Et stolte samarbejde

Junckerhaven

Junckerhaven er et anlægsgartnerfirma med mere end 30 års erfaring. Deres varemærke er vand i haven, og de specialiserer sig i alt fra havedamme til naturpools. Men de bygger også smukke anlæg uden vand og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Med en base på Midtsjælland kan de tage imod opgaver i hele landet. Besøg deres hjemmeside og kontakt dem gerne for en uforpligtende snak.

ANLÆGSGARTNER JUNCKERHAVENS KUNDER

Nu, 33 år senere, står jeg som som selvstændig anlægsgartner med en trofast og stabil stab af anlægsgartnere. Vi har sammen opnået meget stor erfaring rent fagligt inden for store dele af anlægsbranchen. Vi løser både de små og store anlægsopgaver samt står for drift og vedligeholdelse efterfølgende, hvis dette ønskes.

 

Junckerhaven har igennem årene fået en spændende og bred kundekreds - vi etablerer haver hos både private haveejere og offentlige bygherrer.  

Vi arbejder godt sammen med en lang række dygtige have- og landskabsarkitekter, hvor vi kan pege på hinanden når opgaverne går fra tegning til udførelse eller omvendt, hvor et praktisk behov mangler et design.

Junckerhaven tilbyder også at designe din have. Stor som lille. Vores egen landskabsarkitekt udvikler håndtegnede  haveplaner, som vores udførende team kan overtage og bringe drømmen ud i virkeligheden.  Læs mere om Junckerhavens Design.

Vi elsker at bygge grønt og trives med langt de fleste opgaver inden for anlægsfaget, og vi har i særdeleshed ekspertviden når det kommer til vandelementet og den nyeste udvikling inden for svømmesøer og naturpools

VI BYGGER MED STEN, VAND & PLANTER

​Anlægsgartnerfirmaet Junckerhaven står for kvalitetshåndværk, pålidelighed og gennemtænkte løsninger. Vi har høstet erfaringer gennem godt tre årtier, så vi står med et stærkt hold og glæder os til at tage fat på nye opgaver.

Vand i haven er vores varemærke, og vi har specialiseret os indenfor dette. Vi kan derfor udforme alt fra den fredfyldte havedam, rislende vandløb og fiskebassiner, til krystalklare svømmesøer og arkitektoniske naturpools. Fælles for alle opgaver: vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

​Se desuden vores hjemmeside om svømmesøer og naturpools

​Vi bliver også gerne på det tørre, og bygger lige så smukke anlæg uden vand. Vi beskæftiger 15 yderst kvalificerede medarbejdere. Der ud over har vi en række gode samarbejdspartnere som smede, tømrere, brolæggere, lysdesigner m.fl., så vi kan løse de fleste entrepriser som hovedentreprenør.

​​​​Vi har base på Midtsjælland, men krydser gerne broer, hvis opgaven kalder. Tag et nærmere kig på hjemmesiden - er Junckerhaven noget for dig, så kontakt os gerne for en uforpligtende snak. 

Se projekt med havedesign og terrasse


Ønsker du et tilbud? Vi bor på Midtsjælland   - Vi arbejder i hele Danmark.

  • ​Vi skaber individuelle haveløsninger med sten, vand og planter, vi har speciale i svømmesøer og naturpools
  • Vi har naturen omkring os og den japanske have som forbillede​
  • Vi etablerer udsøgte belægninger, støttemure og trapper i granit og beton
  • Vi elsker vand i haven, bygger smukke naturlige bassiner og spejlbassiner, koidamme, vandløb og vandfald
  • Vi håndterer regnvand på dekorativ og funktionel vis
  • Planter er livsgivende - vi leverer og planter træer og buske, stauder og græsser
  • Vi etablerer svømmesøer og naturlige swimmingpools og er førende i Danmark inden for dette felt. Vi har etableret over 60 svømmesøer og naturpools i private haver samt et offentligt friluftbad.

Kontakt os

Felter markeret med stjerne (*) er obligatoriske.