Træterrasse Inspiration

Kun Terrasser har igennem tiden bygget mange forskellige løsninger på; udekøkken, plantekasser, udebruser og meget mere. Her kan du søge inspiration til dit næste terrasseprojekt.

Der er mange ekstra features der kan bygges ind og tilbygges til en terrasse. Kun Terrasser har bygget hundredevis af terrasser og har løst mange forskellige ønsker undervejs. Vi har samlet et udpluk som måske kan inspirere dig til hvordan din næste terrasse skal se ud. 

Bambus Beklædning Corten Fremtidssikring Glasafskærmning Gynge Holdbarhed Listehegn Lys Plantekasser Cortenstål Regulering af terræn Skur Skruer Stålhegn Tippie Udebruser Udekøkken Vedligehold

Få tilbud på din nye træterrasse

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Kun Terrasser

 

  28 56 28 86
  kontakt@kun-terrasser.dk

Bambus

Bambus er den hurtigst voksende plante i verden og dermed en fantastisk kilde til bæredygtig produktion. Bambus er med sin høje modstandsdygtighed og hårdhed særdeles velegnet til terrasseplanker

Beklædning

De lodrettet flader omkring en terrasse kan afsluttes på flere forskellige måder der giver hver deres udtryk. Her kan du se udpluk af de forskelliger løsninger Kun Terrasser har bygget igennem tiden:

  • Bred beklædning i Ipé, samme træsort som terrassedækket
  • Smalle lister i Ipé, samme træsort som terrassedækket

 

 

  • Smalle lister i Ipé, samme træsort som terrassedækket men sort malet

 

 

Corten

Corten eller cortenstål er en ståltype, der er vejrbestandig og særlig modstandsdygtig mod korrosion. Corten er med sine korrisionstræge egenskaber velegnet til udendørsbrug uden behov for overfladebehandling, hvilket gør den vedligeholdelsesfri.

Vi har skrevet en artikel omkring de mange forskellige måder man kan bruge cortenstål i et terrasseprojekt:
Læs mere her

Fremtidssikring

Styrken af underkonstruktionen kan forstærkes så terrassen kan bære mere vægt uden at bukke samt være ekstra formstabil således den kan slibes flere gange.

Glasafskærmning

En terrasse der er oppe i højden eller har udsatte kanter kan afsluttes med en glasafskærmning. Det giver en let, næsten usynlig kan rundt om terrassen som både er sikker og smuk.

Holdbarhed

Træ er et levende materiale og netop derfor er det skønt at arbejde med og have omkring sig i sin have. Det gør dog også at træet kan sprække, få vindridser og bøje sig lidt. I Kun Terrasser vælger vi de bedste brædder vi kan få men det kan ske at det arbejder noget. Læs mere her.

Listehegn

Hegn kan laves på flere måder men en af de smukkeste er med smalle lister i samme træsort som terrassen.

Lys

Lys omkring og indbygget i terrassen er med til at fuldende uderummet og give stemning til aftenstunderne.

Plantekasser

Kun Terrasser bygger terrasser med plantekasser i Cortenstål som har et smukt patineret udtryk der går godt i spænd med træets naturlige glød. Plantekasserne kan også afsluttes med en 'bot', en trækant der binder plante og terrasse sammen.
Læs mere om cortenstål her:

Regulering af terræn

Når en terrasse skal afsluttes ned mod terræn giver det oftest det reneste udtryk at regulere terrænen til terrassen og ikke omvendt. 
Man kan lægge rullegræs ud eller så græs og have en smuk og organisk overgang mellem terrasse og have.

 

Skur

Ofte opstår der et rum under terrassen der kan udnyttes til opbevaring. Det kan også bygges fritstående. Enten med almindelige døre,skydedøre eller andre løsninger.

Skruer

En terrasse kan skrues med forskellige afslutninger der giver hvert sit visuelle udtryk;

  • Proppet på samme facon som ved skibsbyggeri

 

 

 

  • Synlige skruer

 

 

 

 

Stålhegn

En terrasse der er oppe i højden kan få brug for et gelænder. Kun Terrasser kan installere et let, ekslusivt stålgelænder der omkranser terrassen både til sikkerhed og som en smuk afslutning. 

Tippie

Vi har designet denne tippie i samarbejde med Tor Haddeland fra DesignHaver. Et lille refugium for de mindste med plads til de største. Her vist med bålplads til snobrød og hygge.

Udebruser

Efter en tur på stranden kan det være skønt at blive skyllet af. Kun Terrasser bygger og installerer udebrusere i flere forskellige udformninger

Udekøkken

En terrasse er et ekstra rum i din have og når aftensolen står højt om sommeren er det skønt at kunne lave mad i uderummet.

Kun Terrasser har bygget flere forskellige udekøkkener. 

Vedligehold

Efter terrassen er bygget og slebet kan man behandle træet på forskellige måder. 

  • Ubehandlet
  • Olie
  • Nanobehandling

Se flere Cases til inspiration

210 m2 IPÉ træterrasse med mange funktionsområder i samarbejde med Designhaver

Kun Terrasser har bygget en IPÉ træterrasse på 210 m2 for Julia i Humlebæk. Julia ville gerne have en ramme om familiens have der kunne strække sommeren og få brugt de mange kroge.

170 m2 IPÈ Terrasse med propper Odsherred

Kun Terrasser har bygget en rigtig flot træterrasse i Odsherred for Jakob Christensen. Et samarbejde mellem Kun Terrasser, Designhaver og Junckerhaven.

Humlebæk Terrasse

Kun Terrasser har bygget en IPÉ træterrasse på 110m2 for Nikolaj i Humlebæk. 

En smuk terrasse i flere niveauer inspireret af molerne og det maritime miljø på havnen.