ny metode til fundering af træterrasser

Der spares både tid og penge ved brug af skruefundamenter, når der anlægges en ny træterrasse

Kun Terrasser bruger en løsning der er velkendt i Tyskland til at fundere med. Når denne metode anvendes, spares der både tid og penge til glæde for både kunden og kun-terrasser.dk. Vi bruger nemlig skruefundamenter til at fundere terrassebyggeriet, hvor store skruer skrues ned i jorden istedet for at grave ud og støbe fundament.

 

Ved at bruge skruefundamenter, når der skal anlægges ny træterrasse, slipper man for at vente flere dage på at betonen hærder, ligesom man slipper for at grave ud og køre en masse jord væk.


Kun Terrasser har bygget træterrasser siden 2006 og siden 2015 brugt skruefundamenter, og fundet ud af at det er den bedste løsning ifht. holdbarhed, effektivitet og økonomi.


Denne metode til fundering har været benyttet i Tyskland siden 1994, hvor Klaus Krinner opfandt skruefundamentet, men skruerne er først slået igennem på det danske marked inden for de senere år.

For to år siden skulle Kun Terrasser bygge en træterrasse for en kunde på en grund, der ligger op til en å. Derfor skulle der findes en måde at bygge konstruktionen på, så den ikke ville sætte sig med tiden på den fugtige grund. Bygherren foreslog Andreas la Cour at bruge skruefundamenter fra Fremtidens Fundament.

Skruefundamentet bliver nu brugt i alle terrassebyggerier. Det er den bedste løsning, fordi der ikke er noget træ, som kommer i kontakt med jorden og dermed intet træ, der rådner. For både os og vores kunder spiller det også en stor rolle, at skruefundamenterne kan genbruges og skrues i jorden andre steder, hvis byggeriet senere skal flyttes.

Skruefundamenterne kan genbruges, fordi de har gevind. Desuden er de langtidsholdbare, fordi de består af varmforzinket stål, hvoraf 75 procent er genbrugsstål.

 

Læs mere om Fremtidens Fundament her

Se en video om hvordan vi installerer skruefundamenter:

Få tilbud på din nye træterrasse

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Kun Terrasser

 

  28 56 28 86
  kontakt@kun-terrasser.dk

Leveret af