassen i samme program med klare forventninger ned til mindste detalje af, hvordan terrassen skulle designes. Opførelsen tog ca. 3 uger.


- Det gik efter forventet tidsplan, og vi er meget tilfredse med det endelige resultat, udtaler Brian.


IPÉ, en langtidsholdbar og eksklusiv træsort 

IPE træterrassen er skråskruet. Oftest monteres terrasser, så skruernes toppe er synlige på overfladen. I stedet er der skråmontage, hvilket skjuler skruerne og dermed giver terrassen den sidste finish. 


Det fine resultat, og et forløb uden forsinkelser, betyder da også at Brian sagtens kunne anbefale andre, der drømmer om en træterrasse at benytte Kun Terrasser. 

Kun Terrasser tilbyder en lang række af forskellige træsorter. Karakteristisk for dem alle er, at de er valgt med omtanke på naturens ressourcer.


IPE er derfor FSC mærket, hvilket betyder, at der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. IPE er en eksklusiv mørkebrun træsort som stammer fra Sydamerika. Pga. dets hårde, formstabile og lange levetid på 50 år, rangeres IPE som klasse 1og bevæger sig 6 %, hvilket gør den til et attraktivt valg af træsorter over hele verden.


Kontakt os for et godt tilbud

Hos Kun Terrasser prøver vi ikke at være de billigste, men til gengæld sigter vi efter at være de bedste. Kontakt os for rådgivning og et godt tilbud på din nye træterrasse i Greve Strand.

Ring til os på 28 56 28 86 
eller send os en mail på kontakt@kun-terrasser.dk