Kun Terrasser

Mød kun terrasser

Hvordan bliver træet sort? Der er mange der mange der henvender sig til os omkring en terrasse løsning med sorte brædder. Der er mange der mange der henvender sig til os omkring en terrasse løsning med sorte brædder.

Hvordan bliver træet sort? Der er mange der mange der henvender sig til os omkring en terrasse løsning med sorte brædder.

Der er desværre ikke noget træ, som er sort fra start, så i disse tilfælde hvor der ønskes sort terrasse, monterer vi en løsning i hårdt træ som f.eks Ipe, jatoba eller camaru og giver terrassen sort olie efter montering. 

 

De sorte terrasser passer virkelig godt til hvide huse og til dem der søger en unik terrasse.

Der er 2 ting man skal vide, før man går den vej. Det ene er, at træet tiltrækker mere varme, på en varm sommerdag og kan derfor blive ret varm. 

Vi rådgiver, planlægger og monterer din terrasse

Hos Kun Terrasser får du professionel hjælp til alt fra planlægning til design, projektering og montering. Vi anbefaler flere forskellige træsorter til din kommende træterrasse. Det mest populære valg falder på Ipe terrassebrædder. Her får du en meget slidstærk og hårdfør terrasse, som ikke skal vedligeholdelses mere end højst nødvendigt.

Vi bruger altid kvalitetsmaterialer fra A-Z. Alt fra rustfri skruer til den underliggende konstruktion, solidt fundament, terrassebrædder, stolper og alt andet på terrassen. Med en ny terrasse fra Kun Terrasser er du sikret en terrasse i højeste kvalitet. Du får en løsning der er modstandsdygtigt overfor råd, eventuelle alger, fugtigt vejr og en gennemført terrasse der passer til det danske klima. Kontakt os, hvis du har brug for hjælp.

Du kan stole på os som din samarbejdspartner

Med vores ekspertise og dine ønsker får vi et effektivt og trygt samarbejde fra start til slut. Vi bruger meget tid på at forstå hver enkelt kundes behov og ønsker, når vi starter et projekt op. Forventningsafstemning er prioriteret højt, da vi vil sikre at din kommende træterrasse rammer plet og udført efter dine tanker og idéer.

Der vil stort set altid være udfordringer, når man skal bygge en træterrasse. Det er vigtigt at være meget grundig når man overvejer et gør det selv projekt. Vi ser ofte at der bruges billige terrassebrædder, trykimprægnerede brædder og eksotiske træsorter der ikke er velegnet til din træterrasse.

Se projekt med sort terrasse

Byledet, Gentofte

Skal vi kigge på en sort terrasse til dig?

Mit navn er Andreas la Cour Krups og jeg er indehaver af Kun Terrasser. Jeg kan hjælpe dig med at få den helt rigtige sorte terrasse. Uanset størrelse, så kan vi hjælpe dig med en løsning.


Du kan kontakte mig på 
kontakt@kun-terrasser.dk 
eller 28 56 28 86.


Du er også velkommen til at udfylde vores kontakt formular

Fortæl os om jeres drømmeterrasse

Fortæl os hvad i går og drømmer om, og lad os kontakter jer og evt komme på besøg så kan vi gennemgå netop jeres projekt.

Kontakt os

Felter markeret med stjerne (*) er obligatoriske.