HVEM STÅR BAG kun TERRASSER?

Kun Terrasser har passion for materialer, holdbarhed og bæredygtighed. Vi prøver ikke at være de billigste - men til gengæld de bedste! Dette indebærer stor erfaring, høj kvalitet og loyalitet samt dyb tillid mellem samarbejdspartnere, jer og os!

Andreas la Cour Krups byggede som tømrer sin første terrasse i 2006 og der blev kimen til Kun Terrasser lagt. 

 

Efterfølgende startede Thomas Landin & Andreas la Cour Krups LLC Byg sammen tilbage i 2012. SIdenhen fandt Andreas la Cour Krups sin passion for træterrasser og startede Kun Terrasser ApS. Andreas har fundet ud af at han er rigtig god til at bygge træterrasser af meget høj kvalitet og som kunden bliver rigtig glad for.


Andreas la Cour er er tømremester med mange års solid erfaring indenfor branchen og har et stærkt fokus på kvalitet. Kun Terrasser gør altid en dyd ud af at levere et færdigt produkt til den fastlagte tid og pris. 


Kun Terrasser har en passion for materiale, holdbarhed og bæredygtighed. Du er altid garanteret at du få det som du er blevet lovet. Kvaliteten og servicen er altid i orden, når der leveres en træterrasse. Det gode samarbejde mellem kunde og leverandør er i højsæde, når vi skal i gang med at anlægge en ny træterrasse. 

Haveplan som Kun Terrasser og DesignHaver har samarbejdet omkring

Samarbejde med DesignHaver:

DesignHaver er en tegnestue som lægger stor vægt på at finde de mest optimale løsninger i ethvert havedesign, og hvor æstetikken vægter højt. Havearkitekt Tor Haddeland tager udgangspunkt i naturen og mennesker og med fokus på den konkrete familie, boligens arkitektur, og naturens omgivelser, sammensættes et raffineret design, hvor drømme, natur, behov og funktion forenes. Når der indgår træterrasser i haveplanen, har vi et helt unikt samarbejde med Kun Terrasser.

Læs mere på DesignHavers hjemmeside

Cases i Samarbejde med Designhaver

80 m2 sort olieret terrasse med propper Humlebæk

170 m2 IPÈ Terrasse med propper Odsherred

Kun Terrasser har bygget en rigtig flot træterrasse i Odsherred for Jakob Christensen. Et samarbejde mellem Kun Terrasser, Designhaver og Junckerhaven.

110 m2 olieret træterrasse i Humlebæk

Kun Terrasser har bygget en IPÉ træterrasse på 110m2 for Nikolaj i Humlebæk. 


En smuk terrasse i flere niveauer inspireret af molerne og det maritime miljø på havnen.

210 m2 IPÉ træterrasse med mange funktionsområder i samarbejde med Designhaver

Kun Terrasser har bygget en IPÉ træterrasse på 210 m2 for Julia i Humlebæk. Julia ville gerne have en ramme om familiens have der kunne strække sommeren og få brugt de mange kroge.

Leveret af