Træterrasse Greve Strand

Greve Strand

Greve Strand

Træterrasse

Har du brug for en ny træterrasse i Greve Strand? Eller er det ved at være tid til at udskifte den nuværende terrasse og få opdateret anvendelsesmulighederne og designet?

Så er du kommet til det rigtige sted. Hos Kun Terrasser tilbyder vi skønne træterrasser i høj kvalitet. Det gør vi med en passion for de bedste materialer samt bæredygtighed og holdbarhed og med et skarpt fokus på den allerbedste service. 

 

Hos Kun Terrasser er service og godt håndværk det helt centrale fokus og det vil du opleve gennem processen - fra start til slut. Vi leverer terrassen til aftalt tid og fastlagt pris - en tilgang der afspejler sig i vores store kundetilfredshed. Det vigtigste for os er, at du som kunde, bliver glad og tilfreds med træterrasse vi leverer til dig. 

 

Viden, sparing og rådgivning om træterrasser

Anlæggelse af en ny træterrasse medfører formentlig en række spørgsmål som kan give anledning til mange overvejelser.

Nogle af de centrale ting du skal overveje er bl.a.

 

  • Hvor på grunden skal træterrassen anlægges i forhold til hus og have?
  • Hvor stor træterrassen skal være?
  • I hvilke materialer træterrassen skal bygges?
  • Hvilken farve træterrassen skal have?
  • Hvilken form skal træterrassen have?

Kun Terrasser har en profesionel tilgang og vores mange års erfaring med at bygge træterrasser gør, at vi har mulighed for at stå til rådighed med viden, sparring og rådgivning om alle relevante sprørgsmål. Vi vil gerne sikre os at du ender ud med lige præcis den terrasse du har drømt om. Vi hjælper dig med at skræddersy en terrasse der passer lige præcis til dit hus og din have og de aspekter som du lægger mest vægt på ift. hvilke anvendelsesmuligheder du drømmer om. 

 

Få tilbud på din nye træterrasse

Felter markeret med stjerne (*) er obligatoriske.

Se denne skønne terrasse vi har bygget i Greve Strand

Kontakt os for et godt tilbud

Hos Kun Terrasser prøver vi ikke at være de billigste, men til gengæld sigter vi efter at være de bedste. Kontakt os for rådgivning og et godt tilbud på din nye træterrasse i Greve Strand.

Ring til os på 28 56 28 86 
eller send os en mail på kontakt@kun-terrasser.dk