Design og byggeproces

Læs om Kun Terrassers design- og byggeproces.

Kun Terrasser

Proces

Vi har i Kun Terrasser, fintunet design- og byggeprocesen så det giver den bedste oplevelse for både bygherre og entreprenør, med det flotteste færdige resultat i et skønt og funktionelt terrasseprojekt.

Med over 300 færdigbyggede terrasser har vi god erfaring med at bygge de smukkeste drømmeterrasser hvor både æstetik og funktionalitet er i højsæde.

Alle terrasser tager udgangspunkt i en 3D scanning af den pågældende ejendom hvor alle nuancer, detaljer og dimensioner kommer på plads.

Med en målbar 3D-model bliver terrassen designet og visualiseret med bygherre og vores erfarne designkræfter. Det giver de bedste muligheder for at designe og skitsere den bedst mulige terrasse, der er skræddersyet til grunden. Vi bygger hårdttræsterrasser, som oftest i træsorten ipé, og propper alle terrasseprojekter.

Efter det online designmøde kommer vi ud og gennemgår projektet med jer og få de sidste detaljer på plads.

Når tilbuddet efterfølgende accepteres starter planlægningsprocessen, hvor vi koordinerer med jer om hvornår vi, med mindst mulig gene kan bygge terrassen. Er der særlige begivenheder terrassen skal stå klar til, forsøger vi at efterkomme det med en passende afleveringsdato.

Vores erfarne tømrere kommer ud og bygger terrasseprojektet og rapporterer løbende så byggeprocessen glider som smurt. Se evt. vores side omkring byggeopstart
med ofte stillede spørgsmål.

Efter terrassen er konstrueret og terrasseplankerne fastskruet bliver der installeret lys, cortenstål, spa eller andre særlige delelementer. Derefter skal projektet proppes og slibes.
Er terrassen bygget om vinteren, afventer vi lunere temperaturniveauer der muliggør at limen til propperne kan hærde ordenligt op.

Efter propning og slibning er terrassen klar til aflevering og vores tømrermester og indehaver Andreas la Cour Krups møder jer og gennemgår jeres færdige terrasse.

Terrassen er nu klar til at blive brugt og nydt i mange år fremover.


Mød Kun Terrasser

Kun Terrasser er en design- og tømrervirksomhed der har specialiseret sig i at bygge hårdttræsterrasser, oftest i træsorter som ipé eller eg.

Alle terrasser er gennemdesignet med bygherre og det sikrer at alle detaljer er på plads så den smukke og funktionelle terrasse kan blive nydt i mange år fremover.

Designfase

Indledningsvis starter vi designfasen med at 3D scanne jeres grund med drone med fotogrammetri. Det giver en målfast 3D model vi designer terrasseprojektet i.
I et onlinemøde gennemgår vi sammen de forskellige muligheder for terrassen og alle detaljer bliver designet.

Efter designmødet bliver skitserne fremsendt til godkendelse og evt. korrektion.

Når 3D skitserne bliver godkendt går vi til tilbudsfasen.

Tilbudsfase

Når designet af terrassen er kommet på plads og alle detaljer som lys, cortenstål mm. er aftalt, udregner vi et præcist tilbud med eventuelle til- og fravalg.
3D skitserne viser nøjagtigt det aftalte og gør terrasseprojektet gennemtænkt til mindste detalje.

Byggefase

Efter aftale med bygherre koordineres opstart, placering af materialer, evt. nedrivning af gammel terrasse og derefter påbegyndes selve terrasseprojektet.
Byggeriets status rapporteres løbende og underkonstruktion samt terrasseplanker bliver bygget.
Terrassebyggeriet får tilknyttet en fast projektleder som løbende har direkte kommunikation med bygherre.

Efterbehandling

Når terrassen er færdigbygget skal den proppes, slibes og evt. olieres.

Er terrassen bygget om vinteren, afventer vi lunere temperaturniveauer der muliggør at limen til propperne kan hærde ordenligt op.

Terrassen kan sagtens bruges indtil den bliver slebet.

Aflevering

Terrassen er nu færddigbygget, efterbehandlet og detaljer som; lys, plantekasser, spa og andet er installeret.
Terrasseprojektet bliver gennemgået ved aflevering og er nu klar til at blive brugt og nydt i mange år fremover.

Du er også velkommen til at udfylde vores kontakt formular

Fortæl os om jeres drømmeterrasse

Fortæl os hvad I går og drømmer om, og lad os kontakte jer så kan vi gennemgå netop jeres terrasseprojekt.

Få tilbud på din nye træterrasse

Felter markeret med stjerne (*) er obligatoriske.