Sort terrasse

Kun Terrasser

Sort terrasse

Hvordan bliver træet sort? Der er mange der henvender sig til os omkring en terrasse løsning med sorte brædder. En terrasse i sortolieret træ kan være en utrolig flot tilbygning til et hus hvor arkitektur og æstetik kan gå op i en højere enhed.

Hvordan bliver træet sort? Der er mange der mange der henvender sig til os omkring en terrasse løsning med sorte brædder.

Der er desværre ikke noget træ, som er sort fra start, så i de tilfælde hvor der ønskes sort terrasse, monterer vi en løsning i hårdt træ som f.eks Ipe, jatoba eller cumaru og giver terrassen sort olie efter montering. 

 

De sorte terrasser passer virkelig godt til hvide huse og til dem der søger en unik terrasse.

Der er 2 ting man skal vide, før man går den vej. Det ene er, at træet tiltrækker mere varme, og kan, på en varm sommerdag derfor blive ret varm. Den anden er at man skal friske olien op for at bibeholde den flotte sorte farve. Det kan variere efter vejrforholdende hvor ofte det skal gøres, men man kan fint vente til behovet opstår.

Vi rådgiver, planlægger og monterer din terrasse

Hos Kun Terrasser får du professionel hjælp til alt fra planlægning til design, projektering og montering. Vi anbefaler flere forskellige træsorter til din kommende træterrasse. Det mest populære valg falder på ipé terrassebrædder. Her får du en meget slidstærk og hårdfør terrasse, som ikke skal vedligeholdes mere end højst nødvendigt.

Vi bruger altid kvalitetsmaterialer fra A-Z. Alt fra rustfri skruer til den underliggende konstruktion, solidt fundament, terrassebrædder, stolper og alt andet på terrassen. Med en ny terrasse fra Kun Terrasser er du sikret en terrasse i højeste kvalitet. Du får en løsning der er modstandsdygtigt overfor råd, eventuelle alger, fugtigt vejr og en gennemført terrasse der passer til det danske klima. Kontakt os, hvis du har brug for hjælp med din drømmeterrasse.

Du kan stole på os som din samarbejdspartner

Med vores ekspertise og dine ønsker får vi et effektivt og trygt samarbejde fra start til slut. Vi bruger meget tid på at forstå hver enkelt kundes behov og ønsker, når vi starter et projekt op. Forventningsafstemning er prioriteret højt, da vi vil sikre at din kommende træterrasse rammer plet og udført efter dine tanker og idéer.

Der vil stort set altid være udfordringer, når man skal bygge en træterrasse. Det er vigtigt at være meget grundig når man overvejer et gør det selv projekt. Vi ser ofte at der bruges billige terrassebrædder, trykimprægnerede brædder der ikke nødvendigvis er velegnet til din træterrasse.

Se projekt med sort terrasse

80 m2 sort ipé i Humlebæk
Se projekt

Kun Terrasser har bygget en rigtig flot træterrasse på Gammel Strandvej i Humlebæk. Faktisk endte terrassen med at blive endnu flottere, end ejeren forventede.

Pernille Foss er rigtig glad for sin nye 80 kvadratmeter træterrasse i Humlebæk, som er sort olieret og udført i IPE. Terrassen er placeret på hele sydsiden af huset, og derfor bruger den glade ejer sin nye træterrasse jævnligt:

”Jeg bruger min ny terrasse rigtig meget. Den forlænger ligesom huset ud i haven og forlænger mit udendørsliv. Selv i vintertiden bruger jeg terrassen, og jeg har altid møbler stående udenfor, så det er nemt at komme ud at få lidt frisk luft, når solen kommer frem,”  fortæller hun. 

 

Udseendet sidder lige i skabet 

Pernille Foss gjorde sig på forhånd flere overvejelser om sine ønsker, behov og krav til den nye træterrasse i Humlebæk. Det var for eksempel vigtigt for hende at få en både holdbar og bæredygtig terrasse, og terrassens udseende skulle sidde lige i skabet:

”Det var vigtigt for mig, at den blev udført ordentligt rent håndværksmæssigt. Jeg ønskede mig en velproportioneret og flot træterrasse. Og det har jeg bestemt fået,” siger hun og fortsætter:

”Min nye træterrasse har rigtig pæne sammenføjninger. Den er bygget i snorlige  brædder, og alle skruehuller er proppet til med træpropper. Desuden er den stabil og gedigen. Terrassens skruefundament har også givet et overraskende resultat. Det ser rigtigt flot ud, at terrassen nærmest svæver over jorden.”

Pernille Foss’ nye træterrasse blev bygget på skruefundamenter, som ud over at se flot ud også er miljøvenlige, hurtige at etablere, giver en god stabilitet og beskytter træet mod opstigende fugt og dermed forlænger terrassens holdbarhed.

”Andreas la Cour fra Kun Terrasser havde mange gode forslag til træterrassen og mange samtaler med arkitekten. Det var eksempelvis ham, som foreslog at bygge terrassen på et skruefundament, hvilket var den helt rigtige løsning,” fortæller hun.

 

Godt samarbejde giver godt resultat 

Samarbejdet med Kun Terrasser har ifølge Pernille Foss været rigtigt godt, hvilket har været med til at skabe det gode, færdige resultat: 

”Jeg synes virkelig, at Kun Terrasser har gjort sig umage for at komme frem til den allerbedste terrasseløsning for mig. Min træterrasse er blevet endnu bedre, end jeg havde forventet.”

Pernille Foss kan sagtens forestille sig et nyt samarbejde med Kun Terrasser og anbefaler gerne virksomheden til andre i sit netværk.

”Kun Terrasser har udført deres arbejde til punkt og prikke. Hele vejen har de gjort sig umage for at overholde alle aftaler om tid, pris og kvalitet,” siger hun.

You can use product metafields to assign content to this tab that is unique to an individual product. Use tabs to highlight unique features, sizing information, or other sales information.


Skal vi kigge på en sort terrasse til dig?

Mit navn er Andreas la Cour Krups og jeg er indehaver af Kun Terrasser. Jeg kan hjælpe dig med at få den helt rigtige sorte terrasse. Uanset størrelse, så kan vi hjælpe dig med en løsning.


Du kan kontakte mig på 
kontakt@kun-terrasser.dk 
eller 28 56 28 86.


Fortæl os omkring din drømmeterrasse

Vi vil meget gerne høre mere om dine ønsker og behov, så vi kan hjælpe med at skræddersy den perfekte løsning til dig.

For at kunne hjælpe dig bedst muligt, vil vi bede dig om at udfylde vores kontaktformular med så mange detaljer som muligt om din drømmeterrasse. Vi vil herefter kontakte dig hurtigst muligt med vores forslag og et tilbud.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os