HVEM STÅR BAG kun TERRASSER?

Kun Terrasser har passion for materialer, holdbarhed og bæredygtighed. Vi prøver ikke at være de billigste - men til gengæld de bedste! Dette indebærer stor erfaring, høj kvalitet og loyalitet samt dyb tillid mellem samarbejdspartnere, jer og os!

Indehaver af Kun Terrasser - Tømrermester: Andreas la Cour Krups

Tømrermester Andreas la Cour Krups byggede som tømrer sin første terrasse i 2006 og der blev kimen til Kun Terrasser lagt. 

 

Efterfølgende startede Thomas Landin & Andreas la Cour Krups LLC Byg sammen tilbage i 2012. SIdenhen fandt Andreas la Cour Krups sin passion for træterrasser og startede Kun Terrasser ApS. Andreas har fundet ud af at han er rigtig god til at bygge træterrasser af meget høj kvalitet og som kunden bliver rigtig glad for.

Andreas la Cour Krups er er tømremester med mange års solid erfaring indenfor branchen og har et stærkt fokus på kvalitet. Kun Terrasser gør altid en dyd ud af at levere et færdigt produkt til den fastlagte tid og pris. 


Kun Terrasser har en passion for materiale, holdbarhed og bæredygtighed. Du er altid garanteret at du få det som du er blevet lovet. Kvaliteten og servicen er altid i orden, når der leveres en træterrasse. Det gode samarbejde mellem kunde og leverandør er i højsæde, når vi skal i gang med at anlægge en ny træterrasse. 

Medarbejdere i Kun Terrasser

Her er nogle af de medarbejde du kan møde i Kun Terrasser

Andreas la Cour Krups

Owner, Head of Sales
+45 28562886

kontakt@kun-terrasser.dk

Jeppe Rose - Teknisk tegner

Jeppe Rose

3D-specialist, Head of Project Management, Sales
+45 31348407

jeppe@kun-terrasser.dk

Michael Roepstorff

Drone Specialist, Marketing Director
+45 26281548

michael@kun-terrasser.dk

Thomas Gøransson

Tømrermester, projektleder

thomas@kun-terrasser.dk

Stefan Stilling

Projekt- og teamleder
+45 22331993

stefan@kun-terrasser.dk

Samarbejde med Designhaver og Junckerhaven

Samarbejde med Junckerhaven:

Anlægsgartnerfirmaet Junckerhaven er blandt Danmarks førende anlægsgartnere der ikke går på kompromis med kvaliteten. Junckerhaven har specialiseret sig i at anlægge individuelle haveløsninger med sten, vand og planter hvor naturen er deres forbillede. Kun Terrasser har et tæt samarbejde med Junckerhaven og har bygget mange smukke og unikke haver sammen.

 

Læs mere på Junckerhavens hjemmeside

Haveplan som Kun Terrasser og DesignHaver har samarbejdet omkring

Samarbejde med DesignHaver:

DesignHaver er en tegnestue som lægger stor vægt på at finde de mest optimale løsninger i ethvert havedesign, og hvor æstetikken vægter højt. Havearkitekt Tor Haddeland tager udgangspunkt i naturen og mennesker og med fokus på den konkrete familie, boligens arkitektur, og naturens omgivelser, sammensættes et raffineret design, hvor drømme, natur, behov og funktion forenes. Når der indgår træterrasser i haveplanen, har vi et helt unikt samarbejde med Kun Terrasser.

Læs mere på DesignHavers hjemmeside

Cases med samarbejde i fokus

80 m2 sort olieret terrasse med propper Humlebæk

170 m2 IPÈ Terrasse med propper Odsherred

Kun Terrasser har bygget en rigtig flot træterrasse i Odsherred for Jakob Christensen. Et samarbejde mellem Kun Terrasser, Designhaver og Junckerhaven.

110 m2 olieret træterrasse i Humlebæk

Kun Terrasser har bygget en IPÉ træterrasse på 110m2 for Nikolaj i Humlebæk. 


En smuk terrasse i flere niveauer inspireret af molerne og det maritime miljø på havnen.

210 m2 IPÉ træterrasse med mange funktionsområder i samarbejde med Designhaver

Kun Terrasser har bygget en IPÉ træterrasse på 210 m2 for Julia i Humlebæk. Julia ville gerne have en ramme om familiens have der kunne strække sommeren og få brugt de mange kroge.