Træterrasse i rørvig

Går du med tanker om at få anlagt en ny træterasse i Rørvig? Eller måske har du tænkt på at det er på tide at skifte den gamle terrasse ud med en ny? 

Kun Terrasser tilbyder Danmarks flotteste træterraser i den højeste kvalitet. På baggrund af vores dybe passion for de bedste meterialer og vores store erfaring, bygger vi terrasser som er holdbare og opfylder alle behov til anvendelse, æstetik og design.

Hos Kun Terrasser er service og godt håndværk det helt centrale fokus og det vil du opleve gennem processen - fra start til slut. Vi leverer terrassen til aftalt tid og fastlagt pris - en tilgang der afspejler sig i vores store kundetilfredshed. Det vigtigste for os er, at du som kunde, bliver glad og tilfreds med træterrasse vi leverer til dig. 

 

Sparring og rådgivning om træterrasser 

At få anlagt en ny træterrasse kan give anledning til mange spørgsmål og overvejelser.

Nogle af typiske aspekter der skal overvejes, når du har belsluttet dig for en ny træterrasse er fx:

  • Hvor skal træterrassen placeres ift. have og hus?
  • Hvor stor træterrassen skal være?
  • Hvordan træterrassen skal designes?
  • I hvilke materialer træterrassen skal bygges?
  • Hvilken farve træterrassen skal have?

 

Hos Kun Terrasser yder vi rådgivning og sparring om alle spørgsmål. Det gør vi på baagrund af mange års erfaring med at levere træterrasser i alle typer af design og størrelser. Vi tilbyder proffesionel rådgivning og på den måde sikrer du dig at du ender ud med en træterrasse der matcher dine drømme, idéer og forventning på den bedst mulige måde. Vi hjælper dig med at skræddersy en terrasse der passer lige præcis til dit hus og din have og de aspekter som du lægger mest vægt på ift. hvilke anvendelsesmuligheder du drømmer om. 

 

Kontakt os idag - helt uforpligtende

 

Sammenlagt, har vi gennem tiden leveret mange tusind kvadratmeter i træterrasser og vi står klar til at lægge din nye træterrasse i Rørvig. Hvis du vil sikre dig en terrasse af højeste kvalitet så kontakt os for et godt tilbud samt rådgivning og sparring på 28 56 28 86 eller send os en mail på kontakt@kun-terrasser.dk

Vi glæder os til at tale med dig.

Få tilbud på din nye træterrasse

Ingen fil valgt

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Kun Terrasser

 

  28 56 28 86
  kontakt@kun-terrasser.dk