HVEM STÅR BAG kun-TERRASSER.dk?

kun-terrasser.dk har passion for materialer, holdbarhed og bæredygtighed. Vi prøver ikke at være de billigste - men til gengæld de bedste! Dette indebærer stor erfaring, høj kvalitet og loyalitet samt dyb tillid mellem samarbejdspartnere, jer og os!

Thomas Landin & Andreas la Cour startede LLC Byg sammen tilbage i 2012. Efterfølgende har Andreas la Cour fundet sin passion for træterrasser og har derfor startet kun-terrasser.dk. Andreas har fundet ud af at han er rigtig god til at bygge træterrasser af meget høj kvalitet og som kunden bliver rigtig glad for.


Andreas la Courer er tømremester med mange års solid erfaring indenfor branchen og har et stærkt fokus på kvalitet. kun-terrasser.dk gør altid en dyd ud af at levere et færdigt produkt til den fastlagte tid og pris. 

kun-terrasser.dk har en passion for materiale, holdbarhed og bæredygtighed. Du er altid garanteret at du få det som du er blevet lovet. Kvaliteten og servicen er altid i orden, når der leveres en træterrasse. Det gode samarbejde mellem kunde og leverandør er i højsæde, når vi skal i gang med at anlægge en ny træterrasse. 

Få tilbud på din nye træterrasse

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte kun-terrasser.dk


   28 56 28 86
  kontakt@kun-terrasser.dk

Leveret af