Kun Terrasser

Materialer Inspiration

Der er mange ekstra features der kan bygges ind og tilbygges til en terrasse. Kun Terrasser har bygget hundredevis af terrasser og har løst mange forskellige ønsker undervejs. Vi har samlet et udpluk som måske kan inspirere dig til hvordan din næste terrasse skal se ud. 


Bambus

Bambus er den hurtigst voksende plante i verden og dermed en fantastisk kilde til bæredygtig produktion. Bambus er med sin høje modstandsdygtighed og hårdhed særdeles velegnet til terrasseplanker

Beklædning

De lodrettet flader omkring en terrasse kan afsluttes på flere forskellige måder der giver hver deres udtryk. Her kan du se udpluk af de forskelliger løsninger Kun Terrasser har bygget igennem tiden:

  • Bred beklædning i Ipé, samme træsort som terrassedækket

Corten

Corten eller cortenstål er en ståltype, der er vejrbestandig og særlig modstandsdygtig mod korrosion. Corten er med sine korrisionstræge egenskaber velegnet til udendørsbrug uden behov for overfladebehandling, hvilket gør den vedligeholdelsesfri.

Fremtidssikring

Use this text to describe products, share details on availability and style, or as a space to display recent reviews or FAQs.

Glasafskærmning

En terrasse der er oppe i højden eller har udsatte kanter kan afsluttes med en glasafskærmning. Det giver en let, næsten usynlig kan rundt om terrassen som både er sikker og smuk

Gynge

En gynge kan man få mange timer til at gå med. De kan bygges i mange forskellige designs og til 1-2-3+ personer.

Holdbarhed

Træ er et levende materiale og netop derfor er det skønt at arbejde med og have omkring sig i sin have. Det gør dog også at træet kan sprække, få vindridser og bøje sig lidt. I Kun Terrasser vælger vi de bedste brædder vi kan få men det kan ske at det arbejder noget.

Plantekasser

Kun Terrasser bygger terrasser med plantekasser i Cortenstål som har et smukt patineret udtryk der går godt i spænd med træets naturlige glød. Plantekasserne kan også afsluttes med en 'bot', en trækant der binder plante og terrasse sammen.

Lys

Lys omkring og indbygget i terrassen er med til at fuldende uderummet og give stemning til aftenstunderne.

Regulering af terræn

Når en terrasse skal afsluttes ned mod terræn giver det oftest det reneste udtryk at regulere terrænen til terrassen og ikke omvendt. 
Man kan lægge rullegræs ud eller så græs og have en smuk og organisk overgang mellem terrasse og have.

Skur

Ofte opstår der et rum under terrassen der kan udnyttes til opbevaring. Det kan også bygges fritstående. Enten med almindelige døre,skydedøre eller andre løsninger.

Skruer

En terrasse kan skrues med forskellige afslutninger der giver hvert sit visuelle udtryk;

  • Proppet på samme facon som ved skibsbyggeri

Stålhegn

En terrasse der er oppe i højden kan få brug for et gelænder. Kun Terrasser kan installere et let, ekslusivt stålgelænder der omkranser terrassen både til sikkerhed og som en smuk afslutning. 

Tippie

Vi har designet denne tippie i samarbejde med Tor Haddeland fra DesignHaver. Et lille refugium for de mindste med plads til de største. Her vist med bålplads til snobrød og hygge.

Udebruser

Efter en tur på stranden kan det være skønt at blive skyllet af. Kun Terrasser bygger og installerer udebrusere i flere forskellige udformninger

Vedligehold

Efter terrassen er bygget og slebet kan man behandle træet på forskellige måder. Ubehandlet, olie og nanobehandling

Udekøkken

En terrasse er et ekstra rum i din have og når aftensolen står højt om sommeren er det skønt at kunne lave mad i uderummet. Kun Terrasser har bygget flere forskellige udekøkkener.


FANTASTISK SAMSPIL MELLEM DESIGNIDÉER OG UDFØRELSE I SKODSBORG

Kun Terrasser har bygget en 70 m2 unik Ipéterrasse for Charlotte i Skodsborg. Et fantastisk samspil mellem have designer Tor Haddeland fra Designhaver, anlægsgartner Junckerhaven og Kun Terrasser, har medført stor tilfredshed og en terrasse som, for Charlotte, næsten betragtes som en attraktion. Charlotte giver Kun Terrasser sine varmeste anbefalinger og vil til en hver tid bruge Kun Terrasser igen.


Du er også velkommen til at udfylde vores kontakt formular

Fortæl os om jeres drømmeterrasse

Fortæl os hvad i går og drømmer om, og lad os kontakter jer og evt komme på besøg så kan vi gennemgå netop jeres projekt.