Skønt udendørs opholdsrum med spansk trappe opfyldte drømmen

Kun Terrasser har bygget en 96m2 lækker terrasse for Jacob i Charlottenlund.

3D modeller, god rådgivning, den professionelle tilgang og dedikationen til terrasser gjorde en mærkbar forskel for Jakob. Terrassen blev integreret med haven og har skabt et unikt udendørs opholdsrum med sol - nøjagtig som han havde drømt om. Jakob har derfor allerede anbefalet Kun Terrasser til bl.a. kollegaer.  

Jacob vidste at han ville have en træterrasse af hårdt træ og kiggede rundt på nettet for at finde det rigtige match til opgaven. Efter både at have snakket med en anden håndværker og Kun Terrasser faldt valget på Kun Terrasser. Særligt det professionelle udtryk, og at dedikationen til terrasser var tydelig, gjorde at Jakob følte, at det var det helt rigtige valg.

 

”Jeg ville gerne have nogen der vidste hvad de lavede og det virkede professionelt – det var derfor vi valgte Kun Terrasser” siger Jakob.

Galleri fra før terrassen blev bygget.

Udvidet opholdsrum i smuk integration med have

Jakob ville gerne have et udvidet opholdsrum - et opholdssted der var integreret i haven. Han havde en række specielle udfordringer, idet at der var store niveauforskelle i haven. Og så ønskede han et sted med mere sol som både gav eftermiddags- og aftenssol. Særligt det at få bygget en spansk trappe, så opholdsrummet forbandt både hus og have, var en stor drøm for Jakob.

 

”Vi manglede et sted at sidde og et sted hvor der var noget mere sol. Det har vi haft en drøm om siden vi flyttede ind. Vores største ønske var at få det integreret med haven og det var vigtigt at holdbarheden var god.”

 

3D modeller gjorde en unik forskel

Jakob fik taget dronebilleder og lavet 3D modeller og det gav en helt unik mulighed for en god dialog omkring den endelige udformning, hvilket, for Jakob, var helt essentielt.

 

”Vi sad sammen og tegnede det og Kun Terrasser kom med flere gode pointer ud fra deres erfaring. På den måde var der god rådgivning .”  siger Jakob.

3D model og tegninger af terrassen

Jakob er yderst tilfreds med terrassen og den bliver brugt flittigt.

 

”Det er et kæmpe opholdsrum for alle og det er præcis som vi havde drømt om. Alle sidder på de spanske trapper og vi sidder både og spiser aftensmad og hænger ud når vi kommer hjem fra arbejde og institution. Det har virkelig levet op til vores drømme ift. at få en terrasse. Det fungerer rigtig godt.”

 

Jakob vil til en hver tid bruge Kun Terrasser igen og har allerede anbefalet til Kun Terrasser til kollegaer.

Få tilbud på din nye træterrasse

Ingen fil valgt

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Kun Terrasser

 

   28 56 28 86
  kontakt@kun-terrasser.dk