130 M2 Teak terrasse med propper i fredensborg

Charlotte, der har sommerhus beliggende i Fredensborg, blev opmærksom på, at der var opstået råd i deres godt 10 år gamle terrasse. Derfor så Charlotte sit snit til at få tømrermester Andreas la Cour, indehaver af Kun Terrasser, til at anlægge en ny og robust terrasse der samtidig forhindrer råd i konstruktionen. 


Teak - en eksklusiv og holdbar træsort

For Charlotte var det særlig vigtigt, at træsorten havde lang holdbarhed, da deres gamle terrasse viste tegn på råd allerede efter kort tid. Derfor faldt valget hurtigt på den mere holdbare og eksklusive træsort teak. 

Træets stabilitet er unik, og dets olieindhold er højt, hvilket betyder at man kan slibe træets overflade gang på gang og på den måde genfinde træets naturlige farve. 

Teak er kendetegnet ved sin smukke, gyldne sølvfarve og giver en flot patina efter nogle år, hvilket står i fin kontrast til den mørke farve, som sommerhuset besidder samt dets sorte tag. Træets struktur har et naturligt og autentisk udseende med mindre hvirvler og små friske knaster, der er med til at give træet karakter.


Vi bygger med propper 

I stedet for blot at skrue terrassebrædderne fast med undersænkede skruer, er der gjort brug af løsningen med propper. Propper i træ giver terrassen en perfekt finish. 

- Ved at anvende propper i træsort matchende terrassen, fremstår fladen flot og glat, idet de synlige skruehoveder på terrassen helt skjules. Samtidig har propperne også en beskyttende funktion, der forhindrer langvarig fugttilgang i konstruktionerne, hvor råd typisk opstår, fortæller Andreas La Cour. 

 

En terrasse, der byder på hygge og fællesskab

Allerede i sidste weekend, blev terrassen gjort til skue for et humørfyldt publikum af gæster.


- Jeg er rigtig tilfreds med det stykke arbejde, Andreas la Cour har leveret. Vi udnytter en hver anledning til at gøre brug af terrassen, også her i efteråret. Det er bare et spørgsmål om at tage ekstra tøj på, så kan man sagtens nyde efterårssolen på terrassen i dejlige omgivelser, udtaler Charlotte.

Charlotte har allerede planer om at få Kun Terrasser til anlægge yderligere 2 terrasser i forbindelse med to sommerhuse, der skal opføres. 

- Vi nyder altid tiden ude på vores nuværende teak terrasse og skal i fællesskab med Andreas finde ud af, hvorvidt terrasserne skal anlægges i teak eller IPE. Vi har fået at vide at der hurtigere opnås en flot sølvgrå overflade i træsorten teak, så den overvejer vi kraftigt at gå med igen, fortæller en glad og tilfreds Charlotte.

Få tilbud på din nye træterrasse

Ingen fil valgt

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Kun Terrasser

 

   28 56 28 86
  kontakt@kun-terrasser.dk