Træterrasse Klampenborg

Klampenborg

Klampenborg

Træterrasse

Overvejer du at få en træterrasse, eller er det ved at være på tide at få udskiftet den gamle? Hos Kun Terrasser tilbyder vi landets flotteste træterrasse til kunder i Klampenborg og over hele Nordsjælland. Hvad enten du skal have en stor eller lille træterrasse, så står vi for høj kvalitet og bæredygtighed med gode materialer, der har lang holdbarhed.

 

Uanset om du drømmer om en terrasse i forlængelse af huset eller andetsteds i haven, en rund terrasse eller én, der er firkantet eller du måske ønsker en overdækket terrasse, så står vi klar til at hjælpe dig. På baggrund af vores mange års erfaring inden for branchen kan vi tilbyde en træterrasse af høj kvalitet, og som følge af vores fokus på tillid leveres de naturligvis altid til aftalt tid og pris.

 

Rådgivning om din nye træterrasse

Hvis du er det mindste i tvivl om de mange valg, der skal træffes, når du har besluttet dig for en ny træterrasse, guider vi dig med glæde rundt i junglen af muligheder. Vi tilbyder professionel rådgivning om alle de overvejelser, der følger med beslutningen, og vi fortæller åbent om de forskellige løsningers fordele og ulemper.

 

Overordnet er der fem aspekter, du skal tage stilling til, når du skal have lagt en ny træterrasse. Du skal blandt andet overveje:

  • Terrassens placering i haven
  • Størrelsen på terrassen
  • Form og design af terrassen
  • Materialer til terrassen
  • Farven på terrassen

 

Erfaren tømrermester til træterrasser

Med et skarpt fokus på kvalitet samt det gode samarbejde mellem kunde og leverandør i højsædet, får du én af Danmarks bedste træterrasser, når du vælger tømrermester Andreas la Cour Krups til opgaven. Den erfarne tømrermester har anlagt flere hundrede træterrasser fordelt på mange tusind kvadratmeter gennem tiden, og vi gør altid en dyd ud af at levere et ordentligt stykke arbejde.

 

Kontakt os for et godt tilbud

Hvis du kunne tænke dig et godt tilbud på en træterrasse i Klampenborg, så står vi klar til at udføre opgaven for dig. Vi stræber efter at blive de bedste i branchen, og det vil afspejle sig i vores arbejde. Kontakt os for et godt tilbud eller et godt råd, på 28 56 28 86 eller send os en mail på kontakt@kun-terrasser.dk.

Få tilbud på din nye træterrasse

Felter markeret med stjerne (*) er obligatoriske.

Kontakt os for et godt tilbud

Hos Kun Terrasser prøver vi ikke at være de billigste, men til gengæld sigter vi efter at være de bedste. Kontakt os for rådgivning og et godt tilbud på din nye træterrasse i Klampenborg.

Ring til os på 28 56 28 86 
eller send os en mail på kontakt@kun-terrasser.dk