Træterrasse i Rungsted

Overvejer du at få en træterrasse, eller er det ved at være på tide at få udskiftet den nuværende og gamle træterrasse? Kun Terrasser tilbyder landets bedste og flotteste træterrasser til kunder i Rungsted.  Kun terrasser står for høj kvalitet og bæredygtighed med gode materialer, der har lang holdbarhed. Hvad enten du skal have en stor eller lille træterrasse er Kun Terrasser det seriøse og fornuftige valg. 

 

Det kan være du drømmer om en terrasse i forlængelse af huset eller et andet sted i haven. Det kan være du drømmer om en rund terrasse eller én, der er firkantet eller du måske ønsker en overdækket terrasse. Uanset drømme og forventninger, så står vi klar til at hjælpe dig. På baggrund af vores mange års erfaring i branchen kan vi tilbyde en træterrasse af høj kvalitet, og vi leverer altid til aftalt tid og pris.

 

Rådgivning omkring din nye træterrasse
Det kan være du sidder med en masse forskellige spørgsmål angående din kommende træterasse. Hvis du er det mindste i tvivl om de mange valg, der skal træffes, guider vi dig med glæde rundt i alle mulighederne. Vi tilbyder professionel rådgivning om alle de overvejelser, der følger med beslutningen, og vi fortæller åbent og med fuld transperans om de forskellige løsningers fordele og ulemper.

 

Generelt er der fem aspekter, du skal tage stilling til, når du skal have anlagt en ny træterrasse. Du skal blandt andet overveje:

  • Terrassens placering i haven
  • Størrelsen på terrassen
  • Form og design af terrassen
  • Materialer til terrassen
  • Farven på terrassen
     

Erfaren tømrermester til træterrasser
Med et skarpt fokus på kvalitet samt det gode samarbejde mellem kunde og leverandør i højsædet, får du én af Danmarks bedste træterrasser, når du vælger Kun Terrasser og tømrermester Andreas la Cour Krups til opgaven. Den erfarne tømrermester har anlagt flere hundrede træterrasser fordelt på mange tusind kvadratmeter gennem tiden, og vi sætter altid en ære i at levere et godt og solidt stykke arbejde.

 

Kontakt os for et godt tilbud
Hvis du kunne tænke dig et godt tilbud på en træterrasse i Rungsted, så står vi klar til at udføre opgaven for dig. Vi stræber efter at blive de bedste i branchen og det afspejler sig i vores arbejde. Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller et godt råd, på 28 56 28 86 eller send os en mail på kontakt@kun-terrasser.dk.

Få tilbud på din nye træterrasse

Ingen fil valgt

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Kun Terrasser

 

  28 56 28 86
  kontakt@kun-terrasser.dk

170 m2 IPE terrasse med propper i Rungsted

Kun Terrasser har bygget en helt unik træterrasse for Jesper Christensen i Rungsted, som blev kåret til ”årets flotteste terrasse” i 2017. Han er yderst tilfreds med resultatet og bruger sin træterrasse hver eneste dag.