Træterrasse pris

Hvad koster en træterrasse?

Pris på træterrasse kan varierer alt efter dine behov. Læs mere herunder.

Det er selvfølgelig ikke kun materialet, der spiller en rolle i forholdet til prisen på en træterrasse. Prisen afhænger selvfølgelig af størrelsen på terrassen, udformningen og den efterfølgende behandling som træet har brug for. Det vil aldrig være nemt at angive priser på træterrasser.

Træterrasse pris pr. m2

Der er mange variabler der har betydning for hvad en træterrasse koster pr. kvm eller hvad en træterrasse koster i alt. Der er aldrig 2 træterrasser som skal bygges på samme måde og det betyder at vi ikke kan give dig et konkret svar på dit spørgsmål ”hvad koster en træterrasse”, men vi vil gerne give dig et overblik over hvilke faktorer der spiller ind på prisen, så du kan få et overblik over hvor prisen måske lander henne.

Hvilke materialer skal benyttes?

Der er enorm forskel på hvilke materialer, du vælger at bygge terrassen i. Materialer har både forskellige priser ved indkøb, men faktisk så er holdbarheden på træsorten også en faktor der er værd at tage med i beregningen. Typisk er trykimprægneret fyrretræ den billigste løsning, hvorimod at teaktræ ofte er en af de dyreste løsninger.

Der er typisk tale om at bruge enten eksotiske træsorter eller danske sorter, men der kan også være tale om enten varmebehandlet træ og trykimprægneret træ. Trykimprægneret træ vil typisk få en mere gullig farve, mens at varmebehandlet får en brændt tone. Der er derfor ikke kun tale om at vælge det billigste materiale, men også det materiale der passer bedst til jeres hjem. En forkert træsort kan få træterrassen til at virke dominerende, så vurder valget af materiale nøje, og ikke bare gå efter de billigste priser på træterrasser.

Valg af den rigtige træterrasse

En træterrasse er den perfekte måde at udnytte din have på. Du kan bruge den til at slappe af i solen, grille mad eller bare hygge med vennerne. Vi har samlet en masse inspirationsbilleder og videoer, som forhåbentligt kan give dig den træterrasse inspiration der skal til for, at vælge den rigtige terrasse til dit behov.

 

Vi har blandt andet vundet Danmarks Flotteste Træterrase i 2017. Skulle du finde en træterrasse vi har lavet, så kan du altid kontakte os og så skal vi være behjælpelige med inputs og rådgivning, som sikrer dig det helt rigtige valg af træterrasse.

 

I samarbejde med Kun Terrasser finder vi en træ terrasse til dit behov. Hvis du ønsker en pris på din træterrasse, så kontakt os på kontakt@kun-terrasser.dk eller på telefon. Så skal vi nok hjælpe dig med det rigtige valg og kan oplyse dig en nærmere pris. Læs mere om vores måde at fundere terrasser på her.

Udover typen af terrasse er med til at bestemme prisen, er det også størrelsen, der sammen med materialet styrer prisen med hård hånd. Størrelsen af træterrassen har en stor indvirkning på prisen af træterrassen og selvom det måske var muligt at give en kvm-pris, vil den langt fra være realistisk da der er mange andre faktorer der spiller ind på prisen af en træterrasse. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Hos Kun Terrasser er vi eksperter når det gælder design af træterrasser og vi gør en dyd ud af at lytte til dig, så vi kan opfylde dine ønsker. Vi hjælper og vejleder selvfølgelig med alt i forhold til din fremtidige træterrasse, så vi i fællesskab kan designe den træterrasse, der passer bedst til netop jeres hjem. Vi sidder altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på din fremtidige træterrasse.

Læs mere om vores måde at fundere terrasser på her.

Hvordan vælger jeg den rigtige træterrasse?

Du skal overveje størrelsen på din have. Hvis du har en lille have, kan det være en god idé at investere i en træterrasse med specialister inde over, som kan rådgive dig til den det bedste valg, som sikrer dig optimal plads.

 

Har du en større have og flere kvadratmeter at gøre godt med, så kan vores tegnere lave den helt rigtige træ terrasse. Du finder træterrasse inspiration på vores hjemmeside og få idéer til din egen kommende træterrasse.

 

Træterrasse pris - Sådan finder du prisen

 

Når du skal have prisen på en træterrasse, så er det vigtigt at du har gjort dig nogle tanker omkring hvordan din træterrasse skal bruges til dagligt. Vedligeholdelse af træterrasse har også betydning og vi sikrer dig en holdbar træterrasse, som du kan komme med alle dine idéer til.

Cases

160 m2 IPE terrasse med propper Espergærde

160 m2 IPÉ Terrasse med propper Espergærde

Kun Terrasser har bygget en 160 kvadratmeter stor træterrasse for Allan Rasmussen i Espergærde. God service førte til, at én terrasse udviklede sig til to samt et træskur. Desuden er han ikke bleg for at anbefale Kun Terrasser i sit netværk.

80 m2 sort olieret terrasse med propper Humlebæk

120 m2 IPÈ Terrasse med propper Odsherred

Kun Terrasser har bygget en rigtig flot træterrasse i Odsherred for Jakob Christensen. Et samarbejde mellem Kun Terrasser, Designhaver og Junckerhaven.

110 m2 olieret træterrasse i Humlebæk

Kun Terrasser har bygget en IPÉ træterrasse på 110m2 for Nikolaj i Humlebæk. 


En smuk terrasse i flere niveauer inspireret af molerne og det maritime miljø på havnen.

Årets flotteste træterrasse ligger i Hørsholm Kommune

Landin & la Cour Byg & Entreprise fra Holte har netop vundet en fornem pris. En træterrasse hos en boligejer i Hørsholm Kommune er blevet kåret til årets flotteste i 2017 af brugerne på Håndværker.dk.